Artikkelarkiv

Loddefjord-VHFK live på Facebook Bortekampen mot Loddefjord til helga flyttes fra lørdag kl.15 til søndag kl. 18.30. Vi gir deg oppdateringer på Facebook med scoringer. Lenger nede på førstesiden ligger link til VHFK sine facebook-sider. Loddefjord tok poeng mot Odda borte denne helga og knuste Kjøkkelvik 7-0 i treningskamp etter ferien. Det ser ut til at formkurven til guttene fra Alvøen peker oppover. VHFK har kun tatt fire poeng på de åtte siste kampene. Kan de pynte på dette mot Loddefjord?
Tapte på Furubakken VHFK møtte Frøya til høstsesongens første hjemmekamp mandag 19. august kl.1900. Halve laget var skiftet ut etter bortekampen mot Dale som endte uavgjort. Sivertsen, Frøland, Fiskå,Solberg og Thomassen var alle tilbake til kampen mot serielederne. Det endte med 0-3 tap på Furubakken. Dermed er VHFK på full fart inn i bunnkampen. Nå er det kun tre lag bak oss på tabellen.
VHFK 2 har lagt ein svært god vårsesong bak seg og møter i dag Nordre Fjell 2 til toppkamp på Furubakken. Vinnaren av kveldens kamp vil innta andreplassen på tabellen. VHFK stiller med Tom Sivertsen og Kalle Fiskå frå A-stallen. <br /> Like etter B-kampen blir det Old Boys kamp på Furubakken. Dermed er det klart for ein heilaften for dei som heia på Valestrand og gir f... i Brann
Ferien er over for A-laget til Valestrand Hjellvik. På lørdag går turen til Dale der VH møter tabelljumboen til høstens første seriekamp. Kampen starter kl. 1500 og det blir ingen live-dekning av kampen. Ta turen til Dale og hjelp laget til viktige poeng.
Valestrand Hjellvik tapte siste kampen i vårsesongen heile 2-5 mot Odda på Furubakken. Serieledaren var nok heldig på nokre av måla etter slurv frå både forsvar og keeper. Dermed er VHFK å finna på nedre halvdel når haustsesongen startar i august.
Valestrand Hjellvik tapte nok en bortekamp da laget møtte Sandviken. Hjemmelaget tok tidlig ledelsen og styrte kampen med høyt press og god pasningskvalitet. VHFK-spillerne slet med å få pasningene til å sitte, men klarte likevel å utligne på en god kontring som Kristoffer Bognøy banket i nettet. I andre omgang var VHFK litt mer med på notene, men Sandviken scoret omgangens eneste mål. VH kunne fått med seg poeng da Bognøy banket ballen i tverrliggeren på overtid.
Valestrand Hjellvik møtte unguttene til Os 2 som feide Odda av banen med 7-2 forrige helg. Det endte med storseier 6-2 til VHFK. Før det var gått 20 minutter av kampen hadde Kristoffer Bognøy banket inn to med hodet og Magnus Bru Reigstad en med beina. Dermed var grunnlaget for nok en hjemmeseier lagt. Resten av kampen ble aldri spennende. VHFK var rett og slett overlegne.
ÅGOTNES: VHFK tok ledelsen borte mot Nordre Fjell etter scoring av Øyvind Thomassen etter 20 minuttars spel. Heimelaget snudde kampen etter to raske scoringar rundt kvarteret før pause. I sluttminuttane scora laga eitt mål kvar, og det enda med nok eit tap for Rayner Nygårds menn.
Kveldens toppkamp i 4. divisjon mellom Valestrand Hjellvik og NHH blir viktig å få med seg. Studentlaget har fått ein pangstart på årets sesong og toppar tabellen suverent. Rigtignok har laget spelt ein del fleire kampar enn laga som jagar bak. VHFK har i kveld mulighet til å krypa opp i ryggen på NHH, men då er kun seier godt nok. Magnus Garden som banka inn mål for VHFK i fjor er i startoppstillinga til NHH i dag.
Valestrand Hjellvik gjekk på ein smell i bortekampen mot Trio og tapte heile 6-2. Heimelaget gjekk til pause med 2-0 etter straffescoring og sjølvmål. Etter pause reduserte Simen Fjørtoft til 2-1, men Trio økte like etter til 3-1. Det hjalp lite at Tom Sivertsen reduserte til 3-2 for etter dette rann det inn bak VH-keeperen.
Det vart tre nye poeng i gårsdagens lokaloppgjer mot Osterøy. Etter ein litt famlande start kom Rayner Nygårds menn for full maskin etter pause og valsa over Osterøy. Før det var gått eitt minutt av andre omgang var Jonas Hauge gjennom og dundra ballen centimetrar utanfor. I neste angrep vart Pål Tufta lagt i bakken på ein klønete måte og dommaren hadde ikkje anna valg enn å peika på straffemerket. Den sette Mats Solberg sikkert i mål, og festen var i gang.
Valestrand Hjellvik møtte NBK i Knarvik i sesongens andre bortekamp. Etter ein god første omgang av heimelaget gjekk NBK til pause med ledelsen 1-0. Etter pause vakna som vanleg Valestrand Hjellvik og dei viste fram krigarinnstiling og vinnarvilje. I løpet av nokre få minutt midtvegs i andre omgang snudde VH kampen etter scoringar av Simen Kallekleiv og Kristoffer Bognøy. Sistnevnte har dermed 3 mål på dei to siste kampane og har kun to mann foran seg på toppscorarlista i avdelinga. Heile lista finn du under statistikk til venstre i menyen.
VHFK tar nå imot påmelding til fotballskulen-2013. Vi har satt et tak på 90 deltakere så her er det viktig å være tidlig ute. Du finner all informasjon du trenger lenger nede i artikkelen eller i sidemenyen under informasjon.
Loddefjord er motstander i årets andre hjemmekamp på Furubakken Stadion. Kampen starter kl. 1900 fredag 26. april. Møt opp og støtt laget i kveldens kamp. Vi følger kampen direkte med scoringer og annet viktig. Følg med!!!
Valestrand Hjellvik tapte bortekampen mot Frøya 2-1. Etter en svak første omgang hvor hjemmelaget scorte to, var det helt andre takter i den andre. Rayner Nygårds menn kom på banen etter pause med innsats og vilje. Et kvarter før slutt fikk de endelig uttelling da Pål Kjetil Tufta stanget inn reduseringen. Flere mål ble det ikke og årets første tap var et faktum.
Valestrand Hjellvik møter Dale til seriepremiere lørdag 13. april kl. 1500 på Furubakken Stadion. Kan A-laget gjenskape storseieren fra fjorårets møte mellom lagene? Da stod det tilslutt hele 8-3 på mål-tavlen. Det blir spennende å se hvilke 11 spillere Rayner Nygård slipper ut på kunstgresset i sin første seriekamp som A-trener for VH.
Finalen i Osterøycupen mellom Osterøy og Valestrand Hjellvik vart spelt på Hatland i dag. Etter eit kvarter tok Osterøy ledelsen, men minuttet etter utligna Øyvind Tysse for VHFK. Osterøy scorte to gonger på frispark før pause og leda dermed komfortabelt 3-1
Valestrand Hjellvik tapte 0-3 mot Lysekloster i søndagens NM-kvalifisering. Hjemmelaget holdt godt følge med Lysekloster i 1. omgang, men like før pause kom første baklengsmålet. Bare to minutter ut i andre omgang doblet Lysekloster ledelsen. Spikeren i kisten kom et kvarter før slutt.<br /><br /> Daniel Johansen debuterte for VHFK sitt A-lag og Øyvind Tysse gjorde comeback i VH-drakta.
Søndag 17. mars sparkes sesongen i gang på Furubakken. Det er klart for 1. kval. runde i NM - 2013. Motstander er fjorårets seriemester i 4. divisjon, Lysekloster. Kampstart er kl. 1300. Møt opp i god tid å få med deg all moroa på Furubakken. Her kan det bli både ekstraomganger og straffekonk.
Jenter 10-laget til Valestrand Hjellvik treng trenar. Dei er ein gjeng på rundt 15 lovande fotballspelarar og seriestarten nermar seg med stormskritt. Har du lyst på jobben?
Årsmøte i VHFK.<br /> Onsdag 20.mars kl. 20.00 i banehuset.<br /> Saksliste er vanlige årsmøte saker.<br /> Endelig saksliste vil bli formidlet via vhfk.no, når frist for saksframlegg er gått ut.<br /> Saker til årsmøte må være styret i hende innen onsdag 13.mars.<br /> Vel møtt!
Valestrand Hjellvik møter Lysekloster i 1. kval. runde i . Norgesmesterskapet. Kampen går på Furubakken Stadion søndag 17. mars. Dette blir Rayner Nygårds første offisielle kamp som trener for VHFK. Kan han få Valestrand Hjellvik videre i cupen for første gang? Tidligere år har det blitt tap mot Varegg og Austevoll i cup-kvaliken.
VHFK startar opp med trening for barn født i 2007 og 2008. Alle gutar og jenter er velkomne til innetrening i gymsalen på Valestrand kvar mandag framover. Treningstida vert frå kl. 1800 til 1900.
I dag kom puljeoppsettet for 6. divisjon. VHFK 2 møter kun andre B-lag i sin første sesong på dette nivået. Dermed blir det ikkje lokaloppgjer mot Hausvik som mange hadde håpa på. Sjå puljeoppsettet her.
Valestrand Hjellvik møter Dale til seriestart 13. april på Furubakken Stadion. Så går det slag i slag med godbitar dei neste rundane. Først er det bortekamp mot Frøya før Loddefjord kjem til Furubakken helga etter. Så går turen til Knarvik og bortemøte med NBK før lokaloppgjeret heime mot Osterøy i 5. runde.
Marco Elsafadi til Valestrand Valestrand Hjellvik inviterer til foredrag med Marco Elsafadi i gymsalen på Valestrand Skule fredag 11. januar kl. 18.30. Det blir et foredrag om samarbeid, selvtillit og ansvar - til inspirasjon og ettertanke.
Hordaland Fotballkrets satte i dag opp 4. divisjonsavdelingane for neste sesong. Det er duka for fleire godbitar utover sesongen. VHFK havna i avdeling med bla. NBK, Dale, Loddefjord og Osterøy.
Vi gratulerer Valestrand Hjellvik sine jenter 13 som i dag knuste Søreide 8-2 i KM-finalen i Vestlandshallen. Ved pause var stillingen 3-2, men i 2. omgang slo jentene til for full maskin. Laget har lagt bak seg ein fantastisk sesong som vart krona med kretsmesterskap i dag.
Valestrand Hjellvik 2 tapte KM-Finalen mot NHH 3. Kampen gjekk på Myrdal i Åsane. Det såg lenge ut til at B-laget skulle dra det heile i land og stillingen etter 90 minutter var 3-2 til VHFK. På overtid utligna NHH til 3-3 før ein uheldig VH-spelar satte ballen i eige nett nermare åtte minutt på overtid. Dermed vart NHH 3 kretsmester i 7. divisjon 2012.
FURUBAKKEN: VHFK 2 kjempa seg til KM-finale i tett snødriv på Furubakken i kveld. Etter ein halsbrekkande andreomgang på sleipt underlag kunne heimelaget sleppa jubelen laus framfor eit fornøgd publikum på bunkersen. VHFK 2 møter NHH 3 i finalen den 4. november.
Valestrand Hjellvik 2 møter Sleipner søndag 28. oktober kl. 1700 på Furubakken Stadion. Dette er semifinale i kampen om kretsmesterskapet i 7. divisjon. Møt opp og hjelp B-laget til finale i KM.
VALESTRAND: Superspissen som herja på Furubakken i 2009 og 2010 er endeleg tilbake. I dag skreiv Øyvind Tysse under overgangspapira som gjer han til VHFK-spelar neste sesong.
Valestrand Hjellvik FK inviterer til spillermøte for Gutter 16 onsdag 31. oktober kl. 1900 på Furubakken Idrettsplass.<br /> Styret har den glede å melde at A-lagskaptein Kalle Fiskå og Gisle Raknes blir trenere for dette laget. Er du født i 1997 eller 1998 og har lyst å spille for Valestrand Hjellvik må du møte på Furubakken denne kvelden. Spillere født i 1996 kan også møte.
FEDJE: VHFK 2 gjorde jobben sjølv i dagens borteoppgjer mot Fedje, og er dermed serievinnarar i årets 7. divisjon avd 2. Neste søndag vert det KM-kamp på Furubakken mot bylaget Sleipner.
Velkommen til live-dekning av kampen VHFK - Sandviken
Valestrand Hjellvik avsluttet sesongen med stil og feide Sandviken av banen med 3-1 seier. Samtidig vann bunnlaget Sund 5-3 over Brann 3. Dermed var 4. plassen på tabellen sikret. Det kan bety at VHFK blir med i Norgemesterskapet 2013. I årets cup var det de 4 beste i hver avdeling i 4 divisjon som fikk kvalik-plass til NM. Det blir også mest sansynlig lokaloppgjør på Furubakken neste sesong. Hvis kretsen setter opp VHFK og Osterøy i samme avdeling vel og merke.
Onsdag 24 oktober kl. 20.00 i Banehuset på Furubakken. <br /><br /> Tema for møte er kjøp av ny traktor til VHFK.<br /><br /> Hele innkallingen finner du lenger nede i artikkelen.
Vi følger kampen mellom Brann 3 - Valestrand Hjellvik fra kl. 1500. Vi oppdaterer med alle scoringer fra Nymark.
VHFK har den glede å invitere til årets fotballfest i Kongshall 17.11.2012 kl. 19.00. <br /><br /> Det blir fest i tradisjonell stil, med god mat, dansemusikk og ikke minst en oppsummering av årets spennende sesong. Davy Wathne var konferansier i fjor. Hvem blir det i år?<br />
FURUBAKKEN: Trenar Tennebø og elevane hans tok ei solid hevn for Dale sitt poengran i vårkampens sluttminuttar. Gjestane overrumpla VHFK med to mål i starten, men vart til slutt overkjørte av eit solid heimelag. To Dale-spelarar vart også sende i dusjen med raudt kort i andre omgang.
NYGÅRDSMYREN/LAKSEVÅG: VH sitt A-lag klarte berre uavgjort i kveldens bortekamp mot bunnlaget Laksevåg. Heimelaget tok leiinga etter tre minutt, og la seg tett i forsvar etter det. VH hadde store problem med å skapa sjansar, men ny scoring frå Simen Fjørtoft (bildet) berga eitt poeng til slutt.
FURUBAKKEN: VHFK 2 slo allerede opprykksklare Gulen med kalassifra 7-1, og sikra seg dermed opprykk til 6. divisjon for første gong i klubben si historie. Laget overtok også tabelltoppen og er no i førarsetet i kampen om KM-spel.
FURUBAKKEN: I dag kan du vera vitne til eit historisk øyeblikk på Furubakken. VHFK 2 spelar om opprykk til 6. divisjon, og møter serieleiar Gulen kl 16.00. Kom og hjelp laget til seier og opprykk...
Det vart høgdramatisk på Furubakken i kveldens kamp mellom Valestrand Hjellvik og Frøya. Publikum fekk valuta for pengane med fire scoringer, fire utvisninger, straffespark og strømbrudd. Simen Fjørtoft scora sitt femte mål på tre kampar og står fram som den mest formsterke VH-spelaren for tida.
FURUBAKKEN: VHFK 2 har stø kurs mot opprykk til 6. divisjon, og etter gårsdagens braksiger borte mot Lindås treng laget no berre eitt fattig poeng for å nå opprykksmålet. Med fire kampar att å spele, ser det unekteleg lyst ut for trenar Henrik Nygaard og hans menn.
LILAND/BERGEN: A-laget til VH starta friskt borte mot Gneist, men måtte til slutt sjå seg slått 6-4 av eit heimelag i poengnaud.
Valestrand Hjellvik var overlegne i dagens kamp mot Sund. Tilslutt stod det heile 7-2 til heimelaget etter scoringer av Magnus Garden (2), Simen Fjørtoft (2), Kalle Fiskå, Kristoffer Bognøy, Øyvind Thomassen (str). Simen Fjørtoft kom inne etter 35 min og var svært god. Han starter nok neste kamp med den formen han viser.
Valestrand Hjellvik møter Sund på Furubakken kl. 1500. Kan Tennebø sine gutter gjenskape 7-0 seieren fra vårsesongen? Vi håper og tror på en festforestilling i høstværet på Furubakken Fort i ettermiddag. Møt opp og help laget til nye poeng. Vi følger kampen live fra kampstart via link lenger nede i artikkelen.
No kan du sjå superscoringen til Magnus Garden mot Loddefjord. Stig Hopsdal slo ein perfekt corner som Magnus Garden banka i mål med hælen. På tribuna meinte Lodedefjord sine supportera det var på tide å ringa Rune Skarsfjord og på live-dekningen til VHFK vart Drillo nevnt...
Nok en gang tapte VHFK i kampens siste sekund. Loddefjord banket inn seiersmålet 3-2 tre minutter på overtid. Magnus Garden og Stig Hopsdal scorte VHFK sine mål
Det vert 9-fjellstur i år og. Dei to siste åra har fjellturen vore fast innslag i Osterøyfestivalen, men i år vart ikkje festivalen arrangert. Dermed var det mange som var bekymra for at dette positive innslaget og skulle verta avlyst. No er det altså klart for fjelltura som burde passa dei fleste. Det er lagt opp til tre ulike turar.
Her er lista over alle målscorarane i 4. divisjon avd. 2. Det er ikkje uventa Tony Tysnes (Dale) som toppar lista, men fleire spelarar er no hakk i hel. Beste VHFK-spelar på lista er Magnus Garden med 8 mål. Han har berre spelt 8 av 16 kampar i år så snittet er meir enn godt nok.
FURUBAKKEN STADION: Valestrand Hjellvik spelte feiande flott fotball i gårsdagens kamp mot Lyngbø. På ei svært regntung bane varta heimelaget opp med festfotball og serverte heimepublikummet det eine flotte angrepet etter det andre. Dessverre ville ikkje ballen i mål før Kristoffer Bognøy satte inn ledarmålet åtte minutter før slutt. Men så mang ein gong før i år klarte bortelaget og utligna i siste minutt. Dermed vart det poengdeling ogdet var nok Lyngbø svært fornøyd med. Eit ran!
FURUBAKKEN: Her presenterer VTV mannen som skal styra Valestrand Hjellvik sitt flaggskip etter denne sesongen.
