A-laget vann i Danmark

ÅLBORG, DANMARK: Valestrand Hjellvik sitt A-lag har starta treningsleiren i Danmark, og gjekk sigrande av bana etter sin første kamp. Dermed er laget fortsatt ubeseira i Europa under Jo Solberg...

Joen sine menn vann 4-1 i sin første kamp på denne treningsleiren, og måla vart scora av Jonas Hauge, Øyvind Thomassen,Trygve Nilsen og Øyvind Tysse. Trenaren trekkjer fram Øyvind Thomassen som banens beste, og i tillegg nemner han Glenn Torgersen, som gjorde ein fin debut frå start. Kampen gjekk mot eit lag frå fotball-linja til Øvrebyen VGS i Kongsvinger.

VHFK sitt lag: Robert Eikeland/Kristian Birkeland, Glenn Torgersen, Henning K. Rød, Kalle Fiskå, Ole Morten Tysse, Jonas Hauge, Øyvind Thomassen, Are Bryhn, Trygve B. Reigstad, Pål Tufta, Trygve Nilsen.

Innbyttarar: Øyvind Tysse (inn for Trygve Reigstad), Simon Windt (inn for Kalle Fiskå).