Ikkje berre kjekt, ilt og!

Eg e so lei, desperat, irritert!<br /> Eg e so trøtt av å feira.<br /> Eg e so mett at eg spyr for å få plass te meira…<br />

Desse Vinskvetten ord håpa eg at me kan skrika ut på Vakre ved sesongslutt.

Når VHFK står med 60 poeng, og Loddefjord spelarane går innpå ferjå med eit lite smil, fordi dei skjønna at detta har Valestrand/Hjellvik fortent.

Etter so mange gonga med nesten, so må da no gå veien i år.

Men beklagelig nok so trur eg at me må venta te siste heimekampen før me kan feira.

For eg tru ikkje at Loddefjord ryk mot nokken tå desse andre lagena. Da må i så fall vera eit toppa NHH lag, eller Laksevåg i nest siste runden. Eller skal Ny-Krohnborg våkna? Eg trur ikkje da! Loddefjord e sterke. Fryktelig sterke!

Valestrand kan og gå på ein smell. Me og skal møta NHH og Laksevåg. Men hvis laget vil og innsatsen e på plass, so skal me ta dei. Lett! Lett! LETT!

7 kampa igjen. Skal klara detta! Da berre må gå!

Me på bunkersn skal iallfall gjera vårt beste for å støtta laget på veien mot opprykk.

Har hatt ganske bra oppmøte på kampane i år. Vore meir liv på bortekampane, men sånn har da vel egentlig alltid vore. Neste e NHH på lørdag. Avspark 13.00. Forferdelig tidspunkt for oss supportara. Mange so heldt på å rydda rasjet i garasjen på den tie, men satsa på at nokken kan møta!

For min del so e ryggen forma omtrent so S’ane i KISS logoen, og eg e da ein kalla sengeliggande på ubestemt tid. Ligg å lura på å saksøka dommarn i kampen mot Ny-Krohnborg, so heilt uten forvarsel blåste i fløytå mot meg då eg va på vei utpå banå for å feira 3-2 målet. Nokke so resulterte i bråstopp for min del, då eg såg han hadde eina hånde peikande mot paviljongen og andre hånde på vei ner i lommå for å henta fram da rauda kortet. Eg kunne jo ikkje risikera å verta utvist og ikkje få med meg resten tå kampen. Uansett, eg e sikker på at da va denne bråstoppen so gjorde at ryggen gjekk utor sin opprinnelige posisjon.

Må finna navnet på denne pipeblåsarn.

Da e vel berre te å leita fram familietreet te Kjartan, so finn eg han nok hengande på ein kvist dar…

Får no sjå på lørdag, enten vert da live eller so vert da Vhfk.no-live.

Ikkje berre kjekt. Ilt og!

Vår båt er så liten, og havet så stort.

Men Joen har grepet vår hånd

:/: Når han styrer båten da går det så bra

På veien til 3 divisjon :/:

Vyrdsamt the Kanel