Det vart i går bestemt at årets trenarduo, Thomas Tennebø og Nilson Viegas, gir seg i VHFK etter denne sesongen. Dermed må Håland & co ut på trenarjakt igjen. Les pressemeldingen frå styret her:
Serieledar Lysekloster knuste Valestrand Hjellvik 4-1 i gårsdagens kamp. Det vart aldri spennande på Framobana. Til pause stod det 2-0 til heimelaget og i 2. omgang auka dei til 3-0 før VHFK starta ein aldri så liten sluttspurt. Sigve Rørstad reduserte til 1-3 på lekkert vis etter å ha ført ballen omtrent over heile bana. Som vanleg fekk VH eit mål imot på overtid.
FURUBAKKEN: Valestrand Hjellvik dominerte stort i hjemmekampen mot Telavåg og vann tilslutt 3-1 over et svakt bortelag. VH sine mål vart satt inn av Øyvind Thomassen (str) , Kristoffer Bognøy og Stig Hopsdal.
Valestrand Hjellvik tapte nok ein gong viktige poeng på overtid. I kveldens kamp mot NBK gjekk VHFK til pause med ein komfortabel 2-0 ledelse. Heimelaget hadde tre store muligheter i 1. omgang og ledelsen til VH var nok litt heldig. I andre omgang gjekk det ikkje mange minuttane før NBK reduserte og fleire minutt på overtid kjempa dei inn utligningsmålet etter dødball. Dermed gjentok historia frå vårsesongen seg nok ein gong med tapte poeng heilt på tampen av kampen.
FURUBAKKEN: VHFK 2 leika seg med gjestane frå Fedje i den siste kampen før ferien, og vann til slutt 7-0 mot laget frå øya i havet. Feiande flotte scoringar og spel som varma om kapp med solstrålane fekk smilet fram hjå Furubakkenpublikummet.
FURUBAKKEN: Valestrand Hjellvik sitt Jenter 13-lag har lagt bak seg ein fantastisk vårsesong med sju strake sigrar. I kveld vart Arna-Bjørnar banka 8-2, og jentene kan ta ein velfortent ferie.
VHFK 2 herjar vidare i 7. divisjon, og ligg no åleine på tabelltoppen etter runden no i helga. Bylaget Marken FK vart for lette i går, og dei svarte og kvite drog heim til Valestrand med 7-2 og tre nye poeng.
Valestrand Hjellvik gikk til pause med ledelsen 1-0 og kunne fort hatt flere baller bak Brann 3-keeperen i 1. omgang. Pål Kjetil Tufta hadde to susere som hadde fortjent en bedre skjebne enn treverket. I andre omgang flytter Brann 3 laget litt høyere og får en tidlig scoring. I kampens siste minutt komme bortelaget alene gjennom med to spillere og de triller enkelt inn seiersmålet med ti mann på banen.
Valestrand Hjellvik vant 2-1 over Sandviken på Stemmemyren onsdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen, men Stig Hopsdal utlignet på frispark før pause. VH leverte en svak første omgang med mye feil i de bakre rekker. Etter pause ble kortpasningspillet lagt igjen i garderoben og det ble produsert målsjanser på løpende bånd.
FURUBAKKEN: VHFK 2 tok nok ein viktig siger på Furubakken søndag kveld. Motstandar var Stil FK, og heimelaget gav seg ikkje før det stod 5-0 i protokollen. No tronar B-laget på tabelltoppen med fem strake trepoengarar.
Valestrand Hjellvik hadde alle tre poenga i lomma då det gjenstod fem minutter av kampen mot Dale. Så begynte Dale-spissen Tony Tysnes å røra på seg. Først utligna han på utsøkt vis, før han la til rette for lagkompisen sin som kunne senda Dale-bygda til himmels med 3-2 seier. Nok ein gong taper VHFK viktige poeng i sluttminutta.
FURUBAKKEN: Her kan du sjå Sigve Rørstad si matchvinnarscoring og andre høgdepunkt frå kampen mot Laksevåg.
EIVINDVIK/GULEN: VHFK 2 har med seg tre deilige bortepoeng heim att frå Eivindvik etter at dei banka serieleiar Gulen 5-1. Trenar Henrik Nygaard ser ut til å ha noko ekstraordinært på gang med årets 7. divisjonsgjeng.
FRØYA IDRETTSPARK/BERGEN: Øyvind Thomassen sørga for nettsus tre gonger i gårsdagens bortekamp mot Frøya. Her kan du sjå scoringane og andre høgdepunkt frå oppgjeret.
Valestrand Hjellvik slo Frøya 5-3 på bortebane i kveld. Dagens mann på VHFK var utvilsomt Øyvind Thomassen. Midtbane-giganten scorte sitt første hat-trick i VH-drakta. -En utrolig deilig følelse, sa Thomassen til VTV etter kampen.
FURUBAKKEN: VHFK 2 kjørte over stakkars Lindås frå start til mål, og putta heile 13 ballar i nettet før dommaren blåste av kampen. Mest effektive var heimelaget i starten av kampen, då dei banka inn fem mål på 15 minuttar.
FURUBAKKEN: Valestrand Hjellvik sitt B-lag kjempar for sin tredje strake siger på Furubakken i kveld. Motstandar er Lindås, som ligg heilt i botn av tabellen. Kom og sjå gamle og nye heltar frå kl. 19.30.
Valestrand Hjellvik måtte nøye seg med poengdeling i dagens kamp mot Gneist. To minutter på overtid kom utligningsmålet for strålende fornøyde Gneist-spillere. Dette er andre gangen VH taper poeng på overtid på hjemmebane i år.
FURUBAKKEN: Valestrand Hjellvik sin nye maskot er endeleg klar til kamp, og debuterer på Furubakken under kveldens kamp mot Gneist. Ver tidleg ute og sjå sauen varma opp saman med laget. Sjå video her
VHFK 2 spelte sin andre kamp for sesongen denne helga borte mot Flaktveit 2. Etter den fine heimesigeren mot Masfjord i serieopninga var det forventningar om tre poeng i forkant av første bortekamp. Seks ballar putta Valestrandsgutane i Flaktveit-nettet før dei var ferdige.
SUND/SOTRA: Valestrand Hjellvik knuste bunnlaget Sund SK hele 7-0 i dag, og dette er klubbens største borteseier siden slutten av 90-tallet. Stig Hopsdal(2), Magnus Garden(2), Magnus Opheim(2) og Simen Fjørtoft var målscorere i brakseieren på Hald Stadion.
Valestrand Hjellvik møter Sund SK lørdag 19. mai kl. 1500 på Hald Stadion. Motstandaren har kun fått med seg eitt fattig poeng på dei fem første kampane og vil nok gå ut i hundre på heimebane mot VHFK. Ta turen til Sotra i morgon og hjelp A-laget til nye poeng.
FURUBAKKEN: Loddefjord-dødaren Øyvind Thomassen vakna frå scoringsdvala si og scora sine to første for sesongen mot raudtrøyene i helga. I tillegg banka Morten Frøland inn sitt første og heimelaget gjekk til pause med 3-1. Sjå høgdepunkt frå kampen her.
Etter ein god 1. omgang gikk VHFK i garderoben med 3-1 ledelse over Loddefjord. Ti minutter ut i 2. omgang har Loddefjord utlignet til 3-3 og slik ender det i dagens kamp på Furubakken.
LYNGBØPARKEN/BERGEN: Her kan du sjå eit lite samandrag frå bortekampen mot Lyngbø, der ungguten Magnus Bru Reigstad scora sitt første seriemål for klubben. Det var også første kamp med null baklengs.
Valestrand Hjellvik vann 2-0 over Lyngbø i kveld og er tilbake på vinnarsporet. Ein fantastisk 1. omgang la grunnlaget for seieren. Stig Hopsdal ordna 1-0 med ein herlig scoring etter 23 min. VH hadde full kontroll på eit tafatt heimelag, men etter pause snudde det totalt.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Det var rimeleg glissent på Furubakkentribuna då kampen mot Lysekloster starta laurdag. Kanskje var ikkje eit nyopprykka motstandarlag så interessant for fotballfolket på Valestrand? Her kan du sjå scoringar og høgdepunkt frå kampen.
Lysekloster stakk av med alle tre poengene i dagens kamp mot Valestrand Hjellvik. To minutter på overtid fekk bortelaget frispark og ballen small i tverrliggeren før den ble kranglet i mål. Dermed bled det 3-2 til Lysekloster i toppkampen på furubakken. Kristoffer Bognøy og Stig Hopsdal stod bak VHFK sin mål.
FURUBAKKEN: Laurdag kjem opprykksfavoritt Lysekloster med sin superstall til Furubakken for å henta tre poeng. VHFK har hatt ein litt lurvete seriestart, og treng drahjelp frå eit entusiastisk publikum for å komma på vinnarsporet att.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Anført av ein scoringskåt og aggressiv Jonas Hauge fekk VHFK 2 ein knallstart på sesongen med tre poeng heime mot Masfjord. Hauge scora sjølv to mål, og i tillegg førte eitt av hans lange innkast til sigersmålet i sluttminuttane.
A-laget til Valestrand Hjellvik reiser til Telavåg i morgon for å spela sesongens første bortekamp. For mange av supporterane vert dette ei nostalgisk reise tilbake til der det heile starta.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: På bildet ser du Magnus Garden jubla for si andre scoring mot NBK. Du kan no sjå scoringar og høgdepunkt frå seriestarten mot NBK.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: A-laget overkjørte til tider NBK i ei heller svak serieopning på Furubakken. Fire flotte scoringar var det som varma publikum, medan det fine spelet mangla. Her finn du vår Live-dekning frå kampen...
FURUBAKKEN: Taket på supportertribuna er ferdig - i god tid før seriekampen mot NBK som startar kl. 15.00. Dersom A-laget viser same innsatsvilje i kampen som dugnadsgjengen har vist dei siste dagane, har ikkje raudtrøyene frå Knarvik sjanse på poeng.
FURUBAKKEN: Seint torsdag kveld er byggeleiaren optimsitisk med tanke på å verta ferdig med bunkerstaket før seriestarten laurdag. Fredag kveld kjem sperrene på plass.
FURUBAKKEN: Vi fylgjer byggeprosessen på bunkersen dag for dag fram mot seriestarten, og onsdag kveld har det byrja å visa litt etter arbeidsfolka.
FURUBAKKEN: Det lenge planlagte taket over ståtribuna til supporterane ser endeleg ut til å verta ein realitet. På seminaret til supporterklubben vart det vedteke å få det ferdig til seriestart, og tysdag kveld var Eivind Martin Elvik og Ole Karsten Solberg i gang med arbeidet.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: A-laget vart eit lite nummer for små i cupkvaliken mot fjorårets 2. divisjonsjumbo Austevoll. Heimelaget hang godt med i halvannan omgang, men oransjetrøyene vart til slutt for sterke og kom seg greitt vidare i cupen.
Her kan du følge kampen mellom Valestrand Hjellvik og Austevoll Live. Vi følger kampen med mål og store sjanser.
FURUBAKKEN: Andre påskedag kl. 16.00 startar tidenes første cupkamp på Furubakken. Valestrandsmanna mot Villsauane frå Austevoll er ein historisk kamp du MÅ få med deg. Kle deg i klubbfargar og kom til Furubakken Fort.
FURUBAKKEN: Heile onsdagen jobba ein liten dugnadsgjeng for å gjera tribunesida fin til seriestarten. Det var ikkje så mange som tok turen til Furubakken for å hjelpa til, men dei som kom hadde det moro.
FURUBAKKEN: Onsdag frå ca kl 13 og utover ettermiddagen og kvelden vert det sesongstart-dugnad på Furubakken . Tribune, bunkersen og området rundt må sjainast opp, og vi håper mange supporterar vert med og gjer ein innsats. Gratis kaffi.
Denne sauen er på veg til Furubakken for å bli Valestrand Hjellvik sin nye maskot. Men kva skal sauen heita? Kom med ditt navneforslag til heile Valestrand si nye kjæledegge.
Årets A-stall på Furubakken er klar - og stor. Heile 27 spelarar har trenarduoen Tennebø/Viegas funne plass til før seriestarten, og det er ei god blanding som kjem frå heile vårt langstrakte land - og endå litt til.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Her har Lowell Brooks akkurat utlikna for heimelaget mot divisjonskollega Hovding på Furubakken i dag. I ein forholdsvis svak kamp var uavgjort til slutt eit greitt resultat.
Måndag 9. april kl. 20.00 held VHFK årsmøte i klubbhuset. Sakliste er vanlege årsmøtesaker. Endeleg sakliste vil komma via vhfk.no når frist for saksframlegg har gått ut. Saker til årsmøte må vera styret i hende innan mandag 2. april.
FOSSEMYRA/MELAND: A-laget sin treningskamp mot 3. divisjonslaget Radøy/Manger laurdag enda uavgjort. Øyvind Thomassen (bildet) var tilbake i scoringsform, og stod bak begge scoringane for Valestrand Hjellvik.
Andre påskedag vert det full fyr på Furubakken med tidenes første NM-kamp på Valestrand, og det mot gamle fotballfrendar. Gladlaksane frå Austevoll stod side om side med VH-supporterane og heia på same lag i 2009. No kjem dei oransje på besøk for å kjempa om billett til neste kvalikrunde i NM.
Trenarduoen Tennebø og Viegas tek med seg A-laget til treningskamp mot Radøy/Manger laurdag. Kampen skal gå på Fossemyra, og kampstart er 14.00.
Det er klart for superlørdag den 24. mars med kamp mot Hovding på Furubakken kl. 1300 og klubbkveld på Kjellarn om kvelden. Det blir musikk av Chilli frå Askøy som har spesialisert seg på VHFK sine eigne songar. Sett av datoen i kalenderen og møt opp til KICK OFF, 24 mars.
NYMARK/BERGEN: A-laget tapte gårsdagens bortekamp mot Nymark, og gjekk mållause av bana for første gong denne sesongen. Sjølv om laget hadde ballen mykje, vart det produsert få målsjansar.
A-laget reiser til Nymark torsdag kveld for å spela sin fjerde treningskamp denne sesongen. Kampen startar kl 19.30, og det vert spennande å sjå om nye fjes gjer seg bemerka.
Magnus Garden vart i dag tatt ut i landslagstroppen i Futsal. VHFK-spissen var svært fornøyd med å vera med i 14-mannstroppen til landslagssjef Esten O. Sæther. Norge møter Ungarn to gonger i neste veke, og dette vert viktige oppkjøringskampar før VM-playoffen mot Italia.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Trenar Nilson Viegas er stort sett fornøyd med det han kallar ei grei gjennomkjøring mot Baune onsdag kveld. Trass i 1-4 mot bylaget er det ingen grunn til panikk meiner han.
Valestrand Hjellvik møter Baune på Furubakken onsdag 22. februar kl. 1900. Gjestane spelar i 4. divisjon og hadde ein god sesong i fjor. Fleire av årets nye fjes på A-laget til VHFK var i Baune i fjor. Møt opp og få med deg heimedebuten til trenarar og fleire nykommarar i spelartroppen.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Lowell Brooks, som har trent med VHFK den siste veka, signerte for klubben mandag kveld. Midtbanespelaren frå Liberia viste seg fram med mykje positivt i kampen mot Sotra sist helg, og skal i første omgang spela for Valestrand Hjellvik ut denne sesongen.
STRAUME IDRETTSPARK/SOTRA: Valestrand Hjellvik spelte ein god førsteomgang, og gjekk til pause med tomålsleiing i treningskampen mot Sotra. Etter pause fekk heimelaget komma tilbake. Sjå høgdepunkt frå kampen her.
A-laget til Valestrand Hjellvik møter 3. divisjonslaget Sotra i sin andre treningskamp for sesongen. Kampen går på Straume i dag kl 15.00.
Er du interessert i å spela for gutter 16 i år må du møta på Valestrand Skule onsdag 15. februar kl. 19.00.<br />
No er avdelingsoppsettet for 13 - 19 år klart. Valestrand Hjellvik stiller lag i Gutter 16, Gutter 14 og Jenter 13 i sesongen 2012. Ingen juniorlag på verken gutte eller jentesida i år heller.
VESTLANDSHALLEN/ÅSANE: Nykommar Sigve Rørstad kom innpå etter pausen i kampen mot Fyllingsdalen i går, og brukte berre få minuttar på å banka ballen i nettet. Måten han gjorde det på var åleine verd turen til Åsane i går, og tenner full fyr i opprykkshåpet på Valestrand. Sjå høgdepunkt frå kampen her...
VESTLANDSHALLEN/ÅSANE: Valestrand Hjellvik starta sesongen med å slå 3. divisjonslaget Fyllingsdalen 2 i Vestlandshallen laurdag kveld. Nokre minuttar før slutt kom matchvinnarscoringa frå ungguten Magnus Bru Reigstad, som sørga for at VHFK vann 4-3.
KJELLARN, VALESTRAND: Thomas Tennebø og Nilson Viegas er VHFK sin nye trenarduo. VTV har hatt ein prat med dei to, og du kan sjå intervjuet her...
KJELLARN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik har signert stopparkjempa Gaute Hauge frå 3. divisjonsklubben Voss og det Estlandske stortalentet Alberto Kogano framfor 2012-sesongen. Her får du det første intervjuet etter signeringsmøtet.
Valestrand Hjellvik signerte mandag to nye spelarar. Gaute Hauge kjem frå Voss og har vore kaptein på 3. divisjonslaget dei siste sesongane. Han blir ein solid tilvekst i forsvarsfiraren til VHFK.<br /> I tillegg har dei nye trenarane sikra seg ballteknikaren Alberto Kogano frå Estland som har fleire ungdomslandslagskampar for heimlandet sitt. No skal han leika seg på kanten til VHFK og få fram humøret på tribuna med fintar og triks.
Valestrand Hjellvik satsar friskt i treningskampane, og inviterer til Kick Off mot FK Fyllingsdalen 2 lørdag kl. 1800 i Vestlandshallen. FKF sine nestbeste er klare for å måla krefter med Osterøys beste lag. Full oversikt over treningskamper finn du her...
Stjernespiss Magnus Garden blir i Valestrand Hjellvik ut den kommande sesongen. Det er den gledelege meldinga til alle VHFK-supporterar nokre dagar ut i det nye året.
Hordaland Fotballkrets satte i dag opp avdelingane for neste års 4. divisjon. Valestrand Hjellvik havna i avd. 2 og blir å rekna som ein av favorittane til å erobra tabelltoppen når status skal gjerast opp neste høst. Det blir nye møter med bla. Loddefjord og NBK. Det er duka for ein del artige oppgjer for spelarar og supportera neste sesong.
Før sesongen kunne folk vera med å tippa antall mål VHFK ville scora i 3. divisjon. Samtidig måtte ein støtta laget med valgfritt beløp pr. mål laget scorte. Svært mange meldte seg på og kvar gong dei svartkvite fekk ballen i mål havna det nesten tusen kroner i klubbkassa. Det var to personar som hadde tippa riktig antall mål som var 34. Berre ein av dei vannt. Les meir og finn ut om du vann gavekort frå Sport 1. To tilfeldige vart og trekt ut og fekk seg gåvekort.
