Husker du Jøgge?

Vi vil utover hausten og vinteren ta kontakt med spelarar som tidlegare har gjort seg bemerka på A-laget til Valestrand Hjellvik. Kva gjer dei i dag? Saknar dei tida på Valestrand? Først ut er midtbaneguden Jørgen Flåtene som i dag spelar for Drammen i 2. divisjon. I haust har han fått sjølvaste Myggen som lagkamerat...

Jørgen Flåtene, eller Jøgge som han vart kalla, kom til Valestrand Hjellvik før 2004-sesongen. Han var med på å dominera midtbana, og vart fort ein favoritt blant supportarane før han forsvann over fjellet etter sesongen. Han var alltid 100 prosent innstillt til kamp, og var nok ein trenars draum å ha på laget. I dag spelar han i Drammen FK i andre divisjon, og kjempar mot Kristoffer Bognøy i Fana for å unngå nedrykk. Han var aktuell for Mjøndalen før han valde å ta to nye år i Åskollen (no Drammen FK). Vi har teke ein prat med han om tida i VHFK og kva han gjer i dag...

 

Jørgen Flåtene om:

 

Savn 
Jeg savner strengt tatt det meste som foregikk i klubben. Men det er spesielt engasjementet og trøkket blant ledere og supportere som gjør klubben unik. Det er moro å gå ut på en grusbane i 4 divisjon og bli hyllet som en stjernespiller. I tillegg savner jeg garderoben og alle ting jeg opplevde der. En videre utgreiing om det vil jeg ha meg frabedt. 
 
Største minne
De største minnene er utvilsomt tiden før kampene mot Osterøy. I dagene før kampen endret stemningen seg i klubben og bygden, og det var moro å spille kamper som faktisk "hadde så stor betydning". Ellers finnes det nok av minner å ta av. Er ekstremt takknemlig for at jeg fikk spille along-side med Drangen og resten av de fengselsstripede gutta. 

Comeback for VHFK 
Jeg kommer nok mest sannsynlig til å trappe ned fotballsatsingen med flere hakk til neste sesong. Hvorvidt jeg flytter tilbake er også et stort spørsmålstegn. Kommer jeg noengang tilbake til Bergen, skal du være sikker på at jeg ikler meg sebradrakten igjen. Men på hvilket nivå er høyst usikkert.
 
Fortsatt interessert 
Jeg følger med hver dag. www.vhfk.no ligger plassert øverst i "favoritter" på exploreren. Registrerer også at VHFK er et offensivt kollektiv med mye spisskompetanse fremover i banen, mens det samtidig smeller en del kasser i feil ende. Jeg hadde nok satt pris på en strammere defensiv struktur og solide 1-0 seire. Da kunne jeg kost meg med to tette ledd og ekstrem sideforskyvning i midtbaneleddet på VTV...

 

Gøy med Myggen? 
Myggen er en fin fyr å ha i gruppen, men mangler jo litt fremdeles for å holde nivået. Spesielt hvis det er trøkk og høyt tempo. Tipper "myggen-effekten" blir enda tydeligere i tiden fremover!
 

Livet går videre
Jeg skriver ferdig masteroppgaven min om organisasjonsdrift og ledelse. Er inne i 6. året på høyere utdanning og har i tillegg til bachelor i Sport Management, tatt et år PPU (pedagogikk). Ved siden av jobber jeg 20 % i personalavd på skolen og 20 % som lærer for å tjene til livets opphold.
 
Som supplement til dette er jeg stormende forelsket i en jente fra Drammen som gjør livet mitt til en dans på roser ;) 
 
Nedrykk? 
Det er usikkert om vi berger plassen. Høsttabellen viser at vi er et bra lag (3. plass), men vi hadde en grusom vårsesong der ingenting stemte verken på feltet eller i kampsituasjon. Vi har gjort en del rokkeringer, uten å bytte ut for mye spillere, men de endringene som er gjort har skapt en større trygghet i gruppen og et helt annet trøkk.
 
Det er verdt å merke seg at jeg spiller midtstopper nå, og har til gode å slippe inn spillemål på 3 kamper!
 
MVH
 
Jørgen "Hierro" Flåtene

 

 

Vil du vita meir om Jørgen "Jøgge" "Hierro" Flåtene kan du benytta deg av linkane under.

Der kan du høyra og lesa  intervju og  sjå bildevideo av han...

 

http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=661420&CatId=532

 

I 2004 stillte han velvillig opp til helgaintervju på Badnafakte.

 

http://www.badnafakte.net/article/articleview/155/1/4/

 

Les meir om Myggen klar for Drammen

 

http://idrett.speaker.no/Organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=929280&CatId=971194