Målregn og braksiger

FURUBAKKEN, VALESTRAND: Eit kvarter ut i den viktige toppkampen på Furubakken i kveld opna alle sluser seg, og regnet plaska ned mellom tordenskrall og gnistrande lyn. Etter ein dryg halvtime kjørte heimelaget i gong eit scoringsregn utan sidestykke, og dunka fire ballar i gjestenota på åtte minuttar like før pause. Heile 6-0 vart det til slutt, og VHFK kraup med det heilt opp i ryggen på grønntrøyene frå Krohnsminde...

30 min. til kampstart. Da e helg! Sole skin! Alt klart for toppkamp på Furubakken.

Vi kjem tilbake med lagoppstilling så snart han er klar.

Lagoppstilling VHFK :

01 Første sjanse til VH. Heading tilside for mål

05 NB med farlig dødball. Heading like utenfor

08 VH med farlig corner. Heading utenfor av Fiskå

11 Ett vanvittig uvær med lyn og torden, regn og  vind.

12 Vi må pakke sammen. Kommer tilbake i pausen med mer.

34 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!! VHFK - NY Krohnborg 1-0 Pål Tufta

35 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!! VHFK - NY Krohnborg  2-0 Øyvind Tysse

37 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!! VHFK - NY Krohnborg  3-0 Pål Tufta

42 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL !!! VHFK - NY Krohnborg  4-0 Trygve Nilsen

45 Pause

60 Fortsatt 4-0 til VHFK på Furubakken. Jevnspilt etter pause.

63 Stor sjanse til VHFK ved Magnus Oppheim. Ble stoppet i siste øyeblikk.

65 Kjempesjanse VHFK. Øyvind Tysse sender avgårde en kanon, men keeper redder mesterlig. Hjemmelaget presser nå.

69 Frispark for gjestene fra 35 meter. Dommer pirker her nå. gir gult kort til Rayner Nygård for å gå for tidlig mot ballen.

70 Kjempeskudd på frisparket, centimetre over mål.

72 Nå kommer drittværet igjen på Furubakken. Det lyner og regner helt utrolig mye.

73 Kjempesjanse VHFK. Det bølger frem og tilbake.

74 Stor sjanse til hjemmelaget. Keeper redder.

77 Mååååååååååååååååååål 5-0 Rayner Nygård. Store sjanser til VH like før scoringen, ballen blir reddet på strek. Rayner knuser ballen i nettet fra 6 meters hold.

80 Full kontroll til hjemmelaget i regnværet. Ny-Krohnborg ser ut til å ha resignert.

82 Øyvind Thomassen skyter knallhardt fra 37 meter, keeper redder såvidt. Joen viser muskler til supporterne.

86 Det har dabbet av litt på Furubakken. VHFK har nå 11-1 mot Ny-Krohnborg i år, og kommer til å ligge bare ett poeng bak på tabellen. En viktig seier.

89 Mååååååååååååååååååål 6-0 Jonas Hauge.

90 Kampen er slutt. VHFK knuser Ny-Krohnborg for andre gang denne sesongen, og kryper helt opp i ryggen på bylaget.