Stem på årets spelar!

Det er snart tid for den store fotballfesten i Kongshall. Då vil resultatet av Årets spelar avstemminga på vhfk.no bli avslørt. Rundt 60 personar har avgitt sin stemmeseddel, men ingenting er avgjort. Alle kan stemma ein gong og du finn linken til venstre i menyen under supportar...

Det er totalt 16 spelarar du kan stemma på. For å bli med på lista må spelarane ha spelt meir enn 1/3 av kampane.  (8 kampar eller meir) Her får du ein oversikt over kor mange kampar kvar enkelt har. Stem på den spelaren du meiner har vore den beste eller viktigaste i den fantastiske rekordsesongen vi har bak oss. VHFK har knust fleire klubbrekordar i år! Alle rekordane kan du finna i menyen til venstre under Klubben. Rekordane tar utgangspunkt i dei 10 åra vi har vore i 4. divisjon. Hvis du har informasjon om rekordar eller andre ting i perioden 1992- 1999 hadde det vore kjekt om du tok kontakt med webredaksjonen så vi får oppdatert statistikken vår.

Stem her!!!

Antall kamper 2009