Har da tørna for han no?

So har Joen vore inne på gjestabokje te badnafakte å prøvd å ildna opp stemninge atter ein gong. Som så mange gonga før so e da Kiss og country han bruka for å prøva å laga dårlig stemning.

I mårå kjem da sikkert nokke drit om Ole Bull. Og fredagen avslutta han sikkert showet med å blanda sammen eit eller ant om Kiss og Ole Bull. Har ikkje kjøttsykke frå Flatevad andre ting han burde gjort i staden for detta viss vasset!

Da e seinsumar før han i da heila tatt kjem med nokke nytt om A-laget. Har han tatt seg ein litt for lang og ufortjent ferie i år? Juhu, Joen har skaffa ein ny spelar. Ein so har scora eit par mål i nokke klubba på andra siå tå fjordn. Vel og bra at han signere ein ny kar, men heldt da te opprykk?

Kor e Jøgge, Tom’n, Thierry, Fidoen…. E da ikkje på tide å henta inn att nokken tå desse klassespelarane? Sleggjå, e ikkje han Bosman spelar?

Eg tru Joen e redd! Han e redd og då begynne han å fokusera på feil ting. Klassisk!

”Kiss har jo månge flotte country songa…” Kor tar han da i frå? Eg tru han sitt heima  og lytte på Whitesnake og spekulera ut nye forferdelige ting å skriva i gjestabokje.

Og da e da so e problemet. Da har blitt hans bana. Han har mista fokus! VHFK e rett og slett ikkje da førsta han tenke på når han vakna om morningane lenger. No e da Garth Brooks med katte-makeup....

Eg syns Joen e flink eg. Men har feil ting gått te håve på han?

E da på tide å ta ein telefon til Drici’en? So kanskje me unngår nedrykk!