Tomt på tribunå i dag!

Løye å sitta her å tenka på at da e kamp i dag, og eg ikkje får den med meg. Bremnes kampen vart jo nemnt på seminaret som ein av bortetur favorittane, men i skrivande stund so e eg usikker på om da i heile tatt e nokken supportara so e ute på reis! Ette da eg har hørt so e da tvilsomt at nokken stille!

Men uansett, me kjem sterkare tilbake. På fredag e da Ny-Krohnborg heima. Då bør med få fylt godt opp på bunkersen. Og ellers på tribuna! Ein ekstremt viktig kamp i opprykkstriden. So e da Rosendal borte. Og detta skulle jo vera den store bortekampen i år. Utenom kampen oppe på bødn.

Vert da nokke tå da, eller vert da so vanlig berre med snakket? Hadde vore kjekt å hengt opp litt flagg oppe ved Baroniet…  Og skjemt seg litt ut i Rosendal! Og sett på at heltane knuse Rosendølingane.

Me får ta ein diskusjon på gjestebokje kanskje…

Uansett, eg skal heia inni meg i heile ettermiddag. Os2 vann jo i går og e komme farlig nærmt VHFKno. Ikkje vhfk.no altså, men Valestrand/Hjellvik Fotball Klubb. Laget!

Men eg har true på at da vert seier i dag. Tippa på 5-2 seier.

Og so tippa eg på 3-0 te Stoke øve Burnley. Lett!

Nei på tide å komma seg i dressen. Og dessverre feil dress. Supportardressen får henga å godgjera seg te fredags!

Heia Valstrann, Stokke og KISS!

Vyrdsamt

the Kanel