Loddefjord-Vhfk 1-1

Dette var en kamp vi ikke kunne tape. Det var viktigere å ikke tape en å vinne. Men vi gikk til kampen, for å ta 3 poeng. Men for å klare det, måtte vi ha flere spillere på topp nivå. Det hadde vi ikke denne gang, å da slet vi med å få satt spillet slik vi ønsker. Vi var vel bare Vhfk siste 15 min av kampen. Loddefjord hadde en enkel men effektiv filosofi, de klinte ballen opp til sinn gode spiss. Og det skapte problemer for oss, men det justerer vi til neste gang vi møter de.

Vi har nå spilt 17 serie kamper på rad uten tap, vi har da selvfølgelig godt gjennom vårsesongen uten tap. Vi har spilt borte mot Loddefjord,Djerv og Radøy og står med 7 poeng og det er sterkt

 

 

Forsvaret vårt har vert til tider meget bra i år, men føler at en spiller som Joachim har mer å gå på. Og med en sulten Rayner som snart er frisk, og en Morten som også kan brukes i forsvar. Blir konkurransen der knallhard i høst. Simen som 1 års A-lags spiller har tatt nivået godt, og vil bare bli bedre. Og med ringrever som Thomas og Henning der føler eg vi er godt forspent

 

På midtbane har vi stort potensialet, vi har spillere som Are, Morten og Tom til å bekle de sentrale plassene. Alle de hører hjemme på et høyt nivå i form, så jobben i høst blir å få alle i form samtidig. Eg har sagt at Tom i form i høst, skal være divisjonens beste spiller. Men regner med Are og Morten også vil ha et ord med i laget der.

 

På kantene har vi også masse gode folk å ta av, og så langt i år har eg valgt å spille med "to veis kanter" det vil si at de jobber like godt hjem over. Så langt har Kris og Øyvind vert de to som har gjort det best. De ligger også veldig godt an på poeng ligaen, så de bidrar begge veier. I høst vil eg nok  også velge mer bakroms kanter, ala Trygve og Jonas når de kommer på det nivået eg veit de holder på sitt beste. Eg må bli flinkere å velge typer i forhold til motstander. 

 

Fremme har vi slitt litt med å finne et spiss par som jobber godt sammen. Vi har mange gode spisser, men de har vert best "hver for seg". Så vi må jobbe godt med klare rollefordelinger fremme, slik at vi får utnytte de gode spillerne vi har der. Med Pål,Magnus, Tysse, Oddvar, Mons samt Jonas og Trygve mangler vi ikke muligheter. Men føler det er der vi har mest å hente, fremover for å få topp uttelling på potensialet som er der. Så langt i år har de to "beste lag spiller," spissene våre vert ute med skader (Pål og Tysse). Men regner med at minst en av de finner toppform i høst.

så vårens siste børs

 

Robert ikke tyt å bli høy på pæra nå, men du var god 8 (men en stor tabbe det kunne blitt mål på)

Simen 6

Kalle 5

Torgeir 5

Jokke 5

Øyvind 4

Morten 5

Are 6

Kris 5

Magnus 6

Pål 5

Trygve 5

Tom veldig god siste 20 6,5

Jonas 6

Tysse 6

 

Bunkers 6,5

 

Mål Magnus målgivende ?

 

Øyvind 12

Kris 8

Are 7

Magnus 7

Trygve 6

 

 

Tom 4

Mons 4

Jonas 3

Pål 2

Torgeir 1

Oddvar 1

Joachim 1

Kalle 1