No kan du stemma på årets VH-scoring. Vi har plukka ut fem scoringar som er med i avstemninga om Årets Mål 2011, og fram mot Fotballfesten førstkommande laurdag kan du stemma på di favorittscoring. Klikk på linken i artikkelen og sjå scoringane før du avgir stemme oppe til venstre på sida.
Vi har den glede å invitere til årets fotballfest i Kongshall laurdag 19. november kl. 19.00. Det vert fest i tradisjonell stil - med god mat, VHSK supporterband og ikkje minst ei oppsummering av årets sesong m.m.
Vi har den glede å invitere til årets fotball fest i Kongshall 19.11.2011 kl. 19.00.<br /> Det blir fest i tradisjonell stil, med god mat, VHSK supporterband og ikke minst en oppsummering av årets sesong m.m.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Thomas Tennebø (bildet) vert ny hovedtrenar for Valestrand Hjellvik sitt A-lag neste sesong. Han får med seg Nilson Viegas som assistenttrenar. Dermed er viktige brikker allerede på plass for VHFK framfor ein ny viktig sesong.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Valestrand Hjellvik avslutta sin første sesong i 3. divisjon med tap heime mot Åkra frå Karmøy. Pål Tufta utlikna gjestane si leiing i første omgang, men dei mørkeblå kom tilbake og tok alle poenga med seg heim.
KUVENTRÆ/OS: For første gong i klubben si historie vert det nedrykk for Valestrand Hjellvik. Det er fasiten etter tapet mot Os i sesongens siste bortekamp, og klubben må ta vegen ned att i 4. divisjon. Sjølv om laget tok leiinga mot Os, kom heimelaget tilbake med to scoringar like før pause, og la på til 3-1 i andre omgang.
VHSK arrangerer gratis busstur til Os førstkommende lørdag. Vi trenger all den støtten vi kan få til den spennende innspurten av sesongen. Det er fortsatt plasser igjen !!<br /> <br />
FURUBAKKEN STADION: Fyllingen vart eit nummer for store for Valestrand Hjellvik. Heimelaget la seg bakpå frå start og vart straffa berre nokre minutt ut i kampen då Nicolay Misje satte kveldens første på Furubakken.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Laurdag er det duka for ein historisk fotballkamp på Furubakken. For første og siste gong kjem Fyllingen sitt A-lag til Valestrand for å kjempa om seriepoeng. Cupfinalisten frå 1990 spelar sin siste sesong i norsk fotball før dei slår seg saman med Løv-Ham, og gultrøyene frå Dalen må finna seg i å vera storfavorittar mot eit heimelag med nedrykksspøkelset hengande over skuldrene.
DJERVBANEN/HAUGESUND: Valestrand Hjellvik vann 3-1 borte mot Djerv 1919 i dag, og sende dermed Rogalandslaget tilbake til 4. divisjon neste sesong. Askøy slo til med solide 4-0 over Sotra, og har framleis eit ørlite håp om å berga plassen. Alexander Lenning og Magnus Opheim scora VHFK sine mål i bortetriumfen på Djervbanen.
Lørdag 1. oktober har du muligheten til å vera med A-laget på årets siste bortetur til Rogaland. Motstandar er bunnlaget Djerv 1919 og kampstart er kl. 1600. Avreise frå Valestrand kl. 10.00 med retur rett etter kampslutt. Meld deg på i dag!
VHFK tapte 2-1 for eit revansjesugent Øystese-lag i går. På stillinga 1-1, 7-8 minutt før slutt, kom Magnus Opheim seg fri og skaut fart mot mål, men i skuddøyeblikket vart han tackla bakfra av Gunnar Loland. Øystese-spelaren vart sendt i dusjen med direkte rødt, men han redda sansynligvis alle tre poenga for laget sitt med den usportslege oppførselen. Med 10 mann på bana utnytta bortelaget ein glipp i bortelagets bakre rekker og Eivind Madsen Skeie satte inn seiersmålet fra 40 meter.
-Da brenn! Da brenn! Alle mann til pumpene!<br /> Valestrand Hjellvik spelar sin viktigaste kamp for sesongen når Øystese kjem på besøk lørdag kl. 1600 på Furubakken. A-laget ligg på nedrykksplass og treng all den støtte og hjelp dei kan få for å overleva i 3. divisjon. No må bygdefolket bretta opp armane og stilla til høglydt dugnad på Furubakken-tribuna førstkommande lørdag. Her er det kun ein ting som gjeld: Alle mann til pumpene! VHFK skal berga plassen og treng 3 poeng mot Øystese.
KOPERVIK/KARMØY: VHFK fekk så hatten passa i bortekampen mot Kopervik. Heimelaget gjekk til pause med 3-0, og i andre omgang vart det like mange baklengs for VHFK. Øyvind Thomassen scora gjestane sitt trøstemål i regnveret på Karmøy.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Den viktige kampen mellom VHFK og Askøy enda 2-2, og begge lag avslutta oppgjeret med 10 spelarar. Askøy si utlikning på overtid vart også kontroversiell, fordi det var to ballar i spel inne i målområdet like før scoringa.
No kan du bytta ut nummerskiltbrikka på bilen din til Valestrand Hjellvik. Klubben står i dag med stand i sentrum og sel dei splitter nye reklamebrikkene som skal pryda bilane i bygda. Prisen er 100.- kroner hvis du tar jobben med å skru dei på sjølv og 200.- hvis du lar Dekk Vest gjera jobben. Uansett går heile beløpet til VHFK!
Valestrand Hjellvik åpnet i et forrykende tempo i bortekampen mot Sotra i dag og kunne fort hatt ein tomålsledelse når ein Sotraspelar plutselig kom åleina mot ein ryggande Kristian Birkeland i VHFK-buret. Dermed vart det enkelt å setta ballen i nettet bak keeperen. Like før pause fekk endeleg Magnus Garden hull på byllen etter sjansesløseri i første omgang.
Valestrand Hjellvik møter Sotra på bortebane søndag 4. september kl.1800. Denne kampen er plukka ut av Norsk Tipping til å stå på søndagskupongen. Dette er mest sansynleg første gongen VHFK står på tippekupongen. Dermed kan du gjera søndagens kamp litt meir spennande ved å levera inn ein kupong og kanskje står du der etter kampslutt og jublar etter tre nye poeng til VH og 12 rette i tipping. Tips: Kamp nr. 5: Sikker B!
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Trenar Øyvind Pedersen er full av lovord om laget sitt etter triumfen mot Stord på Furubakken i går, og meiner spissdebutant Magnus Garden er eit funn for Valestrandslaget. No kan du sjå scoringar, høgdepunkter og intervjuer frå kampen her...
FURUBAKKEN/VALESTRAND: Eit heiltent VH-lag rundspelte til tider sjokkerte Stordspelarar, og gjekk av bana med alle poenga etter 4-1 over Leirvik-laget. Spissparet Magnus Garden og Alexander Lenning scora to kvar og viste glimt av storhet til eit målhungrig heimepublikum då dei til tider herja med gjestane.
FURUBAKKEN/VALESTRAND: VTV var på Furubakken under gårsdagens treningsøkt for A-laget. Vi tok oss ein prat med nye spelarar, ein av trenarane og klubbformann Håland. Her er siste nytt om Valestrand Hjellvik...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik har signert ei ny solid forsterkning før sesonginnspurten i 3. divisjon. Are Strømland er midtstoppar, og spelte for Mandalskameratene i fjor.Etter ein tur innom Åsane er han no klar for VHFK og Furubakken.
Fredag 16. september er det klart for Ole Bull-løpet. Start og mål skjer på Furubakken Stadion og ingen lag må legga kampar eller trening til denne datoen. Formann og trenar Ove Håland oppfordrar medlemmar og spelarar i klubben til å delta på årets løp. -Hadde vore kjekt om VHFK kunne satt sitt preg på årets utgåve, seier Håland i ein kommentar.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: På kveldens A-trening var det ein ny mann mellom stengene. Vossingen Øystein Ygre Skorve er klar for VHFK, og kan få sin debut mot Stord på laurdag.
GRINDE: A-laget tok i dag eit viktig bortepoeng mot Skjold, som er ein av nedrykksrivalane i 3. divisjon. Pål Tufta og Magnus Oppheim scora målene for Valestrand Hjellvik. Dermed fekk det nye trenarteamet ein grei start i sin nye klubb.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Ein ny mann viser musklane på Furubakken, om enn i litt anna omfang og andre positurar enn Joen. Valestrand-TV var på Furubakken for å ta ein prat med nyetrenaren, og fann fleire intervjuobjekt og gode TV-bilder.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Tidlegare Austevolltrenar Øyvind Pedersen (bildet) er mannen som skal leia Valestrand Hjellvik mot fornya kontrakt i 3. divisjon. Han vert dermed den tredje VH-trenaren denne sesongen, og har si første økt med spelarane på Furubakken i morgon.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Staal Jørpeland var svært effektive då kampen gjekk inn i ein avgjerande fase på Furubakken fredag. Heimelaget hadde dei største sjansane i første omgang, og burde ha leia til pause. Etter sidebytte putta gjestane fire enkle mål, og eit nytt heimetap var eit faktum for VHFK.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik har sikra seg ei solid forsterkning i angrepet før ein nervepirrande haustsesong tek til for alvor. Magnus Garden vert omtala som ein spiss frå øvste hylle på dette nivået, og har bakgrunn frå 2. divisjonsspel med Ørn Horten og eliteserie-futsal.
Etter ein jevnspelt første omgang gjekk laga til pause på stillingen 0 - 0. Pål Tufta hadde ein kjempesjanse tidleg i kampen, men desverre satte han ballen like tilside for mål då han fekk muligheten åleine med keeper. I andre omgang viste Brann 2 at dei hadde mest krutt i beina og avgjorde kampen med tre scoringar.
Valestrand Hjellvik sparkar i gang haustsesongen måndag 8. august kl. 1900 på Furubakken. På motsett banehalvdel står Brann 2. Kampen vil verta innleia med ei minnemarkering over tragedien som utspann seg på Utøya 22. juli, der to av våre beste ungdommar mista livet i den meiningslause terroraksjonen.
Valestrand Hjellvik Fotballklubb har gleden av å invitere til 3?er fotball-turnering på Furubakken stadion, søndag den 25.09.2011. Det er kun 3 spillere på hvert lag med muligheter for opptil 4 innbyttere. Meld på ditt lag innen 1. september. Se invitasjon under les mer...
Mons Ivar Mjelde overtar trenaransvaret for tippeligaklubben Start, og leiar si første trening i sin nye klubb førstkomande tysdag. Dermed fekk Valestrand Hjellvik-eventyret ein brå slutt før det var skikkeleg i gang. Start har signert ein avtale med Mjelde som varer ut 2015 – altså fire og ein halv sesong.
HAUGEBANEN/HAUGESUND: Valestrand Hjellvik låg lenge an til seier i kveldens bortekamp mot Haugesund 2. Simen Kallekleiv (bildet) heada laget i leiing før pause, men Haugesund putta to mål det siste kvarteret og stakk av med alle poenga i eit vanvittig regnvær. Sjå LIVE-referatet her...
Valestrand Hjellvik speler bortekamp mot Haugesund 2. Simen Kallekleiv gav VHFK ledelse før pause, men Haugesund har utlikna kvarteret før slutt. Etter 82 minuttar står det 2-1 til Haugesund. Følg kampen her...
A-laget er i siget for fullt, og no kan du vera med på busstur til neste bortekamp mot Haugesund 2 førstkommande fredag. Turen til Åkra sist helg var ein kjempesuksess, og no vert det ny busstur for å støtta Mjelde og Mannane...
ÅKRA IDRETTSPARK/ÅKRA: Mons Ivar Mjelde starta si VH-karriere med ein svært viktig bortesiger mot Åkra i ettermiddag. To minuttar på overtid er det innbyttar Kristoffer Bognøy som sklir innlegget frå Trygve Nilssen i mål, og Valestrand Hjellvik reiser heim att med alle poenga.
No har du ein unik mulighet til å få med deg den viktige bortekampen mellom Åkra og Valestrand Hjellvik. Åkra tapte 2-1 mot Brann 2 tirsdag kveld og er eit av laga VHFK helst bør ha bak seg på tabellen ved sesongslutt. Med seier i lørdagens kamp er VH forbi. Det er framleis nokre ledige plassar igjen på bussen med A-laget. Få med deg Mons Ivar Mjeldes debut som VH-trenar og ta farvel med Trygve Nilssen i hans siste kamp i VH-angrepet.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Mons Ivar Mjelde har hatt si første trening med A-laget til Valestrand Hjellvik, og stemninga var humørfyllt i tordenveret på Furubakken måndag kveld. Lengre ned i artikkelen kan du sjå video frå treninga.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Tidlegare Branntrenar Mons Ivar Mjelde er mannen som tek over trenaransvaret i Valestrand Hjellvik etter Jo Solberg. -Mons Ivar skal ha hovudansvaret ut sesongen i første omgang, så får vi ta ein prat og sjå kva den bringer, seier ein fornøyd formann Ove Håland til vhfk.no<br /><br /><br />
Vi har tatt ein kikk på Jo Solberg si trenarkarriere i Valestrand Hjellvik. I dag leiar han laget for siste gong i sin kamp nr. 100 for VH. Han har gitt oss 53 trepoengarar, 21 uavgjorte og 25 tap. Målforskjell 259 - 187!
Valestrand Hjellvik tapte 1-4 i Jo Solbergs avskjedskamp mot Os i dag. Etter ein jevspelt 1. omgang leda bortelaget 1-0 etter scoring på overtid. Tidleg i kampen hadde Trygve Nilssen ein stor mulighet til å gi VH ledelsen.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Søndagens heimekamp mot Os kan verta litt vemodig for Furubakken sitt trufaste publikum. Storscorar Trygve Nilssen spelar sin siste kamp for Valestrand Hjellvik, medan suksesstrenar Jo Solberg leiar laget for siste gong før han trer av som trenar for dei svarte og kvite. Dermed er det to viktige brikker i VH-miljøet som tek farvel med Furubakken søndag ettermiddag
Valestrand Hjellvik tar imot Os til vårsesongens siste hjemmekamp på søndag kl. 1600. Gjestene tapte 4-1 mot Brann-juniorene på mandag og har ikke imponert i årets sesong. Selv om de ligger på en fin 4. plass er det langt opp til toppen. Borte mot Øystese tidligere i år tapte de 2-0. Skal ikke nevne hvordan det gikk da VHFK var på besøk i Norheimsund noe uker senere. Det er duket for en spennende kamp på søndag. Møt opp og hjelp A-laget til 3 nye poeng.
Bli med på Sommerquiz om Valestrand Hjellvik. Logg på med din facebook-profil og send inn svar på 5 enkle spørsmål om klubben i ditt hjerte. Du finner vår sommerquiz lenger nede i artikkelen og i vårt Live-senter i menyen til venstre under A-lag Herrer.
Valestrand Hjellvik tapte 4-1 for Fyllingen i dag. Etter ein jevn og god 1. omgang hadde heimelaget eit ekstra gir i omgang nr. 2 og dermed vart VHFK spelt ball i hatt med i periodar. Til pause var stillingen 1-1 etter at Trygve Nilssen utnytta rot i Fyllingen sine bakre rekker og utlikna på lekkert vis. I andre omgang satte heimelaget inn Nikolai Misje som var svært aktiv på sin venstrekant og var svært delaktig i måla som rann inn bak Robert Eikeland.
Valestrand Hjellvik tok imot bunnlaget Djerv 1919 lørdag 11. juni. Bortelaget kunne gå til pause med 1-0 ledelse, men VHFK var det klart beste laget i første omgang. Joens menn hadde fleire store muligheter til utligning, men ballen ville ikkje i mål. Trygve Nilssen hadde to gigantiske muligheter, men han lobbet ballen over mål. Han hadde i tillegg en nydelig scoring, men denne ble avvinket for offside. Alexsander Lenning ble dagens mann da han kontant scorte på straffespark mot slutten og berget det ene poenget.
Det var ei fantastisk stemning i Norheimsund laurdag. VTV har no lagt ut bilder frå kampen mot Øystese, og ein stemningsrapport frå tribuna og Norheimsund sentrum før kampen.
Det var eit yrande liv på Furubakken søndag 5. juni då Osterøyserien vart avvikla. I løpet av tre timar vart det spelt 21 kampar og scora 162 mål! Det er ikkje kvardagskost på Furubakken Stadion. Det var god stemning i finværet og lag frå Valestrand Hjellvik, Hausvik, Fotlandsvåg og Osterøy møttes i det eine lokaloppgjeret etter det andre. Sjå bilder og resultat under les mer.
NORHEIMSUND: Valestrand Hjellvik fekk to mål i trynet før dei vakna i dagens bortekamp mot sterke Øystese. I løpet av eit drøyt kvarter snudde gjestane frå Valestrand kampen med tre deilige scoringar, og stakk av med alle poenga medan Øystesespelarane og heimepublikummet stod sjokkerte tilbake...
Det er klart for årets bortekamp lørdag kl. 16.00 i Norheimsund. På seminaret i Kongshall i vår valgte VHSK ut kampen mot Øystese til årets bortetur. Ingen unskyldning skal visst vera god nok for å ikkje ta turen for å heia på A-laget i morgon. VTV er på plass med livedekning av kampen og forhåpentligvis er nytt stativ til filming på plass.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik hadde full kontroll på gjestane frå Karmøy heilt til klokka tikka mot full tid. Då lempa Kopervik eit frispark inn i feltet, og ein utspelt Robert Eikeland i VH-buret måtte sjå ballen gå i nettet. Dermed stal gjestane med seg eitt poeng heim att til Karmøy. Sjå mål fra kampen under i artikkelen
Det blir live-dekning av torsdagens kamp mot Kopervik. Vi gir deg de største høydepunktene fra kampen og du kan chatte med vår live-reporter underveis. Det blir scoringsvarsel fra andre kamper i vår avdeling. Du følger kampen live i vårt live-senter som du finner til venstre i menyen under A-lag Herrer. Les alt om den 8 runden her. Tabell, toppscorere og tippetips.
KLEPPESTØ, ASKØY: Jonas Hauge (t.h. på bildet) ordna tre sterke bortepoeng for Valestrand Hjellvik med si scoring i sluttminuttane mot Askøy i dag. Alexander Lenning førte VH i leiing tidleg i kampen, men heimelaget utlikna like før pause. I andre omgang kom Jonas Hauge innpå, og vart altså matchvinnar for dei svarte og kvite...
