Bestill sesong-DVD no

No er det på tide å bestilla Valestrand Hjellvik sin DVD frå jubelsesongen 2010. Førsteopplaget skal etter planen gå i trykken om ei lita veke, og er sett av utelukkande til dei som førehandsbestiller innan 6. desember. Så vil du sikra deg minner frå klubbens historiske sesong før jul, bør du lesa vidare for å finna ut korleis du bestiller...

VTV-redaksjonen skal produsera også årets DVD, som vert den tredje i rekka. Det gjenstår framleis ein del arbeid før platene er klare for salg, men går alt etter planen vil dei som har bestilt innan fristen få VH-DVD frå VTV i god tid før jul.
Bildet over er henta frå fjorårets DVD.

Her ser du klubben si salgsmelding med bestillingsinfo:

NÅ HAR DU
mulighet til å sikre deg ÅRETS RÅESTE SESONG-DVD knytta til norsk fotball!

VALESTRAND HJELLVIK FK SIN FOTBALLSESONG 2010 går inn i historien som den ALLER BESTE!
Det som er ENDA BEDRE er at det meste av dette er festet til tape.
VHFK SESONGEN 2010 inneholder:

• Høydepunkter og intervjuer fra 19 av 22 kamper.
• Alle filmer som ble vist på ÅRETS FEST 2010.
• Innslag fra Årsfesten v/konferansier Davy Wathne (kanskje også scener frå opprykksfeiring i sentrum).

ALT dette får du for kr. 200,- pr. DVD + evt. porto/transport.
Ved BESTILLING FØR 6.DESEMBER er du også GARANTERT å få DVDen før JUL.
DVDen er et MUST å ha til eget BRUK og en FANTASTISK JULEGAVE til bekjente og mindre kjente.
Ved bestilling av 5 stk DVD’er eller flere bortfaller evt. porto/transport kostnader.

Send e-post til ove@arkoconsult.no for å bestille ÅRETS DVD.
Husk å skriv antallet du skal ha samt fullt navn, adresse, poststed og telefon nummer.