Bognøy og Eikeland møter Brann

I dag vart troppen som skal møta Brann til treningskamp klar. På heimesida til tippeligalaget har ein den siste veka hatt mulighet til å stemma fram Sparebanken Vest-laget. Trenarane til alle 2. og 3. divisjonslaga i fylket valgte ut fire kandidatar frå kvart lag som ein kunne stemma på. Tilslutt stod ein igjen med 18 spelarar.

Jo Solberg hadde nominert ein spelar i kvar lagdel. Keeper Robert Eikeland, forsvar Simen Kallekleiv, midtbane Are Bryhn og spiss Kristoffer Bognøy. No er stemmene talt opp og ein fagjury har slanka troppen til 18 mann. To spelarar frå VH kom seg gjennom nåløyet og er no klar for kamp mot Brann på fredag kl. 1630  i vestlandshallen. Det er valestrandsgutane Robert Eikeland og Kristoffer Bognøy som får sjansen til å visa seg fram for hordalands beste lag.

Les her kva SK Brann skriv om saken på sine sider.

Hentet fra (www.brann.no)

Da juryen bestående av Jan Eivind Brudvik (Tertnes), Rune Vindheim (Fana) og Helge Nilsen (Brann) møttes mandag morgen var jobben å redusere 24-mannstroppen som folk hadde stemt frem på Brann.no ned til de 18 som skal møte Brann på fredag.

Her er de 18 spillerne som ble valg til Sparebanken Vest-laget:

Robert EikelandValestrandKeeper25 år
Martin Sanchez OlsenBjargKeeper18 år
Eirik Wollen SteenBjargForsvar17 år
Martin UelandÅsaneForsvar18 år
Sindre SandenAskøyForsvar18 år
Petter MartinsenFanaForsvar20 år
Ruben HetlevikNest-SotraForsvar23 år
Preben HammerslandÅsaneMidtbane22 år
Inge André RabbenAustevollMidtbane29 år
Ken Joar FøyenStordMidtbane17 år
Erik KanestrømOsMidtbane18 år
Sindre FlaaTertnesMidtbane21 år
Mads SongveFanaMidtbane19 år
Steffen LillengFyllingenMidtbane24 år
Johnny FurdalNest-SotraMidtbane24 år
Preben JohansenBjargAngrep20 år
Kristoffer N. StephansenFyllingenAngrep19 år
Kristoffer BognøyValestrandAngrep19 år

Dersom noen av de 18 melder forfall vil det bli hentet inn erstattere blant de seks som ikke kom med da 24 ble til 18.

Jan Eivind Brudvik ser frem til å lede gjengen fra benken kommende fredag klokken 16.30:

- Det blir en spennende tropp mange manger unge spillere. Vi tok også med et par litt eldre karer for å få litt rutine, sier Brudvik og sikter blant annet til at Austevolls ringrev Inge Andre Rabben ble med.

Uttatte spillere til Sparebanken Vest-laget møter i Vestlandshallen klokken 15.00 fredag, der trenerduoen Brudvik/Vindheim vil være på plass sammen med oppmann Svein Pedersen. Kampstart er 16.30.