Det er klart for den 20. utgava av Osterøyfestivalen. I år vil alt skje på Furubakken Stadion og det skal vera store telt på plass så været har ingen ting å sei. Det blir Talentiade, motorsagkunst, heftige bilar og mykje musikk. Heile 5 uilke band skal på scena i løpet av fetsivalkvelden. Lenger nede i artikkelen kan du høyra smakebitar frå nokre av dei som skal på scena.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik tok sin første seier i 3. divisjon i dag. Fem minuttar før slutt tok gjestane frå Sotra ledelsen. Så starta VHFK ein vanvittig sluttspurt og snuoperasjon som gav to scoringar dei siste fire minuttane. Først var ein Sotraspelar uheldig og stupheada i eige mål før Frank Hansen fann ein åpning like før slutt og breidsida inn seiersmålet.
ValestrandHjellvik FK ønsker velkommen til Tine fotballskole 2011. Den vil også i år finne sted på Furubakken. Vi har et tak på 80 påmeldte. Her er det “førstemann-til-møllen”-prinsippet som gjelder.<br /> <br /> Les mer i menyen til venstre under informasjon.
Rune Heradstveit i Valestrand Hjellvik mottok Hordaland Fotballkrets sin Fair Play pris for april. Prisen vart delt ut før Fair Play-kampen mellom Fotlandsvåg og VHFK Jenter 16. Det var kretsleder Audhild Skare og Petter Toppe som delte ut prisen til Rune Heradstveit.<br /> -Det kom som ein gedigen overraskelse, seier Heradstveit i ein kommentar til vhfk.no som gratulerer med den flotte utmerkerkelsen.<br /> -Fantastisk! Gratulerer Rune!, seier formann Ove Håland i sin kommenetar
Valestrand Hjellvik tapte 1-0 for Stord i dag. Stillingen til pause var 0-0, men i andre omgang vart fjorårets 2. divisjonslag for sterke og satte inn vinnarmålet. VHFK kjempa med nebb opg klør for ein utligning, men det vart nok eit tap på Joens menn. Vi hadde Live-dekning fra kampen. Gå inn på Stord - VHFK Live til høyre i menyen under A-lag herrer og les hendelser under kampen<br /><br /> Vi har sett litt på den 5. serierunden og gir deg tippetips på alle kampane.
Dersom du vil være med på busstur til Stord, må du melde deg på snarest.<br /> <br /> Påmelding til Ove Håland tlf. 932 41 511<br /> Pris inklusiv ferge kr 200,-<br /> Avreise fra Valestrand 11.30. Retur rett etter kampslutt. <br /> <br /> NB! Her gjelder først til mølla prinsippet!
Nok et ettmålstap for jentene denne sesongen, denne gangen ble det 0-1 tap for Gneist.
VHFK kjørte over bortelaget dei første 20 minuttene, men ballen ville ikkje i mål. Når bortelaget scorer på sine to første sjanser står det plutselig 0-2 og litt av luften går ut av hjemmelaget. Likevel klarer VH å komme inn i kampen igjen med Øyvind Thomassen sitt fantastiske frispark. Fra skrått hold banker han ballen klin i krysset og håpet var tennt. VTV er allerede ute med bilder fra kampen og du kan se alle målene fra kampen der.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Joen og hans menn gjorde i kveld ferdig siste finpussen før den viktige heimekampen mot Skjold laurdag. Keeper Robert Eikeland er endeleg tilbake i full trening, og tidlegare Tromsøspelar Alexander Lenning ser også ut til å vera klar for å visa sine kunstar for heimepublikummet. Etter tre poenglause startkampar er kampen om ny 3. divisjonskontrakt i gang for alvor, og Joen sine menn bør ikkje avgje poeng på Furubakken laurdag...
Valestrand Hjellvik FK startar opp fotball for gutar fødd i 2004 (Gutar 07). Fyrste trening vert fredag 5. mai kl. 16:30 – 17:30, og me startar fyrst med eit kort informasjonsmøte for foreldre. Laget er også påmeldt i serien og oppstart der er i slutten av mai. VHFK ynskjer alle nye spelarar velkomne.<br />
JØRPELAND STADION: Det vart eit rekordstort bortetap for Valestrand Hjellvik i dagens kamp mot Staal Jørpeland. 8 ballar måtte VH-keeper Birkeland henta ut av nettet, og når Øyvind Thomassen brenn eit straffespark vert det lite mål i andre enden. VHFK ligg no nederst på tabellen utan poeng, men no startar poengsankinga framover...
NYMARK, BERGEN: Brann sine eliteseriespelarar vart for sterke for hardtkjempande VHFK-spelarar i vårsola på Nymarkskunstgraset, og avgjorde kampen for heimelaget før pause. Ein stor supporterflokk frå Valestrand gjorde kampen til ein fest, og redda arrangørklubben som ikkje hadde mykje til fasilitetar å tilby sitt publikum. Når så mange gjestar kjem på besøk er det som kjent normalt å ha noko å tilby dei. Det hadde ikkje Brann...
Det er klart for 2. serierunde og Brann 2 tar imot Valestrand Hjellvik på Nymark 04 mandag kl. 1900. Bortelaget jakter årets første scoring og samtidig historiens første scoring i 3. divisjon. Vi har tatt ein kikk på historiske mål som er scora i klubbens 4. divisjonshistorie som starta i år 2000. Dei siste sesongane er det eit navn som har gått igjen. Trygve Nilsen! Bør han starte morgendagens kamp og sikre årets første og hans tredje historiske mål for klubben?
Det blir årsmøte i Valestrand Hjellvik tirsdag 3. mai kl. 20.30 i banehuset. Alle medlemmer i klubben kan møte på årsmøte. Har du saker som kan være aktuelle til årsmøte må du ta kontakt med styret i VHFK innen tirsdag 26. april.
VTV-medarbeidar Roger Greve har laga sesongens første tv-innslag, som er ein rapport frå seriestarten mot Haugesund 2. Her kan du sjå bilder frå kampen, kommentar frå Terje Hauge og intervju med Kristoffer Bognøy etter kampen.<br /> Les meir og følg linken...
Under gårsdagens serieåpning mot Haugesund 2 var tidligare Champions League dommar Terje Hauge på plass på Furubakken for å dela ut diplom og eit stipend på 10.000 kroner til Valestrand Hjellvik frå Hordaland Fotballkrets. Bakgrunnen var at HFK har kåra Valestrand Hjellvik til årets breddeklubb 2010. Les heile begrunnelsen her.
Dette var en kamp vi alle var veldig spent på. Ville vi klare å heve nivået fra treningskamper, og gi Haugesund kamp om poengene? Haugesund kom på andreplass i sin avdeling i fjor. Alle som spiller på Haugesund har ambisjoner om tippeligaspill, og vi visste at dette kom til å bli en tøff test for oss. Med 3 mann av de som har spilt mest i treningskampene ute av forsjellige grunner, hadde vi litt mindre valgmuligheter enn eg ønsker. Og med lagets største (og eneste) stjerne tidlig skadet, måtte vi virkelig vise hva som bor i stallen. Dette synes eg vi klarte godt, og vi var uheldige som ikke sto igjen med poeng etter denne kampen. Når det gjelder innsats tror eg ikke at vi har mer å gå på. Men eg håper vi får til flere kombinasjoner når vi venner oss mer til tempoet, og at dommer marginene går litt mer vår vei neste gang. Synes sjøl at det var 2 situasjoner med hands innenfor 16m.<br /><br /><br />
FURUBAKKEN, VALESTRAND: FK Haugesund reiste heim att med alle poenga etter seriepremiera på Furubakken måndag kveld. Sjølv om heimelaget til tider viste gode takter og gav gjestane hard motstand, var det eliteserieklubben sine nestbeste som vann fortent. Eit kontringsmål i første omgang og ei perlescoring etter pause var nok til å gje dei blåkledde full pott i serieopninga...
Det er klart for sesongstart i 3. divisjon denne helga og VH møter Haugesund 2 på Furubakken mandag kl. 1900. Det blir spennande å sjå om Joens menn har rista av seg skuffelsen etter cuptapet mot Varegg og er klar til ny innsats mot reservane til overraskelseslaget i tippeligaen i fjor.
Valestrand Hjellvik sitt cup-eventyr er over før det har begynt. I bortekampen mot 4. divisjonslaget Varegg møtte dei svarte og kvite eit robust og hardtkjempande lag. VH prøvde å få i gang finspelet, men dårlige mottak og svake avleveringer satte en stopper for dette. VH klarte aldri å styre denne kampen, men vart liggande bakpå og var alltid for sein i duellane. Vi gratulerer Varegg med ein sterk 3-1 seier.
VH har trekt Gutter 16 laget<br /> VHFK på Facebook<br /> Nytt supporterutstyr tilsalgs i sentrum lørdag 9.april<br /> B-laget startar opp med trening <br /> VHSK info<br />
I dag vart første kvalifiseringsrunde til Norgesmesterskapet satt opp og Valestrand Hjellvik møter Varegg på bortebane i historiens første NM-kamp for klubben. Varegg spelar i 4. divisjon og har gjort det bra sålangt i sesongoppkjøringen.<br /> Kampen går 6.april kl. 1800 hvis ikkje det blir endringer.<br /><br /> sjå heile trekningen her.
Valestrand Hjellvik spelte treningskamp mot Åsane 2 i Vestlandshallen lørdag 5. mars. Pål Kjetil Tufta scorte 2 mål i første omgang og VH leda kampen 2-1 til pause. Etter pause var det Åsane 2 som dominerte og snudde kampen til 3-2 før Jonas Hauge ordna utligning like før slutt.
Fotballkretsen er ferdig med puljeoppsettet for aldersbestemt fotball 13-19. Det kan nok forsatt bli ein del endringar lovar Hordaland Fotballkrets på sine sider. Her kan du sjå kva lag VH sine aldersbestemte lag skal måla krefter mot i år.
Mats Solberg er klar for Valestrand Hjellvik etter å ha skrive under ei toårskontrakt med klubben. Dette er årets andre signering for VH, og nok ein gong er det ein spelar frå Tromsø som er klar for å ta på seg den svartkvite drakta. Mats Solberg håper å debutera i laurdagens kamp mot Åsane 2 i Vestlandshallen.
No kan du vera med å stemma fram VHFK til gull i Elkjøp sin uhøytidlige konkurranse om 20000.- kroner. Dei deler ut pengesummen til den klubben som får flest stemmer eller viser mest engasjement under Ski Vm i Oslo. Gå inn på VHFK sine sider på facebook og følg linken der eller les mer.<br />
VESTLANDSHALLEN, Sotra - Valestrand Hjellvik 4-1 (2-1)<br /><br /> Aleksander Lenning slo til med en kjempescoring i dagens treningskamp mot Sotra i Vestlandshallen. Han fekk ballen på venstrekanten og tråkla seg gjennom forsvaret før han banka ballen i motsatt vinkel. Dermed hadde VH fått en kjempestart med 1-0 ledelse etter ti minutt.
Valestrand Hjellvik fotballklubb (VHFK) satser ungt og søker spillere til Gutter 14, Gutter 16 og Jenter 16. Valestrand Hjellvik ønsker å styrke satsingen på aldersbestemt nivå for gutter og jenter og søker i den anledning spillere. Vi har nylig ansatt vår første spillerutvikler som har som hovedoppgave å følge opp gutter og jenter i VHFK mellom 12 og 19 år. Ønsker du å være en del av satsingen?
Om drøye to månader sparkar VHFK i gang sin første 3. divisjonskamp mot FK Haugesund 2 på Furubakken. Klubben sin webredaksjon og TV-kanal har starta forberedelsane til ein historisk fotballsesong, og er no på jakt etter nye medarbeidarar. Webredaktør og VTV-sjef Steinar Vatle har meldt om at han må kutta ned på TV-arbeidet denne sesongen, og redaksjonen treng nye folk dersom det skal bli VTV-sendingar utover våren...
Den tidlegare Tromsø spelaren Aleksander Lenning vart i går klar for Valestrand Hjellvik. Han skreiv under ein toårs-kontrakt med VH og noterte seg for to fulltreffarar i treningskamp mot Osterøy denne veka. Han spelte i Baune forrige sesong og kan fort bli ein nyttig tilvekst med sitt gode rykk.
Då er serieoppsettet for 3. divisjon klart. NFF er ferdig med dei ulike klubbane sine ønske om kampflytting etter at dei fekk serieoppsettet til gjennomgang før jul. Kun kampane til Brann 2 og Haugesund 2 kan bli flytta hvis tippeligaoppsettet blir endra for desse laga. VHFK har fått heimekamp både i første og siste serierunde. Dette bør vera ein fordel i det som blir VHFK sin tøffaste sesong i klubbens historie. Serieopninga går på Furubakken mandag 11. april mot Haugesund 2 og ei veke seinare brakar dei saman mot Brann 2 på bortebane. Sesongavslutninga går mot Åkra 22. oktober på Furubakken. Sjå heile oppsettet her.
Kampdag for 2001 gutta er lørdag 15.januar 2011
Søndag 30.januar har gutter 2002 kamper i Arna-Bjørnar cup.
Jenter 2000/2001 har kamper i Arna-Bjørnar cup følgende dager og med følgende lag.
No er det på tide å bestilla Valestrand Hjellvik sin DVD frå jubelsesongen 2010. Førsteopplaget skal etter planen gå i trykken om ei lita veke, og er sett av utelukkande til dei som førehandsbestiller innan 6. desember. Så vil du sikra deg minner frå klubbens historiske sesong før jul, bør du lesa vidare for å finna ut korleis du bestiller...
Valestrand Hjellvik møter knallhard motstand neste sesong. Heile seks turar til Rogaland må Joens menn belaga seg på. Ein kan jo lura på om Nff har forveksla Valestrand Hjellvik med Valestrand i Sveio når ein ser oppsettet. Mens våre naboklubbar Arna Bjørnar, Tertnes og Åsane 2 har havna i sognepulja må vi altså ta turen sørover mot Rogaland. Ikkje lett å forstå for dei med litt geografisk innsikt.
I dag vart troppen som skal møta Brann til treningskamp klar. På heimesida til tippeligalaget har ein den siste veka hatt mulighet til å stemma fram Sparebanken Vest-laget. Trenarane til alle 2. og 3. divisjonslaga i fylket valgte ut fire kandidatar frå kvart lag som ein kunne stemma på. Tilslutt stod ein igjen med 18 spelarar.
Jentene er påmeldt til årets fotballfestival i Vestlandshallen. Kampene finner sted lørdag 27.november.<br />
Det er knyttet stor spenning til hva NFF gjør når de nå skal sette sammen neste års 3. divisjons puljer. VHFK kan havne i en ren Hordalandspulje, men kan like fort havne i pulje med lag fra Rogaland, Sogn og Fjordane eller lag fra østlandet. Ryktene går om at puljeoppsettet vil bli klart i løpet av kort tid. Her er en oversikt av alle lagene fylkesvis så kan du prøve deg på puslespillet selv. 140 lag fra Trøndelag i nord til Agder i sør skal fordeles på 10 puljer med 14 lag i hver.
Nå starter vi opp trening gutter/jenter født 2005 og 2006. Treningstiden er foreløpig satt opp til torsdager 17.00-18.00. Her vil det komme endringer, så det er viktig at alle følger med på oppdateringer på nettet. Første trening er 18.11.2010.<br /><br /> <br />
VHFK fekk ein sjekk på 10.000 kroner frå sin gode samarbeidspartnar Sparebanken Vest på fotballfesten i Kongshall. Dette var rein opprykksbonus frå Osterøys einaste bank, og formann Ove Håland var i ekstase etter at den flotte pengegåva vart avslørt.<br /> -Heilt utruleg kjekt! Ei flott gave frå vår knallgode samarbeidspartnar, jubla Håland til vhfk.no.<br /> Det var andre og som fekk prisar på fotballfesten...
Valestrand Hjellvik møtte Åsane 2 til KM-finale på Furubakken torsdag 4. november kl. 18.30. Heimelaget tok ledelsen på eit fantastisk frispark frå rundt 40 meter. Are Bryhn plasserte ballen heilt ved stolperota. Vi kan vel ikkje sei at keeper var sjanselaus, men det var ei flott scoring. VH var det klart beste laget i store delar av kampen og i 2. omg. fastsette Pål Tufta sluttresultatet til 2-0.
Det nærmar seg den store fotballfesten, og fram mot feststart laurdag kan du stemma på Årets Mål 2010. VTV-redaksjonen har plukka ut fem kandidatar som kjempar om tittelen, og du er med og avgjer kva for ei scoring som går til topps i år. Her får du vita korleis du stemmer...
VHFK kan endeleg sleppa jubelen laus etter at Loddefjord sin protest i går vart avvist av NFF. No kan vi starta arbeidet med å forsterka klubben med tanke på 3. divisjonspel neste sesong, seier Ove Håland i ein kommentar. Utanfor kontoret til formann hang alle supporterflagga og vaia i vinden i går. Det var klart for opprykksfest nr. 2 i bygda.
Dei som har vore med på ein Årsfest i Valestrand Hjellvik sin regi dei siste sesongane, veit at dette er ein heilt spesiell fest. Dersom du vil få med deg VHFK sin Årsfest 2010, må du setta av laurdag 6. november og melda deg på snarast før det er fullt. Detaljane får du her...
Opprykk
Dei som har vore med på ein årsfest i Valestrand Hjellvik dei siste sesongane, veit at dette er ein heilt spesiell fest der alt kan skje. Skal du ha med deg årets fest, må du setta av laurdag 6. november og melda deg på snarast. Detaljar får du her...
Har høyrt mange fantastiske historia og anekdota frå kampen og kva som føregjekk rundt om på tribunane på lørdag. Eller kanskje aller mest på andre plassa enn frå tribun – Dei som for bak nåve, sprang te skogs, gøymte seg i klubbhuset eller gjekk i kneståande på indre bane. No ska eg prøva å få ned litt på papiret korleis mi veka har vore.
Aller før har A-laje hatt so mykje poeng. Aller før har dei vunne so månge foppalkampa på ein sesong. Aller før har dei slåppe inn so lite mål på ein sesong. Aller før har dei tapt so fåe kampa. Aller før har da vore so mykje folk på Furubakkjen so da kjem te å kobma i mårå. For i mårå ska A-laje gjera nåke dei aller før har gjort. Dei ska ta steget opp i treie! Fakertn kor arti at me har desse foppalgutane våre...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Det er venta svært mykje folk til laurdagens opprykksfinale mellom VHFK og Loddefjord. Styret i VHFK kjem her med ei pressemelding som inneheld litt parkeringsinfo.
Alle som har mulighet til å vera med på dugnad kan stilla på Furubakken tirsdag frå kl. 1000 og utover dagen. Brakkene treng maling og ein vegg må få på seg kledningsbord. Ta med hammar og anna godt utstyr til godt gamaldags dugnadsarbeid. Da trengs å ryddast litt rundt bana så her skulle vera arbeid til alle. Møt opp!!! Må sjå litt fint ut til lørdagens storkamp.
