Forbannelsen brutt

VHFK slo Voss 2 med 3-0 i dag. Dermed er ein 10 års forbannelse brutt. Valestrand Hjellvik har hatt store problemer på denne bana, men i dag var det einvegskjøring mot Voss-målet. Are Bryhn, Øyvind Thomassen og Jonas Hauge fann vegen til nettmaskene og sikra tre nye poeng og tabelltopp til bortelaget. Oddvar Hjortland brente straffe i sluttminuttane.

Lagoppstilling VHFK

1. Kristian Birkeland

2. Simen Kalleklev

3. Torgeir Rud

4. Morten Frøland

5. Joachim Solberg

6. Øyvind Thomassen

7. Tom Sivertsen

8. Are Bryhn

9. Trygve Nilsen

10.Kristoffer Bognøy

11.Magnus Opheim

18.00 Kampen igang

18.20 I dag er det livedekning pr. telefon frå Voss. Dermed blir det ikkje like tett med meldinger frå kampen.

VHFK har styrt kampen dei første tjue minutta og har spelt seg fram til et par brukbare mulighetar, men avslutningane har vore svake.

1826 Stor sjanse for VHFK. Magnus Opheim lurar seg rundt på kanten og får slått inn. Inne foran mål prøver først Kristoffer Bognøy, så Trygve Nilsen seg, men avslutninga stryk to cm utanfor. Ligg det ei scoring i lufta???

1838 Vhfk forsetter å stange mot Voss 2. Bortelaget har ikkje spelt seg til dei heilt store mulighetane, men har eit klart overtak i kampen. Heimelaget har omtrent ikkje vore inni VH sin 16-meter

1839 Sluttresultat: NHH - Djerv 1-2. Djerv forbi VHFK med dette resultatet.

1845 Gigantsjanse for VHFK. Magnus Opheim blir flott spelt igjennom og skyter frå 8 meter. Voss sin keeper får ei hand på ballen og Kristoffer Bognøy kranglar med ein Voss-spelar om ballen med stolpen, men tilslutt havnar ballen utanfor. Her burde det stått 1-0 til VHFK.

1847 Pause! Voss 2 - VHFK 0-0. Bortelagets sjanser blir større og større. Trenar Jo Solberg samanligner med kampen mot Fusa der VHFK brente bortimot 20 feite sjansar. Vi får håpe det løsner i andre omgang.

1859 Oddvar Hjortland, Jonas Hauge, Rayner Nygård, Kalle Fiskå og Mons Gillesdal på benken

1900 2. omgang i gang

1901 Sola har gått ner, men det meldes om flotte speleforhold på ei litt dårleg kunstgrasmatte.

1911 To store sjanser på corner til VHFK. Men som i første omgang vil heller ballen 2 cm utanfor stolpen enn innanfor

1914 Bytte VHFK: Simen Kalleklev ut - Rayner Nygård inn

1915 Ein liten gjeng med supportarar prøver å setta sitt preg på kampen.

1919 Voss 2 sin keeper får gult kort for bevisst dra ut tida

1921 Voss 2 med skudd retning krysset, men Kristian Birkeland plukker.

1924 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!!!! Voss 2 - VHFK 0-1 Are Bryhn

Endelig!!!! Are Bryhn sitt frispark frå rundt 20 meter litt ut mot venstre går lavt inn foran mål og går forbi alle og inn i motsatt hjørne. Herlig scoring av dødballeksperten.

1926 Dermed har VHFK scora i 33 kampar på rad og klubbrekorden blir berre bedre og bedre.

1927 No får vi kryssa fingre og tær og håpa Valestrand Hjellvik klarar å holda ledelsen heilt inn.

1929 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!! Voss 2 - VHFK 0-2 Øyvind Thomassen

Magnus Opheim spelar Øyvind Thomassen gjennom som knuser ballen utagbart forbi keeper.

1930 Bytte VHFK: Øyvind Thomassen og Magnus Opheim ut - Mons Gillesdal og Oddvar Hjortland inn

1933 Trygve Nilsen skyter like over

1934 Kristoffer Bognøy header like over

1935 Corner Voss 2, men ingen sjanse av det.

1940 Det går mot tre nye poeng for Valestrand Hjellvik hvis ikkje Vossingane har ein sluttspurt å komma med

1942 Straffe til VHFK

Oddvar Hjortland med ei fortid i Voss blir lagt i bakken og han går sjølv fram for å ta straffen, men keeper redder.

1944 Mons Gillesdal alene mot keeper, men skyter i nettveggen

1947 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL!!! Voss 2 - VHFK 0-3 Jonas Hauge