Da er fotballåret 2009 ferdig

Vi endte sesongen på 3. plass med 49 poeng og 78 scorede mål.

Eg er veldig fornøyd med det vi sammen har fått til på Valestrand i år. Da tenker eg sportlig og sosialt, føler at alle som bryr seg om laget har stått bak oss i år.

Vi startet sesongen med en herlig busstur til Trott, og siden har det gått slag i slag. Det som kanskje gleder meg mest, er publikumsfremmøtet. Vi har i år hatt mye folk fra Fotland og Haus på våre kamper, samt en økning av Valestrandsfolk. Dette gjør det meget inspirerende for oss som er trenere og spillere. Å se at det faktisk er mange som bryr seg, gir oss en ekstra motivasjon.

Sportlig viste vi når året startet, at vi måtte være heldige med skader og karantener for å ligge i toppen. Dette er noe vi faktisk har vært, vi har sjelden hatt mange ute samtidig. Dette har helt klart vært en viktig faktor for at vi har satt ny klubbrekord i poeng, scorede mål etc. Så heldige tror eg ikke vi er et år til, så hvis klubben har ambisjoner om å slå eksisterende rekorder neste år, må stallen bli større enn det den har vært i år. Dette for å kunne holde oppe en god treningskultur.

Slik at klubben forsetter å ta sportlige steg i riktig retning. Gjør vi det er eg sikker på at interessen vil holde seg og kanskje øke.

Valestrand bør være et sportslig godt tilbud nå til spillere fra Øyne som ønsker å være litt seriøse med idretten sin. Samtidig som de vil få en stor dose piker vin og Badnafakte i hverdagen. Klubben har vært heldig og dyktig i de spillerne de har hentet så langt. Eg tror de aller fleste som har spilt i Vhfk dette året har sterke følelser for klubben, supportere og lagkamerater. Og dette er veldig positivt for fremtiden til klubben, men det er alltid vanskelig å gjenskape prestasjoner. Så her må klubben ut å jobbe aktivt for å beholde de spillerne (alle) som har gjort denne sesongen mulig.

Vi er vel også blitt historiske med å ta 49 poeng, og samtidig ikke nå hovedmålet som var opprykk. Dette kan vi selvfølgelig gråte våre små tårer for, men det hjelper så lite nå. Vi som lag og supportere har fått mange nye fotballvenner i måten vi har fremstått på i år. Dette må klubben ta med seg videre, og forsette med piker vin og Badnafakte. I en måte som er sjarmerende og ikke støtende for motstanderne våre, viktig at vi behandler de med respekt. Innsatsen vi gjorde i kvalik-kampene tror eg var 90% positive. Det vil alltid være noen som mener vi går litt over streken, og det får vi respektere når det er følelser inne i bildet.

Vil også si noen små ord til de som driver hjemmeside og Vtv. Dere er en utrolig viktig del av klubben. Eg gleder meg til hvert innslag dere lager, det er så profft at det er en fryd (sjøl om dere av og til er litt trege)

Så da er det bare å håpe at supportere, lagledere og andre frivillige i klubben mener det samme som meg. At vi har gjort en sesong på banen og tribune som er verdt å feire sammen på fest 14. november.

Dette er en viktig fest for å styrke samholdet i klubben, på tvers av ulike verv man har i klubben, om det er spillere, trenere, supportere, frivillige etc.

Har 2009 vært et fantastisk kjekt år håper eg Valestrand får et enda gøyere 2010.