Dette var en kamp vi måtte vinne og vi vant. Men ellers må vi opp på et mye høyere nivå neste lørdag.
Det er duka for fotballen på Osterøy sin desidert største triller, når Loddefjord IL kjem på vitjing for å måla kreftene mot Valestrand Hjellvik sine kara. Årets siste kamp og det er heilt jamt i forhold til kven av laga som rykker opp i 3.divisjon, som til neste år berre vil ha ein avdeling. Aldri før har så mykje stått på spel.
Da har skjedd større overraskelsa i fotballen enn at Rosendal slår Valestrand. Detta sa Joen te meg før kampen i går. Og jaggu hadde han rett. Drittlaget Laksevåg slo Loddefjord 8-2.
Det gjenstår to serierundar av årets sesong i 4. divisjon. Laksevåg ligg i øyeblikket på sikker plass med heile fem poeng ned til nedrykksstreken, men taper dei for Loddefjord på lørdag kan det fort enda med nedrykk. I siste kampen møter dei nemlig formsterke Sandviken til det som kan bli ein kamp på liv og død for dei to laga. Vi gir deg ein oversikt over ulike scenarioer, toppscorartabell og mykje meir som opplading til laurdagens kamp mellom Rosendal og Vhfk...
Det vert sett opp buss til den viktige bortekampen mot Rosendal i helga. Laurdag 9.oktober kl. 1130 går ein fullstappa buss med ivrige VHFK-supporterar avgårde til baronibygda. Det er framleis god plass på bussen, men vil du vera med må du handla raskt....
Valestrand-TV har vore borte frå dataskjermen sidan før ferien, og VHFK-supporterar rundt om i landet har difor ikkje fått sjå scoringar og jubelscener med heltane sine i svart og kvitt. No ser det endeleg ut til at dei tekniske problema VTV har slite med er rydda av vegen, og web-sjåarane kan igjen benka seg framfor dataskjermen og sjå flotte scoringar...
Dette var en kamp vi skulle gå ut å vise at vi har hjerte og sjel for klubben
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Keeper Robert Eikeland og forsvarskjempe Torgeir Rud (bildet) har vore sterkt delaktige i at Valestrand Hjellvik ligg heilt i norgestoppen på statistikken over baklengsmål i 2010. Før kampen mot Djerv låg Valestrandslaget på tredjeplass i landet, men to nye baklengsmål vippa Eikeland og co ned ein plass...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Laurdagens motstandar Djerv kom til Furubakken med eit trenarteam som før kampen brukte mykje tid og energi på å krangla om kva banehalvdel dei skulle varma opp på. I første omgang vart blåtrøyene frå Møhlenpris overkjørt av eit godt og effektivt heimelag, og kampen var i realiteten avgjort til pause. Trenarteamet til bylaget var likevel mest fokuserte på dommaren utover i kampen, akkurat som i vårkampen på Møhlenpris.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Laurdag kl 15.00 spelar A-laget til VHFK årets nest siste heimekamp. Kun seier er godt nok mot bylaget Djerv dersom heimelaget skal henga med i opprykkskampen. Valestrand Hjellvik FK lovar gratis is til alle som stiller opp på Furubakken iført VHFK-drakt og supporterutstyr...
Mandag 4.oktober er det siste Osterøy serie runden i år.<br /> Den går i Haus og har følgende oppsett.
Mandag 4.oktober er det siste Osterøy serie runden i år.<br /> Den går i Haus og har følgende oppsett.
Mandag 4.oktober er det siste Osterøy serie runden i år.<br /> Den går i Haus og har følgende oppsett.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Sesongen 2010 går no inn i ein svært spennande avslutningsfase, og med berre tre kampar att å spela har Valestrand Hjellvik framleis alt i sine eigne hender. Vinn dei heimekampen mot Djerv på laurdag og borteoppgjeret i Rosendal neste helg, er det duka for ein ekte seriefinale mot Loddefjord på Furubakken i siste serierunde
Siste innspurt i serien 2010.
Forsmak på fotoboka fra Arno!
Siste innspurt sesongen 2010!
Syns ikkje innsatsen va so bra i dag, sa eg!<br /> Nei, men i dag va evnena på plass, svarte Joen.<br /> Ette 5-0 seier mot Austrheim/Lindås på bødn deira so kan eg vera enig med da!<br />
VHFK tok ledelsen i bortemøtet mot Austrheim Lindås etter 17 minuttar. Magnus Opheim var dagens første målscorar. Vi følger kampen via telefon og det blir kun oppdatert på scoringar. kristoffer Bognøy dobla ledelsen tre minutt før pause.
LYNGBØPARKEN, BERGEN: A-laget gjekk på eit nytt poengtap, og måtte ha hjelp frå Radøy/Manger for å henga med i opprykkskampen. Den hjelpa kom i form av poengdeling på Sletta, og stillinga i tabelltoppen er dermed uforandra når me no går inn i ei svært spennande sesongavslutning. I Lyngbøparken var det Øyvind Thomassen som sende gjestane i føringa like etter pause med ei straffescoring, medan vertane frå Laksevåg utlikna drøye ti minuttar før full tid...
Da va to positive ting med kampen i dag!<br /> Da eina va at me fekk oss ein tur i Geddilækken,<br /> da andra va at Daniel Rullekebab låg rett attmed banå!<br />
FURUBAKKEN, VALESTRAND: VHFK tok tre viktige poeng i dagens oppgjer mot Voss 2, som vart ein kamp med mange sjansar og lite mål. Det skulle gå rundt 70 minuttar før heimelaget fekk hol på byllen, og det var stor jubel då forsvarskjempa Torgeir Rud sette inn kampens einaste scoring med ei knallhard heading etter corner. Det er no berre to lag som kjempar om opprykk til 3. divisjon, og det er VH og Loddefjord. Bak på tabellen blir det ein knallhard kamp om å overleve. Fire lag er allerede klare for nedrykk, og ytterlegare to lag skal ned...
På søndag brakar det laus med Osterøyserien på Furubakken. Dei minste talenta våre skal måla krefter med andre lag på Osterøy. Det er duka for både fart og spenning når kampane set igang kl. 1100. Det skal spelast rundt 3o kampar fram mot A-kampen mellom VHFK og Voss 2 kl 1600. Sjå kampliste under les mer...
Minigutter 9 spelte i går kamp mot eit lag frå hi siå.<br /> Eg kom i frå behandling for ein rygg so streika, men som far ville eg ha med meg detta.<br /> I strålande sol på Furubakken va da duka for ein liten time med knallgod fotball og ekte fotballglede utført av 9 åringa. Men da va heilt andre ting so fekk fram skrivelysten i meg.
ÅSTVEIT, BERGEN: VHFK tapte 1-0 for NHH i dag og dermed kom årets første tap i den 16. serierunden. NHH var solide i forsvar og slapp ikkje gjestane til. I går spelte Loddefjord uavgjort mot Fusa og i dag tapte Djerv som ligg på plassen bak VH 2-1 for Radøy Manger. Dermed er det i praksis uendra i toppen av tabellen og spenninga stig for kvar runde som går...
Eg e so lei, desperat, irritert!<br /> Eg e so trøtt av å feira.<br /> Eg e so mett at eg spyr for å få plass te meira…<br />
Vi møtte et Radøy lag som var svakere i denne kampen enn det de var i vår, og de virket ikke godt trent. Men vi har nå spilt 4 kamper i høst, og har 12 poeng samt 18-3 i målscore. Det er vi nøgd med, men vi trenger å få folk tilbake nå.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: A-laget til Valestrand Hjellvik styrte kampen mot Radøy/Manger frå start til slutt, og vann til slutt med komfortable 4-0. Dermed legg dei nok ein gong press på opprykksrival Loddefjord, som møter Sandviken søndag.
Dette var en kamp der hjemmelaget presset oss hardt første 30. Men de gikk seg tom på slutten av omgangen. I 2. omg. holdt de presset kun i 15 min. Og vi tok mer over og vant til slutt fortjent.
Ein får eit rimelig ambivalent forhold til ein seier, som utløyse galskap og ville scener på sidelinja med påfølgande storming av bana, når ein set framføre eit tastatur, på ein smikkfull Engelsk flyterigg, med begrensa toalettfasiliteta.
KROHNSMINDE, BERGEN: Ville jubelscener utspant seg på en regntung Krohnsminde da dommeren blåste for full tid. Tilreisende supportere stormet banen, og badet i flomlys omfavnet de sine spillere etter at Valestrand Hjellvik tok tre livsviktige poeng i en vanskelig bortekamp. Et hardtkjempende hjemmelag ledet to ganger, men innbytter Magnus Opheim snudde kampen med to scoringer det siste kvarteret.
Vi vinner 5-0 og eg er fornøyd med det. Men 1 omg vår var langt under pari.
Førstkommande søndag spelar A-laget haustsesongens første heimekamp, og motstandar er blåtrøyene frå Fusa. Denne kampen kjem til å starta to og ein halv time tidlegare enn opprinneleg oppsett. Dermed må Furubakken-publikummet møta opp kl 13.30 for å få med seg kampstart...
Dette var en kamp på det jevne av oss. Vi virket nervøse og tafatte i starten, men klarte å jobbe oss inn i kampen og tok etter hvert helt over. Og resultatet var fortjent til slutt.<br /> Det negative er at Kalle blir ute noen kamper. Og da viser det seg at vi trenger den stallen vi har.<br /> Skadeliste: <br /> Rayner - på ubestemt tid<br /> Kalle - ubestemt tid<br /> Mons - snart tilbake <br /> Tysse - snart tilbake<br /> Kristian - snart tilbake
STEMMEMYREN, BERGEN: Valestrand Hjellvik var fullstendig overlegne i kveldens flomlyskamp på Stemmemyren og knuste til slutt Sandviken 6-1. Dermed er Joens menn godt i gang med høstsesongen. Laget topper tabellen, men Loddefjord kan gå forbi med seier i sin kamp til helgen.
Valestrand Hjellvik vann i går 2-0 over 3.divisjonslaget Tertnes. Treningskampen viser at laget har holdt forma ved like i sommar. Begge måla kom i ein god førsteomgang der VHFK var klart best. Dette lovar godt før onsdagens seriekamp mot Sandviken...
VHFK er no ferdig med halve sesongen og har fått ei luke i toppen i lag med Loddefjord. Skal opprykkskampen stå mellom desse to laga eller vil Djerv og Radøy Manger melda seg på att i haust. Her får du ei solid oversikt over korleis det har gått sålangt i år....
Dette var en kamp vi ikke kunne tape. Det var viktigere å ikke tape en å vinne. Men vi gikk til kampen, for å ta 3 poeng. Men for å klare det, måtte vi ha flere spillere på topp nivå. Det hadde vi ikke denne gang, å da slet vi med å få satt spillet slik vi ønsker. Vi var vel bare Vhfk siste 15 min av kampen. Loddefjord hadde en enkel men effektiv filosofi, de klinte ballen opp til sinn gode spiss. Og det skapte problemer for oss, men det justerer vi til neste gang vi møter de.
ALVØEN, Loddefjord: Robert Eikeland i Vhfk-buret var banens klart beste spelar i siste kampen før ferien. Han stod som ein vegg og stupte som ein tiger i bortelagets 16-meter. Kun ein gong måtte han sjå ballen i nettet bak seg og dermed redda han eit viktig poeng for VHFK. Trenaren var svært nøgd med keeperen etter kampen og belønna innsatsen hans med ein sjelden 8-ar på børsen...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Neste veke startar VHFK sin årlege fotballskule, og allerede første dagen vert det storfint besøk på Furubakken. Brannspelarane Erik Mjelde og Yaw Amankwah kjem for å helsa på dei unge fotballspelarane, og det vert dermed ein flying start for VHFK-TINE Fotballskule denne gongen...
Fredag 25.juni er det siste trening før ferien og neste ukes fotballskole.
Fredag 25.juni er det siste trening før ferien og fotballskole neste uke.
Fredag 25.juni er det siste trening før ferien og neste ukes fotballskole.
Dette var en kamp, helt på det gjevne av oss. Noen fine angrep, og litt slurv inn i mellom. Men alt i alt ok. Mål nr 4, tror eg bare vårt lag er i stand til å lage i 4 div
FURUBAKKEN, Valestrand: Kristoffer Bognøy lagde ekte hat-trick i førsteomgang mot Rosendal i dag. Kvar gong han fekk ballen vart det farleg foran Rosendal-målet. Bunkersen kåra han til banens beste og han fekk seg eit gavekort på den nye puben på Valestrand
Dette var en viktig kamp for oss, å ta poeng i. Det såg ikke slik ut første 20min. Da var Djerv mye mer tent en oss, og vi såg litt ut som små gutter. Men de siste 70 min var vi det beste laget.
MØHLENPRIS, BERGEN: Det vart feststemning både på bana og tribuna under kampen mot Djerv på Møhlenpris i kveld. Etter ein svak start på kampen vakna villdyret hjå dei svarte og kvite, og oppildna av ein svært entusiastisk supporterskare, tok dei over kontrollen i kampen og vann tilslutt ein fullt fortjent seier.<br /><br /> Sjå høgdepunkt frå kampen på Valestrand-TV...
Samarbeidslaget Austrheim/Lindås kom te Furubakken i helje. Eit heiltent VHFK sørga for at da såg ut so dei ikkje va komme heilt i gong med samarbeidet. At da berre stod 5-0 te VHFK då dommarn blåste av kampen ska vel bortelaget vera mest nøgd med!
Vi hadde et ønske om å prestere på hjemme bane igjen, og det klarte vi. Dette var en god kamp av oss
Valestrand Hjellvik var fleire hakk bedre enn motstandaren Austrheim/Lindås i dag. Heimelaget gav seg ikkje før det stod 5-0 på resultattavla. Det kunne og burde vore mykje meir. Nok ein gong brente VHFK fleire feite målsjangsar, men i dag var spelet av ein heilt anna klasse enn det dei har vist på heimebane i det siste.
Som et lite brudd i hverdagen har gutter 08 denne uken hatt spillefri bortsett fra at det er kamp i Haus på søndag.
For første gang i år hadde jenter 10 sin spillergruppe 2 kamper på samme dag.
Denne gangen var det Bergen Nord som måtte bite i sitt eget gress etter en jevn og i perioder god kamp.
Vi har nå spilt 7 kamper i årets sesong, vi er fortsatt ubeseiret. Men eg og spillerne føler at vi har mer inne en vi får ut i kamp
Som alle utanom DU hugsar, blei det vedtatt på Seminar 2010 at årets bortetur denne gong går av stabelen på Møhlenpris mot dei Djerv kl.19:00 fredag 11.juni. Oppvarming på Fotikken frå opningstie og utøve. Førebuingane er allereie i gong! Men har DU gjort ditt? <br />
Denne uken har Gutter 08 spilt mot både Eidsvåg og Tertnes Blå. Og på søndag er det Osterøyserie på Furubakken.
I inneværende uke har gutter 09 spilt mot Åsane Gutter. På søndag er det Osterøyserie på egen hjemmebane som venter.
I denne uken har Jenter 10 og 9 spilt mot Bergen Nord Minni. På førstkommende søndag har jentene fått spillefri og ser fram mot en maraton tirsdag 1.juni, da begge lagene har kamp samtidig.
No kan du sjå alle høgdepunkta og scoringane frå kampen mot Voss 2 på Valestrand-TV. Are Bryhn sitt frispark som lurer seg forbi heile Voss-forsvaret og i nettet, Øyvind Thomassen si glimrande avslutning på Tom Sivertsen sitt raid, og Jonas Hauge som krigar inn 3-0 til VHFK er alle verd ein titt...
Dette var en kamp vi skulle vinne greit og det gjorde vi.
VHFK slo Voss 2 med 3-0 i dag. Dermed er ein 10 års forbannelse brutt. Valestrand Hjellvik har hatt store problemer på denne bana, men i dag var det einvegskjøring mot Voss-målet. Are Bryhn, Øyvind Thomassen og Jonas Hauge fann vegen til nettmaskene og sikra tre nye poeng og tabelltopp til bortelaget. Oddvar Hjortland brente straffe i sluttminuttane.
Valestrand Hjellvik tronar på toppen av tabellen etter 5 serierundar, men fleire lag kjempar like bak i ein rekordjevn seriestart. På nedre del av tabellen er det fire lag som peikar seg ut som klare dumpekandidatar. VHFK møter eitt av dei i ein vanskeleg bortekamp 2. pinsedag.
Dette var en kamp vi skulle styre og gå hardt ut i. Dette var noe vi ikke klarte, og det var skuffende. Vi var svake på dødballer, og hadde lite rytme i spillet. 2 omgang begynner vi bra, og eg venter bare på mål nr 2 til oss. Da er eg trygg på at det hadde blitt 3 og 4. Men så presterer vi å slappe av i 10 min, og det ødelegger kampen for oss. De siste 15 min. spiller vi 3-4-3 og er nære seiersmålet flere ganger.
No ligg VTV-høgdepunkt frå kampen mot Radøy/Manger på nett, og du kan sjå Are Bryhn klinka eit frispark i nettet frå 25 meter. Du får også med deg Torgeir Rud som regelrett klistrar ballen heilt oppe i krysset dersom du klikkar deg inn på Valestrand-TV...
Valstrann Hjellvik, Valstrann Hjellvik, Valstrann Hjellvik Fotballklubb.<br /> Du må passa deg, me ska fara øve deg… Valstrann Hjellvik Fotballklubb!<br />
Vi har nå spilt 4 kamper i årets serie og står med 4 seiere. Dette er vi godt fornøyd med, vi har ikke tapt i serie sammenheng siden Øygard (10 kamper). Men mot Radøy møtte vi hard kamp, og vi skal være glad alle poengene ble med oss hjem. Vi åpnet kampen bra og ledet greit 0-2, men fra der og ut ble det en slite kamp. Siste 25 min i 1 omg ble en forsvars kamp, mens 2 omg gjevnet det seg mer ut.
SLETTA, RADØY: Are Bryhn og Torgeir Rud banka kvar sin ball i Radøy-målet før 10 minuttar var passert i den vanskelege bortekampen på Sletta i kveld, og VHFK viste seg nok ein gong giftige på dødballar. Laget stod imot presset frå heimelaget kampen ut, og er no åleine med full pott i avdelinga...
test
Her er terminlisten for minijenter 2000/2001
NHH til topps på tabellen etter to framskutte kampar. Storseier til VHFK, Djerv og Radøy Manger i toppen. Tungt for nykommarane i bunnen. Sandviken med årets første seier.
Vi har nå spilt 3 kamper og står med 3 seire, det er vi fornøyd med. Prestasjons messig er vi vel bare fornøyd med siste kampen, resten har vert litt på sparebluss.
