Detta va kjekt

Samarbeidslaget Austrheim/Lindås kom te Furubakken i helje. Eit heiltent VHFK sørga for at da såg ut so dei ikkje va komme heilt i gong med samarbeidet. At da berre stod 5-0 te VHFK då dommarn blåste av kampen ska vel bortelaget vera mest nøgd med!

Heiing
For med steikande sol på Furubakken viste heltane våre ka dei kan. Innsatsen va dar igjen, og med 3-0 te pause va da godstemning på bunkersn. Ein bunkers so bestod av 80 % youngsters. Herligt!

To mål til ette pause og stemninge vart bedre og bedre. Da e sånn fotball me lika å sjå på Furubakken. Og da va meir å gleda seg øve. Paal Maal va tilbake, og då Øyvind Tysse kom innpå mot slutten av kampen tok da heilt av på bunkersn. Han pakka kipå stappa full – Hurra, hurra. Med brennevin og more si – Hurra, hurra….

Øyvind Tysse -tilhengar
Og forsvaret te VHFK e bunnsolid, 21 – 5 i målforskjell ette 8 kampa sei vel sitt. Midtbanespelet begynne å sitta no, og her finn ein og VHFK’s bestemann i lørdagens kamp. Ein Haugesundar so ikkje har nokken som helst grunn te å vera anonym lenger.

No e neste kamp sø i bydn. Då skal me hekta av dei Djerv i opprykkskampen og gjera bydn svart og kvit. Håpe so mange som mulig e med på å støtta VHFK i denne kampen. Joen vert sikkert med å heia og. Rekna med da va da so va planen med at han snakkte på seg eit rødt kort i helje….

Eg gleda meg!

Kaneln.

Dressed to Kill sø i bydn (foto: dei KISS)