Opheim kom inn og reddet poengene

KROHNSMINDE, BERGEN: Ville jubelscener utspant seg på en regntung Krohnsminde da dommeren blåste for full tid. Tilreisende supportere stormet banen, og badet i flomlys omfavnet de sine spillere etter at Valestrand Hjellvik tok tre livsviktige poeng i en vanskelig bortekamp. Et hardtkjempende hjemmelag ledet to ganger, men innbytter Magnus Opheim snudde kampen med to scoringer det siste kvarteret.

Ny Krohnborg - VHFK 2-3

Kampfakta:

1-0  26 min

1-1 Pål Tufta 45 min

2-1  54 min

2-2 Magnus Opheim

2-3 Magnus Opheim

Lagoppstilling

1. Robert Eikeland

2. Thomas Røskeland

3. Torgeir Rud

4. Simen Kallekleiv

5. Joachim Solberg

6. Kristoffer Bognøy ut etter 65

7. Are Bryhn

8. Morten Frøland

9. Øyvind Thomassen

10.Pål Tufta  (1 Mål)

11.Trygve Nilsen ut etter 70

Innb:

12. Magnus Opheim inn etter 65 ( 1 mål)

Kampen:

01 Kampen igang

04 Eit skikkelig drittvær over Krohnsminde. Ingen fasiliteter for filming eller live-oppdatering.Iingen lysanlegg er slått på. I tillegg spilles det med en mørk ball. Dette er mildt sagt elendig.

26 MÅÅÅÅL!!! NK - VHFK 1-0

30 Hjemmelaget forsetter å kjøre kampen. VHFK sliter med å komme til sjanser. Hjemmelaget løper, det gjør ikke VHFK.

34 Skal vi få litt innsats av bortelaget de siste ti av første?

35 Gult kort til Are Bryhn

36 Hjemmelaget har vært klart best til nå. VH sliter med å finne pasningsalternativer. Et redusert bortelag uten Sivertsen, Opheim, Nygård, Fiskå.

40 Kjempemulighet for VH, men stopperen til NY Krohnborg hopper opp og tar ballen med hånda like utenfor sekstenmeteren. Ett soleklart rødt kort som blir belønnet med gult fra pipeblåseren. Hvis ikke han hadde tatt ballen med hånda hadde Trygve Nilsen hatt klar bane mot mål. Utrolig usportslig av NK-spilleren og svakt av dommer og linjemann.

Frisparket går rett i muren.

41 Så kom lyset. Endeleg fann banemannen nøkkelen og fekk skrudd på bryteren. Kanskje det blir bedre nå.

45 Corner til VH

45 Den går bak mål. Det er godt det snart pause. Tror ikke joen er blid etter denne forestillingen.  Ny corner til VH

46 MÅÅÅÅL!!!! NK - VHFK 1-1 Pål Tufta

Pål Tufta rager høyest i lufta på corneren og banker ballen i mål med pannebrasken

Pause

VHFK kom seg siste ti minuttane av første omgang og fekk lønn for strevet med utligningen på overtid. Dermed har VH scort mål i 41 kampar på rad. Utrolig bra!

46 2. omgang i gang

48 Hjemmelaget med sjanse. Innlegget streifer tverrliggeren, men forsvaret rydder unna

51 VH best i gang i andre omgang

54 MÅÅÅÅL!!! NK - VHFK 2-1

Keeper ligger nede og Simen Kallekleiv avklarer rett i beina til en NK-spiller og ballen smeller i det åpne målet

60 Lite å skrive hjem om i drittværet. VHFK sliter med å skape noe som helst. Det går mot årets første tap for bortelaget.

63 Endelig en brukbar mulighet for VH. skuddet fra Tufta blir desverre blokkert.

65 Bytte VH: Magnus Opheim inn - Kristoffer Bognøy ut

69 Det meste av spillet foregår midt på banen.

73 MÅÅÅÅL!!! NK - VHFK 2-2 Magnus Opheim

Ein fantastisk kontring av bortelaget. klikk klakk over hele banen før ballen havner inn i feltet til Opheim som banker ballen i mål.

75 Frispark til VH i farlig posisjon. Skuddet går i muren og til corner

75 Bytte VH: Trygve Nilsen ut - Jonas Hauge inn, Simen Kallekleiv ut - Oddvar Hjortland inn

79 MÅÅÅL!!! NK - VHFK 2-3 Magnus Opheim

Jonas Hauge raider gjennom forsvaret og bortelaget tar ledelsen for første gang i kampen. Publiken stormer banen i gledesrus.

81 Skal vi klare å ta 3 poeng på en dag som denne???

85 VHFK jager nok en scoring. Viktig å holde dette ut nå

86 Stor sjanse for hjemmelaget. Brassespark, men Robert Eikeland med en fantastisk beinparade.

88 Corner VH

89 Hjemmelaget avklarer.

89 Frispark VH. Skuddet går over

90 Hjemmelaget kjemper for utligning. VH holder unna og kontrer

90 4 minutt tillegg

91 corner VH. skudd rett på keeper fra 20 meter

92 Begge lag kjemper heroisk ut på her nå

93 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Der blåser dommeren i fløyta. Vi har tatt 3 poeng på en dårlig dag.

HERLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Opheim er mannen!!!

SLUTT