FURUBAKKEN: Medan Joen og hans menn fekk ein frisk start på sesongen og no står med full pott på tre kampar, har Valestrand-TV møtt hard motstand i sesongstarten. Berre serieopninga mot Sandviken har blitt festa til filmrullane, og scoringane frå den kampen ligg no endeleg på nett. Elendig ver og dårlege fasilitetar på banene må ta skulda for at dei to neste kampane gjekk utan TV-dekning. No prøver VTV-redaksjonen å få til ei løysing på Furubakken-fasilitetane...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: A-laget til Valestrand Hjellvik slo opprykksrival Ny-Krohnborg 4-1 på ei regntung Furubakken-matte i kveld. Joen sine menn viste til tider glimt av storspel, og midtvegs i andre omgang kom Tom Sivertsen inn og avgjorde kampen med ei perle av ei scoring...
Det er klart for toppkamp på Furubakken Stadion fredag kl. 1900. VHFK får besøk av Ny Krohnborg som har sikra seg skalpen til Voss 2 og Laksevåg i sesongstarten. Heimelaget har kun ein mann ute med skade og trenar Jo Solberg kan plukka frå øverste hylle når han tar ut laget til ein av dei viktigaste kampane denne sesongen.
Valestrand Hjellvik, Ny Krohnborg, Djerv og Radøy Manger har fått ein god start på årets sesong med full poengfangst etter to serierundar. Djerv har imponert mest av alle med seier mot Loddefjord og Sandviken. Dette er to lag som er forventa i toppen av årets serie. Les alt om dei to første rundane her...
EIKELANDSOSEN/FUSA: A-laget til Valestrand Hjellvik spelte seg til dusinvis med målsjansar mot nyopprykka Fusa fredag kveld, og burde ha scora eit tosifra antal mål. I staden vart det til slutt ein knepen siger mot eit heimelag som avslutta kampen med berre 8 spelarar. Magnus Opheim (bildet) scora på nytt for VHFK, og var med å sikre tre nye poeng for Furubakken-laget...
Første seriekamp 2010 er nå ferdigspilt, og den endte med 3-1 seier. Vi er fornøyd med resultat, men ikke prestasjon...
FURUBAKKEN/VALESTRAND: A-laget til Valestrand Hjellvik starta årets serie med tre poeng heime mot Sandviken, utan å imponera verken publikum eller trenar Jo Solberg. -Eg er litt betenkt no. Vi var tunge i beina og spelar ikkje slik eg hadde håpa på, sa trenaren til VTV etter kampen...
Det er klart for seriestart i 4. divisjon denne helga. Valestrand Hjellvik møter Sandviken i rundens siste kamp søndag ettermiddag. Det er venta mykje folk til storkampen i solskinet på Furubakken. I dag er det fem kampar som går av stabelen. Det er klart for serieåpning.
Det blir Live-dekning her på vhfk.no av kveldens generalprøve mellom VHFK og Vestsiden Askøy. Møt opp på Furubakken og få med deg den siste treningskampen før alvoret startar neste helg. Det blir resultatservice frå Tippeligaen hvis teknikken er med oss.
Det er klart for stadionåpning mandag 5. april kl. 1800 på Furubakken. Då møter Valestrand Hjellvik 3. divisjonslaget Vestsiden Askøy til generalprøve før alvoret startar på søndag. VHFK har ein skadefri tropp og det blir spennande å sjå kven trenarteamet sender ut på frå start i årets siste treningskamp.
Valestrand Hjellvik spelte ein god førsteomgang i treningskampen mot Frøya og hadde divisjonskollegaen i kne etter 25 minutt. Så gjekk lufta ut av VH-ballongen og Frøya tok over meir og meir. Tomålsledelsen vart etter kvart utligna og dei svartkvite ser no fram til påskeferie.
Valestrand Hjellvik var i Sogndal på treningsleir sist helg, og her gjorde laget den siste finpussen på serieforma. Trenar Jo Solberg var svært fornøyd etter storseieren mot 4. divisjonslaget Valdres, der den nysignerte forsvararen Joachim Solberg fann vegen til nettmaskene to gonger...
Valestrand Hjellvik spelte uavgjort 2-2 mot Os forrige laurdag. Eit godt resultat mot eit lag som har to lag på høgare nivå enn VHFK. På onsdag var det divisjonskollega Erdal som var motstandar på kunstgraset i Lonevåg. For første gong i år måtte Joens menn gå av bana med tap...
Programmet for Osterøyfestivalen er på plass og i år er det Dance with a Stranger som skal avslutta med storkonsert. Festivalen går over to helger i juni og startar laurdag 12. juni med kassabilløp, bilrebusløp og eksosrypefest.
Då Furubakken skulle måkast fri for snø mandagskvelden møtte halve bygda opp for å trå til. Rundt 80 personar var i sving med spadar og snøskuffer. Alt i frå foreldre for dei minste spelarane i klubben til damelag, A-lag, B-lag, trenarar og styre stilte opp...
NFFs Forbundsting har vedtatt eit nytt seriesystem for menn som kan få konsekvensar for Valestrand Hjellvik. I årets sesong rykker kun vinnaren i kvar 4. divisjonsavdeling opp til 3. divisjon. I tillegg rykker rundt halvparten av laga ned i 5. divisjon. Det går dermed mot ein rekord-spennande sesong i årets 4. divisjon...
Det nærmar seg nytt årsmøte i Valestrand Hjellvik FK. Søndag 21.mars kl. 18.00 vert det årsmøte i banehuset på Furubakken... <br />
Valestrand Hjellvik knuste Fotlandsvåg i gårsdagens semifinale i Bergan Bygg Cup med 8-3. Kristoffer Bognøy fann vegen til nettmaskene tre gonger. I den andre semifinalen klarte ikkje Osterøy å ta igjen 2-0 ledelsen som VHFK 2 hadde i handicap og tapte kampen 2-1. Dermed er det duka for ein rein Valestrand-finale kl. 1600 i dag.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Denne helga er det klart for Bergan Bygg Cup 2010, og dei fotballhungrige på Osterøy kan ta ein etterlengta pause frå OL-godstolen, og benka seg på Furubakken for å sjå litt lokalfotball...
VALESTRAND: Webredaksjonen har motteke ei pressemelding frå Valestrand Hjellvik Supporterklubb med viktig informasjon før laurdagens seminar i Båthuset...
Valestrand Hjellvik spelte i dag uavgjort 1-1 mot 3. divisjonslaget Øygard. Øyvind Thomassen stod for VH sin scoring på frispark. Dermed har a-laget spelt uavgjort mot to lag frå 3.divisjon siste veka. Dette lovar godt...
Valestrand Hjellvik spelte sesongens andre treningskamp i går. Motstandar var Austevoll som i fjor vann sin 3. divisjonsavdeling, men tapte opprykkskampen mot Os.<br /><br /> Det var ein jevn kamp som fort kunne ha vippa begge veier...
A-laget til Valestrand Hjellvik spelte torsdag kveld sin første kamp i 2010, og motstandar var 5. divisjonslaget Kvernbit. Joen og hans menn held fram der dei slapp i fjor, og lagde målfest i opningskampen...
Valestrand Hjellvik sesongopnar på heimebane mot Sandviken søndag 11. april kl. 1600. Sandviken måtte ta den tunge vegen ned frå 3. divisjon i fjor, og dermed er det duka for toppkamp på Furubakken allereide i første serieomgang. Det kan gå mot ein thrilleravslutning også denne sesongen. VHFK møter Loddefjord i siste serierunde på Furubakken. Les heile serieoppsettet her....
FURUBAKKEN, VALESTRAND: God gammaldags vinter har skapt utfordringar for Valestrand Hjellvik, og treningsfeltet på Furubakken har ikkje vore brukande til fotballspeling dei siste vekene. Men no vert snøen fjerna frå bana, og det grønne teppet ligg igjen framme i dagen...
Ja, dar e ikkje lett å fara i Åsane og handla i påsane når proposisjonane ikkje står i stil med menig mann.
I dag går startskotet for førebuingane til sesongen 2010 for supporterklubben til VHFK. I desse dagar blir det jobba uavbrutt for å få i stand alt frå agenda og foredrag på supporterseminar til lugubre forretningar med flaggleverandørar i utlandet. Men har DU betalt kontigenten? <br /> <br />
Valestrand Hjellvik FK vil ynskje alle spelarar, supporterar, samarbeidspartnerar og ellers alle som har med klubben å gjera, ei riktig GOD JUL...
Vesle julaften kl. 17.30 vert det livesending på VTV. Per Jomar Vestpool inviterer til julenøtter kvelden før kvelden, og har invitert med seg ein skotsk Valestrand Hjellvik-supporter til å lesa eit sjølvskrive juledikt. Det vert garantert moro når desse to prøver å skapa julestemning på VHFK sin eigen TV-kanal like før Grevinnen og Hovmesteren overtek på NRK...
Årets julepresang til alle VHFK-fans er klar: Ein dobbel DVD med godbitar frå A-laget sin 2009-sesong. Eit svært begrensa førsteopplag vert å få kjøpt i Valestrand Sentrum laurdag frå kl. 12.00. Førstemann til mølla...
Badnafakte, gaukaskap, pillara, morfin og Haukeland….<br /> <br /> Sesongen 2009 tok knekken på meg. Da vart jo ein haust dar spenningsnivået va litt høgare enn ka ein har godt av. Ette første kampen mellom Gladlaksane og Osjævlane so va da stopp for min del. Sia da har eg vore sjukemeld, og hatt feria både på Costa del Haraldsplass og Sharm El Haukeland. <br />
I dag vart rogalendingen Morten Frøland klar for Valestrand Hjellvik, og trenar Jo Solberg meiner 26-åringen fort kan bli ein publikumsfavoritt på Furubakken. Frøland var i år med på å sikra Stavangerklubben Vidar opprykk til 2. divisjon , og ser ut til å verta ei solid forsterkning i ein allerede sterk spelarstall...
Valestrand Hjellvik har i dag sikra seg endå ein Solberg-gutt i sine rekker. I tillegg til sin eksentriske trenar har klubben no sikra seg underskrifta til stortalentet Joachim Borge Solberg som er nevø av trenaren. 19 åringen vart i dag klar for Valestrand Hjellvik. Joachim Solberg har i år spelt på Hovding og tidlegare Osterøy. Han er rekna for å vera eit av dei største talenta i kommunen.
Mons Arne Totland Gillesdal skreiv i dag under ein treårs-kontrakt med Valestrand Hjellvik. Han spelte for Black & White Army i supportarkampen mot A-laget 14. november og imponerte trenar Jo Solberg nok til å få kontrakt med A-laget...
Ein gledens dag i Valestrand Hjellvik!!! Stortalentet Kristoffer Bognøy er tilbake i stallen til Jo Solberg. Han gjekk til Fana før sesongstart, men spelte likevel fire kampar for VHFK i vårsesongen og noterte seg for to scoringar i årets sesong. No er han klar for nye utfordringar i storklubben på Osterøy...
Neste sesongs serieoppsett er no klart og VHFK møter fleire av laga frå årets sesong. Det er faktisk berre Trott og Bremnes som har havna i den andre pulja frå vår avdeling. Frå 3. divisjon kjem Sandviken og Djerv....
Fredag 13. november var ein lykkedag for Minijenter 00/01.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Det er klart for årets siste kamp på Furubakken laurdag kl. 14.23. Valestrand Hjellvik FK møter Black & White Army til dyst som eit vorspiel til den store Fotballfesten som startar i Kongshall kl. 1900
No kan du vera med å stemma fram årets flottaste scoring for Valestrand Hjellvik. VTV har gått gjennom alle måla som er festa til filmrullane i årets sesong og plukka ut fem kandidatar du kan stemma på....<br />
Kalle Fiskå skreiv i dag under ny treårskontrakt med VHFK. Det var ein svært fornøgd formann i klubben som kunne avsløra denne gladmeldinga i dag. Fleire klubbar har vore interessert i Kalle Fiskå i høst, men for han var det aldri noko tvil om kor han skulle spela dei neste åra...
For eit comeback! For all del, dei siste sesongane har vore bra, men ikkje heilt den standarn Valestrands supportera kan på da besta. Da har vore kampa med unik stemning og dar har vore eit og anna drypp i media. Ein og an youngster har dukka opp i enkelte samanhenga men stort sett stille. Men det som er flauast er eigentlig oppmøte på fotballfestn dei siste to åra. – So kom 2009-sesongen!
So va da øve! Men detta va no berre ein ekstrasjanse!<br /> Va no tosskje for Austevoll og! Begynte liksom å lika dei litt...<br /> Detta vert ikkje nokke lang blogg, då eg nettopp skreiv ein lang i stad so vart sletta då eg skulle lagra. Nok eit tegn på ein dårlig dag!!!
KUVENTRÆ/OS: Os sikra seg billett til 2. divisjon fire minuttar på overtid i dagens kvalik på Kuventræ. Berre fem minuttar før slutt stod det 1-1, og det gjekk mot 3. divisjonsspel for VHFK. To scoringar i sluttminuttane avgjorde for heimelaget...
På laurdag er det klart for ny busstur. Påmeldinga har starta og det er forsatt ledige seter. Meld deg på snarast for å sikra deg ein plass til Kuventræ for å heia fram Austevoll til seier. Pris: Nesten ingenting....
AUSTEVOLL/KVALIK TIL 2. DIV: Flott stemning på Austevoll si kunstgrasbane i årets viktigaste kamp for både Austevoll, Os og VHFK. Heimelaget kom tilbake etter ein svak førsteomgang, og snudde kampen til sin fordel. Og VHFK sin...
Det er snart tid for den store fotballfesten i Kongshall. Då vil resultatet av Årets spelar avstemminga på vhfk.no bli avslørt. Rundt 60 personar har avgitt sin stemmeseddel, men ingenting er avgjort. Alle kan stemma ein gong og du finn linken til venstre i menyen under supportar...
På laurdag spelar Austevoll mot Os i play-off kamp om opprykk til 2. divisjon. Klarer Austevoll å vinna samanlagt av to kampar rykker VHFK opp i 3. divisjon. Rundt kl. 1400 i dag starta påmeldinga til busstur for dei som vil ha med seg opprykksthrilleren. Ein liten halvtime seinare var alle setene i minibussen frå Osterøy Taxi blåst vekk. No er Ove Håland i ferd med å fylla opp buss nr. 2...
Oppdatert 27.10 VHFK rauk i dag ut av NM! Vi havna på 56 plass og kjem sterkt tilbake neste år.<br /> NM i Fotballweb går av stabelen i desse dagar. Tidlegare i høst vart dei 100 beste nettsidene tekne ut, og vhfk.no var mellom finalistane. No er nedteljinga i gang, og når 60 klubbar gjenstår heng VHFK framleis med i konkurransen...
I år er det A-laget som inviterar til VHFK sin årsfest. Datoen er laurdag 14. november kl. 1900. Det er klart for påmelding til ein fest som du ikkje bør gå glipp av. Fristen er satt til 2. november....
Nesten for Valestrand Hjellvik.<br /> Dramatisk mellom Os 2 og Loddefjord.<br /> Osterøy og Rosendal rykker ned.<br /> VTV-bilder avgjer toppscorartittelen i VHFK.<br /> Tippa du riktig antall mål i scoringsklubben?<br /> Stem på Årets spelar!<br /> Les alt om den siste runden av 4. divisjon avd. 1.
FUGLEDALEN, OSTERØY: Valestrand Hjellvik hadde opprykksplassen i lomma til litt over halvspelt andreomgang i den siste serierunden. Joen sine menn gjorde jobben mot Osterøy, og vann 3-2 på Hatland. Loddefjord var nær ved å ta poeng mot Os 2 på Kuventræ, men måtte bita i graset då keeperen vart utvist 20 minuttar før slutt. Dermed må vi venta til dei to kvalifiseringskampane mellom Austevoll og Os er ferdigspelte før vi veit om VHFK får spela 3. divisjonsfotball på Furubakken neste sesong.
På søndag kl. 1600 går startskuddet for årets lokaloppgjer på Hatland mellom Osterøy og Valestrand Hjellvik. Det er venta mykje folk til kampen som kan gi VHFK eit historisk opprykk til 3. divisjon. Skal vi tru på statistikken blir det ein jevn kamp på søndag...
Forsatt kamp mellom VHFK og Os 2 om opprykksplass.<br /> Osterøy tar heisen til 5. divisjon igjen.<br /> Rosendal eller Bremnes rykker ned.<br /> Kven blir toppscorar i VHFK? Kven toppar børsen til Joen?<br /> Les alt om den 21. runden her.
Vi har nå spilt mot os og etter min mening gjort en kjempe kamp. Vi har helt klart spilt vakrere fotball, men motstand tatt i betraktning er dette det beste vi har gjort. For os var gode, og vi kunne ha vunne (men res var retferdig)
På søndag kl. 1600 er det klart for storkamp på Furubakken mellom Valestrand Hjellvik og Os 2. Vinnaren av kampen vil sannsynlegvis spela 3. divisjonsfotball neste sesong. Taparen må kanskje belaga seg på nok ein sesong i 4. divisjon...
Valestrand Hjellvik sikra tredjeplassen.<br /> Opprykkshåpet ute for Ny-Krohnborg og Loddefjord.<br /> Øygard klar for 3. divisjon.<br /> Ingenting er avgjort i bunnstriden.<br /> Les alt om den 20. serierunden i 4. divisjon avd. 1...
Dette var en utrolig viktig kamp for oss. Med tap her kunne vi i teorien miste alt og havne på 4. plass. Men med seier sikret vi oss 3. plassen, og en spennende høst fremover. Vi går som vanlig litt for rolig ut, og Loddefjord får styre mer enn eg setter pris på. Men vi har et lag med målscorere over hele banen, og det vinner kampen for oss. 2 mål av spissene, 1 midtbane og 1 forsvarsspiller. Øygard er det beste laget vi har møtt i år, men loddefjord er det beste vi har hatt på Furubakken. Og det sier alt om vår prestasjon denne gangen.
Fantastisk! Da e vel da ordet som e mest dekkande etter kampen mot Loddefjord i går. 4-1. Da hadde eg ikkje drømt om på forhånd. Og for ein stemning på bunkersen!! Herligt!<br /> Men no tru eg da kjem te å ga onna på dasspapiret dei neste to vekena....
FURUBAKKEN/VALESTRAND: A-laget til VHFK var best i topp-oppgjeret mot Loddefjord på Furubakken i dag. To scoringar i kvar omgang sørga for komfortable 4-1 over raudtrøyene frå Alvøen. TV2 var tilstades på Furubakken under dagens kamp, så det vert nok fine tv-bilder å gleda seg til i førstkommande Matchball Mandag...
