Men ka med DEG!

Som alle utanom DU hugsar, blei det vedtatt på Seminar 2010 at årets bortetur denne gong går av stabelen på Møhlenpris mot dei Djerv kl.19:00 fredag 11.juni. Oppvarming på Fotikken frå opningstie og utøve. Førebuingane er allereie i gong! Men har DU gjort ditt? <br />

Som alle utanom DU hugsar, blei det vedtatt på Seminar 2010 at årets bortetur denne gong går av stabelen på Møhlenpris mot dei Djerv kl.19:00 fredag 11.juni. Oppvarming på Fotikken frå opningstie og utøve. Førebuingane er allereie i gong! Men har DU gjort ditt?


Snakkast!
På bygdane går frette om da eina og da andra. Ein har visst allereie bestukke svigermore si med ein nydelig bukett blomstra, i god tid før han ska sta og sikra seg badnavakt. Ein an lyste opp då han fekk beskjed om at han sku væra gressenkemann denna helge, men geipen fekk ein an lyd då da viste seg at han sku væra heima med badne. Då stod valget mellom å dra med seg nurket på Fotikken elle sikra seg badnavakt litt brennkvikt! Å stå på mannado på Fotikken og skifta bleie e vel ikkje akkurat å trakta ette. Ein ser tydelige teikn rundt om i bygde på at kampdagen nærma seg då garasja tømmest for rasj og haga står i sin flottaste prakt. Da blir malt, stelt og pjuska og eine før og hidn ette havna på vannvogne. Alt for å sikra seg, slek at ein ligg i pluss, før den store dagen. Har DU opparbeida deg plusspoeng eller ordna deg med badnapass?Kampklare tøyseguta
Mange arbeidsgivara har fått melding og hjå andre tikka da inn daglig. Dar e avspasering, Grodaga, feriedaga og hjå nåken har svigemor visstnok begynt å bryggja på nåke. Andre har ”begynt å bryggja på nåke sjølv” og dar e overhangande fare for både ”skidaga” og ”sjukdom”. Dar e faktisk enkelte som har tatt ut feriepengane før tie for å væra på den sikra siå! Studentar og elevar er i den heldige situasjon at dei denne dagen kan skulka med stil! Og studielånet rakk alltid te nåken leskande dråpa. Elles kan ein jo spørja bestå om penga til nytt penal no rett før eksamen.... Men har DU ordna deg?


Fotballpuben har vore drapert i svart og kvitt før. Denne gongen kjem ein tilbake med minst 10 meter lenger flaggborg og tar sikte på å dekka heile vegen rundt uteserveringa. Kanskje finn ein parkering til to flotte bilar på utsida? Eller stangflagget? Som vanleg fyller ein stolane på den øvste terrassen med best utsikt og mest sol. Skal dette bli vellykka manglar ein kun fint vær og DEG!


So ka venta du på? Send blomar te svigermor og fruen, ta ut feriepenga, stryk skjorta, be om avspasering, rydd rasje i garasjen, legg sorger på hylla og bli med for å hylla heltane sø i bydn!


Fredag 11.juni
Frå kl.09:00 på Fotballpuben
Frå kl. 18:30 på Møhlenpris Idrettsplass