Toppkamp på Furubakken mellom VHFK og Loddefjord.<br /> Osterøy møter Årstad i bunnkrig på Hatland.<br /> Øygard klar for opprykksfest.<br /> Tør du satsa?
A-laget kjører i gang ein scoringsklubb heilt på tampen av sesongen. Støtt fotballklubben med eit beløp per scoring a-laget har i sesongen og tipp kor mange mål laget kjem til å score totalt. Premie i scoringsklubben vert trekt ut blandt dei som tipper riktig antall og er et weekendopphald på Solstrand Hotell. Hittil er det blitt 69 scoringar og tre kampar gjenstår.
På laurdag spelar Valestrand Hjellvik ein av sesongens viktigaste kampar. Motstandar er Loddefjord som ligg på plassen bak oss på tabellen. Med seier i denne kampen er vi sikra tredjeplass i serien som kan bety opprykk. Stiller du i drakt eller anna supportarutstyr lovar formann Ove Håland gratis is i bua. Finn fram Vhfk-sjal og hue. Har du ei gammal drakt liggande på loftet, sa du? Finn ho fram og møt opp på Furubakken laurdag kl. 14.55. Då rekk du akkurat å henta deg ein is i bua før innmarsjen begynna...
Dette er to kamper vi har vunne, uten å være på vårt beste. Mot Årstad var vi meget bra i 25 minutter, og mot Laksevåg kun i korte trekk.
VHFK i målkalas og scoring frå midtstreken.<br /> Os 2 med knepen borteseier.<br /> Osterøy gjekk på ein kjempesmell.<br /> Øygard sliter i motbakke.<br /> Loddefjord knuste Ny Krohnborg.<br /> Rosendal har starta opphentinga.<br /> Les alt om den 19. runden i 4. divisjon avd. 1.
Småjentene tok i dag sin tredje strake seier på 5 dagar. I eit ufyseleg ver på Furubakken slo dei Kvernbit klart 8-1. Tross veret varta jentene likevel opp med god innsats og mykje bra spel.
Torsdag 24. september. Flott 4-0 seier mot serietoaren.
LYNGBØ IDRETTSPARK, BERGEN: Dagens borteoppgjer mot Laksevåg utvikla seg til eit målkalas av dei sjeldne, og i ei heller svak forestilling var det tre nye poeng som gleda mest for dei svarte og kvite frå Valestrand. I tillegg fekk publikum sjå eit par spektakulære scoringar frå gjestane...
Øygard tapte stort på hjemmebane mot Os 2. VHFK snudde kampen. Os 2 knuste NHH. Osterøytap og baneåpning. Ny Krohnborg med etterlengtet seier. Alle bunnlagene tapte. Hvilket lag er best på hjemmebane? Les alt om den 18. runden i 4. divisjon avd. 1.
Stadig høyrer ein prat om samanslåing av fotballklubbane på Osterøy til ein ”storklubb” som skal nå uana høgder og at det på alle måtar skal gagna Osterøyfotballen. Sjølv har eg alltid vore imot dette, men etter å ha diskutert litt og ruga litt på saken har eg berre vorte endå meir sikker i meininga mi. Det fins knapt nok argument som talar for samanslåing. Samarbeid – Ja, men samanslåing – Eit stort og rungande NEI!
Valestrand Hjellvik tok tre uhyre viktige poeng i kveldens kamp mot bunnlaget Årstad på Furubakken. Gjestane scora like før halvtid, og gjekk til pause med 1-0. Då tok supportergjengen affære, og troppa opp utanfor garderoben til heimelaget. Fara øve dei - fara på, ljoma under vaiande flagg heile pausen til endes. Då var det ikkje anna råd for Joens Menn enn å gjera akkurat det. Det vart ein god andre omgang for heimelaget, som snudde kampen med to scoringar...
Vi vil utover hausten og vinteren ta kontakt med spelarar som tidlegare har gjort seg bemerka på A-laget til Valestrand Hjellvik. Kva gjer dei i dag? Saknar dei tida på Valestrand? Først ut er midtbaneguden Jørgen Flåtene som i dag spelar for Drammen i 2. divisjon. I haust har han fått sjølvaste Myggen som lagkamerat...
Valestrand Hjellvik med solid borteseier. Toppkampen mellom Øygard og Os 2 utsatt! Grunn til bekymring?? Les saken og kjør debatt på badnafakte.net! Osterøytap i viktig bunnoppgjør. Ny Krohnborg taper forsatt poeng i opprykkskampen. Les alt om den 17. runden i 4. divisjon avd. 1...
Her kommer børsen for kampene Rosendal,Øygard,NHH. Vi har startet høsten, helt likt som vårsesongen med antal poeng.Noe vi er fornøyd med,men Bremnes kampen ligger å murrer baki pokker også
ÅSTVEIT, BERGEN: A-laget til Valestrand Hjellvik kjørte til tider over NHH i dagens oppgjer på Åstveit, og vann til slutt 3-0 over studentlaget. Øyvind Thomassen scora på straffe før pause, medan Trygve Nilsen og Henrik Horsås putta kvar sitt i andre omgang...
Sluttabell Oppdatert 25. september. Hvem rykker ned? Hvem rykker opp? Vi har oppdatert sluttabellen....Øygard vann toppkampen. Os 2 på opprykksplass. Heroisk innsats av Osterøy redda poeng. Loddefjord og NHH har ikkje gitt opp. Nytt målkalas for Trott, men grasbana ødelagt av rånarar Les alt om den 16. runden i 4. Divisjon avd. 1....
VHFK tapte 2-4 mot Øygard i dag. Dermed sikra laget frå Sotra seg sin 15. strake seier og er så og seie klar for opprykk til 3. divisjon. VHFK hang bra med i første omgang, men då bortelaget fekk kontringane til å sitta var det lite å gjera for dei svarte og kvite. I tillegg var vi nok ikkje heldige med alle avgjerslene til linjedommarane i dag....
Valestrand Hjellvik utklasset Rosendal.<br /> Øygard i ny målorgie.<br /> Ny Krohnborg med nytt tap.<br /> Osterøy med viktig borteseier.<br /> Opprykkstoget har gått for Trott og Loddefjord. Toppscorerliste, formtabell og mer til. Her får du alt om den 15. runden i 4. divisjon avd.1
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Laurdag kjem serieleiaren til Furubakken, og møter der eit heimelag som har klatra opp på opprykksplass etter to strake med 6-1 i protokollen. Laurdag kveld arrangerer VHFK Klubbkveld på Bari, og her vert det mulighet til å diskutera kampen, sesongen og opprykkssjansar...
VHFK vann 6-1 over Rosendal i den viktige bortekampen i dag. På tribuna var det livleg med mange tilreisande supportarar, og dei såg gjestane gå til pause med 3-0. Rosendal fekk ein mann utvist, og Tom Sivertsen scora i comebacket...
So va me i gong att i England. Atter ein høst, ein vinter og ein vår med hjelpalause tekstmeldinga, skitkasting på gjestabokje og små irriterande kommentara i alle mulige situasjona!
Småjentene 13/14 gjekk heilt til finalen i Ål cup 14.-16. august, noko me er kjempefornøgde med. 16 spelarar, alle representert med foreldre og sysken – til saman 51 personar var med og gjorde turen til ei flott oppleving.
Valestrand Hjellvik knuste opprykksrival.<br /> Øygard med sin 12. strake seier.<br /> Osterøy slapp inn seks mål på ein drøy halvtime.<br /> Laksevåg bort frå bunnstriden.<br /> Her får du alt om den 14. runden i 4. divisjon avd. 1.
Vi spilte på en fin men glatt bane, noe vi ikke behersket helt. Det var en kamp vi burde vunnet, men vi klarte ikke å komme opp på vårt vanlige nivå.<br /><br /> Så var det hjemme, og der er vi gode.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Eit kvarter ut i den viktige toppkampen på Furubakken i kveld opna alle sluser seg, og regnet plaska ned mellom tordenskrall og gnistrande lyn. Etter ein dryg halvtime kjørte heimelaget i gong eit scoringsregn utan sidestykke, og dunka fire ballar i gjestenota på åtte minuttar like før pause. Heile 6-0 vart det til slutt, og VHFK kraup med det heilt opp i ryggen på grønntrøyene frå Krohnsminde...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Dagen før A-laget tek imot opprykksrival Ny-Krohnborg til toppkamp på Furubakken, kjem trenar Jo Solberg med ein gladnyhet til alle VHFK-fans: Midtbanegiganten Tom Sivertsen er på veg tilbake til klubben...
Tysdag 18. august: Selbjørn / Austevoll - VHFK 0-2
Valestrand Hjellvik klarte kun ett poeng mot heimesterke Bremnes i ettermiddag. Bremnes tok ledelsen på straffe mot slutten av første omgang. VHFK kjørte over heimelaget i andre omgang, men det vart kun med scoringa til Henning Klovning Rød (bildet). Osterøy tapte 2-7 heime mot Loddefjord og ligg no sist på tabellen.
Løye å sitta her å tenka på at da e kamp i dag, og eg ikkje får den med meg. Bremnes kampen vart jo nemnt på seminaret som ein av bortetur favorittane, men i skrivande stund so e eg usikker på om da i heile tatt e nokken supportara so e ute på reis! Ette da eg har hørt so e da tvilsomt at nokken stille!
FURUBAKKEN, VALESTRAND: I dag reiser Joen og hans menn den lange vegen til Bremnes for å kjempa om tre nye poeng i den knallharde kampen om opprykk. Ein vanskeleg bortekamp mot eit lag som har tatt alle poenga sine på heimebane i år...
Vi har nå spilt første høst kamp, og vant den litt heldig. Kampen viste tydelig at vi har fått trent, for lite sammen i sommer. Og at kondisen vår ikke er helt på det nivået vi ønsker. Vi får håpe dette retter seg utover høsten.
Eg like å skriva, har alltid likt da! So då Bygdalappen søkte etter sportsjournalist i juni, ja då søkte eg. Tenkte at da kunne vore kjekt å få reisa rundtom å følga lokalsporten og få skriva om da i tillegg. Da va berre eit problem.
Heile sju scoringar fekk publikum på Furubakken med seg før dommaren blåste av kampen mellom VHFK og Trott i kveld. Debutant Magnus Oppheim kom innpå etter pause, og vart matchvinnar då han sette inn 4-3 for eit rustent heimelag seks minuttar før full tid.
Øygard med knepen seier. Ny Krohnborg vann stort på bortebane. Gamle heltar ordna storseier for Laksevåg. Valestrand Hjellvik tok tre viktige poeng i målkalas. Osterøy tapte stort.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Sommarpausen er definitivt over, og det er endeleg klart for ein forrykande haustsesong på Furubakken. Joen og hans menn møter Trott i morgon (måndag), og nykommar Magnus Oppheim er klar for sin debutkamp i VHFK-drakta...
So har Joen vore inne på gjestabokje te badnafakte å prøvd å ildna opp stemninge atter ein gong. Som så mange gonga før so e da Kiss og country han bruka for å prøva å laga dårlig stemning.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: A-trenar Jo Solberg har vore ute på spelarmarknaden og henta inn ein ny angripar før haustsesongen startar. Storscorar og måltjuv Magnus Oppheim er klar for klubben, og vil gje trenaren fleire kort å spela med utover hausten...
Vi har gjort en grei vårsesong, med ett feilskjær - og det var mot Årstad. Nå gjelder det bare at spillerne er voksne nok til å gjennomføre opplegget de har fått for i sommer. Så skal vi være med å kjempe i toppen i høst også.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Hardtkjempande Osterøyspelarar gav Joen og hans menn kamp nesten til døra, og var med på å laga årets lokaloppgjer på Furubakken til ei svært publikumsvennleg festforestilling. Valestrandsguten Kristoffer Bognøy stod for eitt av kampens høgdepunkt (bildet) då han banka inn 2-2 like før pause...
På laurdag brakar det laus på Furubakken Stadion. To lag som ikkje vil tapa... To lag som ikkje har råd å tapa...To lag som er nødt å vinna for å halda liv i draumane sine. Årets lokaloppgjer i 4. divisjon mellom VHFK og Osterøy startar kl.1500....
Da ein gong me traff nokre kara frå Knarvikje på ein pub sø i bydn. Dei va so øvegovne og lurte på ka gale dei hadde gjort siå me hata dei so felt. – De e då naboklubben vår! De spela foppal i sama puljo som oss! Da e vår fordømte plikt å hata dekå!
Rosendal med årets første poeng. Øygard vann toppkampen. Osterøy med nytt tap i bunnkamp. Trott reiste seg. VHFK tapte stort mot Os 2 mandag. Les alt om den 10. runden her....
Sterk borteseier av VHFK. Sjokktap for Os 2. Osterøy mot bunnen. Øygard med nok en brakseier. Ny Krohnborg forsatt på topp. Valestrand Hjellvik med ny Matchball. Alt om den 9. runden i 4. divisjon avd. 1 finn du her....
Søndag 14. juni. <br /> Ny seier! Jentene fortsatte framgangen frå sist kamp og vann 3-0 på Furubakken i dag.
Valestrand Hjellvik vann 3-2 borte mot Loddefjord. Det avgjerande målet stod bursdagsbarnet Jonas Hauge for då han fossa forbi heile Loddefjord-forsvaret og chippa inn 3-2. Ei scoring for historiebøkene! Trenar Jo Solberg meinte etter kampen att målet var på høyde med det Bin Laden scora for nokre år sidan...
Endeleg seier i igjen, Kvernbit vart slått 4-2 på Frekhaug.
Da e tirsdag og klokkå e 21:40. Da e med andre ord ein god grunn til å holda seg onna alt so heite fjernsynsapparat sia CL sesongen e øve for denne gong. Då kan ein f.eks setja seg ner med ei god bok, trena elle setja seg framføre tastaturet og klakka ner nåke fjas i bloggen. Da e vel ingen so vart øvegåven når da blei da sista.
Valestrand Hjellvik tilbake på vinnarsporet med brakseier. Nytt tap for Osterøy. Ny Krohnborg vann toppkampen mot Loddefjord. Åtte tap for Rosendal. Les alt om den 8. runden i 4. divisjon avd.1...
VHFK knuste Laksevåg 7-2 på Furubakken i dag. Kristoffer Bognøy var tilbake i startoppstillinga til Jo Solberg etter å ha spelt for Fana ein periode. Han scora eit flott mål i comebacket og var sentral i storseieren i dag. Jonas Hauge fekk æra av å setta inn kampens siste scoring...
Kristoffer Bognøy er klar for Valestrand Hjellvik etter ein periode i Fana med lite speletid. No vil han vera med å hjelpa VHFK opp i toppen igjen....
Valestrand Hjellvik i motbakke. Øygard med fem mål i snitt. Trott med solid borteseier. Ny Krohnborg til topps på tabellen. Osterøy mot bunnen. Les alt om 7. serierunde i 4. divisjon avd. 1 her....
FJELLSDALEN, BERGEN: Dommar kom i fokus etter kampen mellom Årstad og VHFK i ettermiddag. Alle såg at Trygve Nilsen vart felt på veg mot keeper i sluttminuttane, men pipeblåsaren gav gult kort til Nilsen for filming. Dermed enda kampen 2-2, og gjestane frå Valestrand følte seg snytt for to poeng av mannen i gult. Les LIVE-referatet her...
Etter at vhfk.no fekk ein solid ansiktsløftning i april, har nettsida notert besøksrekord to gonger. Aldri før har så mange klikka seg inn på VHFK sin nettstad som den siste månaden. Valestrand-TV har også ei solid auke i antal visningar...
Da var kamp nr 6 ferdig, og vi spilte en svak kamp offensivt. Det vi skapte kom gjennom dødballer av Are eller Jonas sine kast. Vi har litt å rette på til neste kamp, der vi må begynne å opptre som et lag igjen. Slik det er nå løper vi en og en, og da er vi ikke på vårt beste.
Only singing when we’re winning…. Nei, so gale e da ikkje. Dar må no væra råd å skriva nokre ord om so ikkje 3-poengarane dett inn heila tie. Trur ikkje nåken endå går rundt med lippo på knena. Da har vore rimelig tøff motstand i dei siste kampane og balln rulla no ikkje alltid rett vei heller…..
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Dei blåkledde frå NHH reiste over fjorden med eitt poeng etter kveldens Furubakken-oppgjer, og heimelaget får overnatta på tabelltoppen. Dei ti første minuttane var det moro på Furubakken, og deretter vart det kjedeleg og forholdsvis sjansefattig...
Osterøy knuste bunnlag. Trått for Trott. Øygard med tabelltopp etter seier i toppkampen. VHFK klarte uavgjort med ti mann.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Joen og hans menn kan erobra tilbake tabelltoppen dersom dei tek poeng heime mot NHH i ettermiddag. Vert det full pott for dei svarte og kvite, kan studentlaget vera hekta av i toppkampen for ei stund. Slik det ser ut no, er det heile fem lag som kjempar ein hard og jamn kamp om tabelltoppen.<br /> Det vert LIVE oppdatering frå kampen frå kl. 17.00 i dag...
Da er kamp nr 5 for sesongen ferdig fordøyd, og det har ikke vært en gøy prosess. Øygard vinner fortjent mot oss pga at de var gode, og at vi hadde for mange som ikke var på nivå. Vi trenger at samtlige er på hugget skal vi være gode, så vi har en jobb å gjøre frem til søndag...
Det er nå klart for påmelding til VHFK - Tine fotballskule 2009. Fotballskulen blir arrangert på Furubakken Idrettsplass i uke 29.
Valestrand Hjellvik tapte toppkampen. Os 2 forsatt ubeseira. Stortap for Osterøy. Tett i toppen av tabellen. Les alt om 5. serierunde i 4. divisjon avd. 1...
STRAUME IDRETTSPARK, SOTRA: Valestrand Hjellvik måtte klara seg utan fleire sentrale spelarar i kampen mot Øygard, og dette skulle visa seg å bli skjebnesvangert. Kampen var jamn fram til det gjensto ti minuttar. Då gjekk lufta ut or VHFK-laget, og Øygard scora tre mål på sju minuttar...
Valestrand Hjellvik kjem til å stilla med eigen fane i 17. mai-prosesjonen i år, og det vert mulighet for spelarar frå 8. klasse og oppover å gå under fotballklubben si fane. A-lagsstjerna Pål Mål Tufta skal vera faneberar for VHFK...
Det er bortekamp mot Bønes torsdag 14. mai kl. 20:00. Frammøte for Hausjentene kl. 18:15, og for Valestrand kl. 18:05 ved Bullakroa.
No kan du sjå Øyvind Tysse sin elleville jubeldans mot Rosendal på Valestrand-TV. Dei som var der kan gjenoppleva dei dramatiske sluttminuttane i gårsdagens Furubakken-oppgjer, og dei som ikkje var der kan sjå litt av det dei gjekk glipp av...
Da var 4. kamp ferdig og vi står med 4 seire så langt, og det er vi meget fornøyd med. Denne kampen er det svakeste vi har vært i år, men vi burde likevel vunnet med 4-5 mål. Så det sier litt om laget vi møtte. Første målet vårt var rein klasse, og av de bedre som er scoret på Furubakken i min tid. Siste målet var deilig å se gå inn...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Fire minuttar før full tid leda Rosendal 2-1 over VHFK, men med ein sluttspurt av dei sjeldne klarte heimelaget å snu kampen. To scoringar heilt på tampen redda tre nye poeng for Joen og hans menn, som dermed har full pott etter fire kampar. Øyvind Tysse (bildet) opna målkontoen med to scoringar i dag, og vart kåra til dagens mann på Furubakken...
Målfest for Øygard og NHH. Loddefjord med årets første tap. Osterøy med sin første heimeseier i 4.divisjon på over fire og eit halvt år. Valestrand Hjellvik med sesongens fjerde strake seier mot bunnlaget Rosendal. Årets første uavgjortkamp kom på Kuventræ...
Han pakka kipå stappa full, hurra hurra.<br /><br /><br /><br /><br /> Med foppalsko og broren sin, hurra hurra.<br /><br /><br /><br /><br /> Da kom ein kar frå sokneland,<br /><br /><br /><br /><br /> so ville ner te Valestrand.<br /><br /><br /><br /><br /> Øyvind Tysse, Valestrands nummer 9!
Søndag gjekk damelaget på eit 1 – 6 tap mot Bergen Nord/Hovding. Dette var det fjerde tapet for sesongen for heimelaget. Kampen var prega av dårleg tempo og lite samspel av VHFK. Men mangel på sentrale spelarar var nok det største problemet.
Da var kamp nr 3 ferdig, og vi tok vår første seier på Krohnsminde. Seieren var i overkant stor i forhold til prestasjonen vår, men vi vant fortjent. Ny-Krohnborg hadde også sine sjanser til å score i starten på 1. omgang, så nok en gang starter vi kampen litt for rolig. I andre omgang la vi om formasjonen og skulle bare ligge å vente på de, men de kom ikke. Og da ble 2 omgang en transportetappe for oss...
Supporterklubben til VHFK sier du! Det e dokker som stiller i dress på alle kampene, e det ikkje det?<br /><br /> -Jau, me gjorde da. Da va ei stund då alle gjekk i dress. Men da e lenge siå.<br /><br />
Tysdag 28. april: Olsvik - VHFK 3-0
Aldri før har VHFK begynt sesongen med tre strake seirar.<br /> Årests sesongstart er den klart beste dei ti åra vi har vore i 4.divisjon. Sjølv ikkje i opprykksseongen-99 hadde VHFK ein så god start...
Når endelig sesongen e i gong og ventetie e øve trur ein alt e fryd og gammen. So kjem eine kalasseiern ette den andre og ein klara mesta ikkje venta te neste kamp. For å gjera ventetie endå verre ramla da inn meir elle mindre hjelpalause kommentara frå ein bloggar i Heldaln.
I motsetning til enkelte andre so tek da litt tid før eg greia å skriva nokke som helst ette å ha vunne ein kamp på Krohnsminde. Da må få synka inn!
KROHNSMINDE, BERGEN: Joen og hans menn var dødeleg effektive, og avliva Krohnsmindespøkelset med storsiger mot Ny-Krohnborg i dag. Valestrand Hjellvik scora fire før pause og avgjorde kampen i første omgang. Full pott etter tre kampar ser svært bra ut for dei svarte og kvite...
Ingen store overraskelser i den tredje serierunden. Topplagene vant sine kamper med solide sifre og i bunnen sliter fortsatt Rosendal og Osterøy uten poeng. Her finner du alt om den 3. serierunden. Alt fra kampfakta til toppscorertabell.
Som nemnt tidligare vart kampen på Krohnsminde, med tidlig avspark klokka 13:00, flytta grunna frykt for både det eine og det andre på og utanfor tribuna. Ei rekke andre tiltak var også satt i verk på grunn av usanne og til dels utrulege rykte omkring bortsupporterane. Behandlinga dei tilreisande fekk er under ein kvar kritikk.
Har egentlig ikkje nåke på hjarta, men notera meg at The Kanel har skreve fleire blogga en meg. So har ein den dare forbaskade vårn då.....
FURUBAKKEN, VALESTRAND: No kan du sjå sammendrag frå fredagens festforestilling på Furubakken, der A-laget til Valestrand Hjellvik utklassa Bremnes. Sjå også alle intervjua etter kampen...
TV2 var i dag på Valestrand og filma til kveldens sending. Ove Håland og Pål Kjetil Tufta stilte velvillige opp til intervju og song. Sendinga startar rett etter Brann-kampen kl. 2100 på Tv2 Zebra.
Kamp nr to i sesongen er nå unnagjort, og vi banket inn 6 mål og må være fornøyd med det. Det er selvfølgelig ting å rette på, men vi var klart best. De periodene i kampen vi klarer å være aggressive og å jobbe som lag, er vi meget gode...
Blogg? Ska liksom eg skriva blogg no? Hjelpalaust! Ja, ja…. Sø i bydn, i Bydn Tidende, har dei no ein musikkar som hovedjournalist til å kommentera desse dare…. Ska me sjå (Googla i 3 minutt) Brann (Que sera sera, me gjer no vel faen i Brann, me heia på Valestrand, que sera sera)
6-1! Me vant jo berre 6-1. Trass i at eg var begynt på ei sjuka, og feberen tok øvehand midtvegs i kampen, so va detta ein kamp so varma. På mange måta.
FURUBAKKEN, VALESTRAND: A-laget til Valestrand Hjellvik banka inn fem mål før pause, og blåste Bremnes av bana med 6-1 i fredagskveldens festforestilling framfor ei nesten full Furubakken-tribune. Øyvind Tysse (bildet) gjorde ein stor kamp for dei svarte og kvite...
Valestrand er på nett med sesongens første Magasin, og denne gongen tek vi for oss 4. divisjonstabellen 2009. Kven vil kjempa om dei to gjeva opprykksplassane, og kven vil måtta kjempa med ryggen mot veggen for å unngå nedrykksspøkelset. Sjå Magasinet på VTV for å finna ut om du er enig med spådommane til VTV sin fotballekspert...
Serien er endeleg i gang for dei aller fleste lag, og i 4. divisjon avd. 1 er første runde unnagjort. Du kan klikka deg inn på Valestrand-TV og sjå høgdepunkt frå kampen mot Trott...
Småjentene fekk ein kjempeflott start på sesongen 2009! Etter ein litt treg og nervøs start, der Austevollingane tok leiinga 1-0, kom me sterkare tilbake utover i kampen, og vann til slutt fine 7-1.
Valestrannsmanna, Valestrannsmanna…<br /> Dei svarte og dei kvite, dei svarte og dei kvite…<br /> Mannane skal vinna, mannane skal vinna…<br /> Og Joen skal på gullstol, og Joen skal på gullstol.<br />
Da var første seriekamp spilt, dette var en kamp vi åpnet svakt i. Men reiste oss bra utover i kampen, og vant fortjent til slutt. Men hadde Trott vert effektive i starten, kunne kampen vært kjørt før vi kom i gang. Så det må vi ta med oss, at vi ikke kan stå å sove i starten neste gang. Men være på hugget slik som bunkers hele kampen
PRESTEGARDSSKOGEN, ROMMETVEIT: A-laget til Valestrand Hjellvik vart rundspelt første halvtimen i borteoppgjeret mot Trott fredag kveld, og var heldige som slapp unna med berre to baklengs. Joen og hans menn kom grusomt tilbake og snudde kampen i løpet av 7 minuttar. Torgeir Rud, Are Bryhn og Trygve Nilsen ordna tre poeng for VHFK med kvar si scoring...
Me gler oss til fyrste kamp som går på Furubakken søndag 19. april kl. 17:00 mot Austevoll/Selbjørn. Frammøte er seinast kl. 16:15.
Tre spelarar er usikre før dagens kamp mot Trott. Trenar Jo Solberg håpar å få i alle fall ein av dei klar til kampstart i kveld kl 1900.
Tippeselskapet NordicBet har kome med årets vinnarodds for 4. divisjon, og i fylgje nordicbet.com er det Trott og VHFK som er favorittar med 3 i odds, medan Osterøy står nederst med 50 i odds...<br /><br /><br />
Det vart tap i dagens kamp mot Øystese, som kom til Furubakken med eget TV-team og ivrige supporterar. Dermed var det ei perfekt ramme rundt kampen med nydelig påskesol og rundt 15 grader i lufta. Men på bana var det klabbeføre for heimelaget...
Da e ikkje lenge te seriestart no, og da vert spennande å sjå kor godt heltane i svart og kvitt kan bita i frå seg i år! Og vert da folk på bunkersen? Kjem nokken til å trakka på ropert'n te Øystese supportarane? Og ikkje minst, får me sjå dei påskebrune musklane te Joen allereie no på fredag?
Seriestarten nærmar seg med stormskritt, og andre påskedag spelar A-laget mot divisjonskollega Øystese i vårens siste treningskamp. Kampen går på Furubakken og startar kl. 16.00...
Etter at 1. april er over med meir eller mindre vellukka aprilspøkar, er vi no tilbake til normalen att. Seriestarten er berre to veker unna, og VHFK-supporterane har no sett opp buss til opningskampen borte mot Trott...
Tysdag 10. mars. Treningskamp: VHFK - Flaktveit 2-3
Torsdag 19. mars. Treningskamp: VHFK - Samnanger 2-4
Valestrand Hjellvik FK har årsmøte søndag 19.april 2009 kl. 18.00 i banehuset, Furubakken. Saker til møtet må være styret i hende 14 dager før.<br /><br /> Styret.
A-laget til Valestrand Hjellvik er tilbake i gamlelandet etter ein vellukka treningsleir i Ålborg, og no gjenstår finpussinga på serieforma. Vi har sett litt på tal og fakta frå treningskampane i år...
ÅLBORG, DANMARK: A-laget til Valestrand Hjellvik banka i kveld inn nok eit overbevisande resultat på lista over vårens treningskampar. Øyvind Tysse (bildet) kom inn etter pause og dunka tre ballar i nettet då svenske Solängens BK vart fleire nummer for små for dei svarte og kvite frå Valestrand...<br /><br />
ÅLBORG, DANMARK: Valestrand Hjellvik sitt A-lag har starta treningsleiren i Danmark, og gjekk sigrande av bana etter sin første kamp. Dermed er laget fortsatt ubeseira i Europa under Jo Solberg...
A-laget til Valestrand Hjellvik overkjørte tredjedivisjonslaget Bergen Nord i første omgang, og banka inn fem mål før pause. Rayner Nygård (bildet) spelte ein solid kamp, og vart saman med tremålsscorar Trygve Nilsen trekt fram som banens beste av trenar Jo Solberg...<br />
Osterøy sin raske forsvarsspelar Ole Morten Tysse (23) er klar for ein overgang til Valestrand Hjellvik, og vert dermed lagkamerat med broren Øyvind som kom til klubben sist haust.
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP(VTV): Valestrand Hjellvik sin lagkaptein Torgeir Rud kunne endeleg visa fram beviset på sigeren i Bergan Bygg Cup, etter at laget hans henta den store pokalen heim til Valestrand. På banketten laurdag kveld stod stemninga i taket...
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: Valestrand Hjellvik var overlegne frå start til slutt, og banka Osterøy med utklassingssiffer i den siste cupkampen på Furubakken. Jo Solberg sitt mannskap har overbevist i heile turneringa, og sigeren i Bergan Bygg Cup var aldri trua...
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: VHFK-trenar Jo Solberg har mista fire spelarar den siste tida, og troppen byrja å verta i tynnaste laget. Før kampen mot Hausvik fredag kveld var det fleire nye ansikt å sjå under VHFK-oppvarminga. Simon windt (t.v. på bildet) fekk sin første kamp frå start, medan Espen Kallekleiv debuterte for A-laget...
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: Fotlandsvåg kjempa som løver gjennom 90 minuttar, og klarte til slutt uavgjort mot Osterøy. VHFK banka inn fem mål før kvarteret var passert mot Hausvik, og ligg åleine på tabelltoppen før siste kamp. Øyvind Tysse (t.h.) scora to nye mål for VHFK, og Joen var svært fornøyd etter kampen...<br /><br /><br />
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: Valestrand Hjellvik sin A-stall har blitt betrakteleg tynnare dei siste vekene, og i kampen mot Fotlandsvåg i går måtte trenar Jo Solberg vera kreativ i bruken av spelarar. Siste del av kampen var faktisk alle tre keeperane i stallen på bana samtidig...
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: Jonas Hauge ser ut til å ha funne scoringsformen før seriestart denne sesongen. Mot Fotlandsvåg banka han tre ballar i nettet i løpet av 20 minuttar i andre omgang...
FURUBAKKEN/BERGAN BYGG CUP: Tittelforsvarar Osterøy IL opna årets vinterturnering med å slå Hausvik 5-2, medan arrangørklubben VHFK ikkje gav seg før dei hadde banka heile 12 ballar i Fotlandsvåg-nota...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Etter iherdig dugnadsinnsats i fleire dagar, er kunstgraset på Furubakken endeleg fri for snø og klar for Bergan Bygg Cup som startar torsdag kveld...
Valestrand Hjellvik sitt A-lag startar årets serie med bortekamp mot Trott 18. april, og avsluttar med lokaloppgjer på Hatland 18. oktober. Heile terminlista til Joen og hans menn får du her...<br /><br />
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Årets Bergan Bygg Cup vert eit godt gammaldags Osterøymeisterskap i fotball, der alle fire klubbane på øya er representerte. I år er turneringsreglane også med på å gjera det heil litt meir spennande...
A-laget til Valestrand Hjellvik spelte torsdag kveld sin andre treningskamp for året, og denne gongen var det bortekamp mot Vestsiden-Askøy som stod på programmet. Øyvind Tysse (t.v. på bildet) scora sitt første mål for VHFK i 2009...
FURUBAKKEN, VALESTRAND (VTV): Det er no klart at du kan følgja A-laget til Valestrand Hjellvik på TV2 Zebra denne sesongen. Fotballprogrammet Matchball Mandag med Erik Thorstvedt i spissen kjem til å følgja Joen og hans menn gjennom heile sesongen, både på internett og på TV-skjermen...<br /><br /><br />
Kristoffer Bognøy ser ut til å verta den andre VHFK-spelaren som forlet Furubakken til fordel for Fana og 2. divisjonsspel denne sesongen. Ungguten frå Valestrand har endå ikkje signert for raudstripene, men alt tyder på at det skjer i næraste framtid...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: A-laget til Valestrand Hjellvik tok imot divisjonskollega Orion til sesongens første treningskamp på Furubakken torsdag kveld. Etter ein dårleg start kom heimelaget og Jonas Hauge (bildet) sterkt tilbake utover i kampen...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Førstkommande torsdag stiller A-trenar Jo Solberg med årets første kamptropp på Furubakken-graset. Motstandar er Orion, som også denne sesongen spelar i den andre 4. divisjonsavdelinga...
Frank Hansen har bestemt seg for å skriva under for Fana Fotball, og forsvarsspelaren forlet dermed Valestrand Hjellvik til fordel for spel i 2. divisjon...
Det kan verta gjensyn med gamle Valestrandsguttar for VHFK sine nestbeste denne sesongen. Den forholdsvis ferske bergensklubben SK Galgen kjem på Furubakken-besøk for å måla krefter med B-laget...
FURUBAKKEN, VALESTRAND: To av Jo Solberg sine potensielle førstevalg den kommande sesongen har hamna i Fana sitt søkelys. 2. divisjonsklubben skal vera svært ihuga på å skaffa seg både Kristoffer Bognøy (bildet) og Frank Hansen i sine rekker...<br /><br /><br />
FURUBAKKEN, VALESTRAND (VTV): Banemannskapet på Furubakken er i full gong med å halda heimebana til Valestrand Hjellvik i tipp-topp stand før oppkøyringa til ein ny fotballsesong startar for fullt...
Norsk Tipping vil gje ein del av spelemidlane tilbake til grasrota, og det er no DU som bestemmer kven som skal få ditt bidrag. Her kan du vera med å støtta klubben din kvar gong du tippar...
Frå 1. januar 2009 krev Norges Idrettsforbund politiattest frå alle trenarar og tillitsvalde i idretten. Ordninga gjeld for alle som skal utføre oppgåver som inneber eit tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige...
Hordaland Fotballkrets har sett opp puljene for 4. divisjon kvinner, og Valestrand Hjellvik skal denne sesongen spela i avdeling 2. Her møter dei mellom andre Radøy/Manger og Gneist...
Jo Solberg går inn i sin tredje sesong som trenar for A-laget til Valestrand Hjellvik, og stiller i år med ein endå sterkare stall enn dei to føregåande sesongane...
FURUBAKKEN, VALESTRAND (VTV): Endeleg kan det spelast skikkeleg fotball på Furubakken også etter at vintermørkret har sige på. Nye lamper i lysmastene skal gje etterlengta lys til fotballspelarane i VHFK...<br />
FURUBAKKEN, VALESTRAND: Den første dagen i eit nytt og uprøvd år er her, og sola kastar sine bleike vinterstrålar på bakkane rundt den rimfrosne heimebana til Valestrand Hjellvik. Mang ei forventning ligg og lumrar i si vinterdvale, og fleire spørsmål må endå venta lenge på sine svar...
Gutar og jenter fødd i 2009 og 2010 Onsdag 24/9 kl 1700 startar VHFK opp fotball, leik og moro for jenter og gutar fødd i 2009 og 2010. Har du ein son eller ei dotter som har lyst til å vera med? Møt opp på Furubakken på onsdag.
Borteseier mot Skjergard VHFK vann 2-0 over Skjergard i søndagens bortekamp. Daniel Johansen satte inn 1-0 på elegant vis midtvegs i første omgang. Ti minutt før slutt skrudde Magnus Bru Reigstad ein corner i mål og dei tilreisande supportarane gjekk av skaftet og kunne jubla for nok ein trepoengar.
Jenter 14 "Live" på TV2 Når jenter 14 mandag 28.juli kl. 11.00 spelar kamp mot Viking i Norway Cup, går kampen direkte på TV.
Trekning i Jenter 14 sitt Norway cup lotteri! Det vart for nokre veker sidan trekt kven som vant tilhengar og sentralstøvsugar.
Gjekk Osterøy rundt i sommer ferien i fjor 3 jenter frå Valestrand Hjellvik sitt berykta jenter 14 lag kjeda seg sommarn i fjor når det ikkje vart Norway cup det året. Jenter i den alderen har ein tendens til å ikkje kjeda seg så lenge før dei finn på noko.