Skrivebordssupporter

Ein får eit rimelig ambivalent forhold til ein seier, som utløyse galskap og ville scener på sidelinja med påfølgande storming av bana, når ein set framføre eit tastatur, på ein smikkfull Engelsk flyterigg, med begrensa toalettfasiliteta.

Ja visst e da kjekt med ein sein matchvinnarscoring og ja visst e da uhorvelig viktig med 3 nye deilige poeng! Men ein sku no helst lagt på magen i ein stor våt dam, midt inne i 16 metern på Krohnsminde Stadion, iført dress og med 5 galninga oppå seg, for å kunna nyta da i fulle åndedrag.

Med slek galskap og med sleke gledescener skulle ein tru det var ein avgjerande opprykkskamp det var snakk om. "Eit kvart 100 menn storma bana etter scoring i ein 4-divisjonskamp midt i sesongen". Slikt burde fortent oppslag på VG-nett!

På ei annan side må ein no rekna med at NFF vil etterforska hendinga og bøtlegga klubbane.

All PR e god PR!

Det har vel vore skrive mykje om tribuneforholda på Krohnsminde den siste tida. For tilreisande fans er det trist å sjå at ein riv flotte tribuner før det i heiletatt er utarbeida plan for å byggja nye. Ein må rett og slett få sympati med Nykrohnborg IL, kor dei må lida berre på grunn av Somletrikken til mange foldige milliardar.

På ei annan side hadde dei gamle fasilitetane neppe holdt hordane frå Valestrand igjen på tribuna denne kvelden. Men kanskje til etter kampslutt avhengig av kor stort vaktmannskapet og politistyrken var denne kvelden?

Heldigvis hadde dommaren med seg fløyta og kunne få orden på massane.

Som skrivebordssupporter har ein litt avgrensa mogeligheiter til å analysera kampen basert på referat og livedekning på nett, men det skin sjølvsagt gjennom at det er Joen og Joen åleina som er arkitekten bak gysarn på Krohnsminde. Som vanlig går han for minst 5-målssiger, men stunnå lika han å halda att te siste slutt før han gjer grepena som skal til for å få dei nødvendige mål. All honnør til Magnus, Jonas og dei andre som stod på til siste slutt, men som vanlig bør ein berre ta hatten av for Joen. Eg trillar terningkast 10 her på skrivebordet i natt mens eg skjemst av mangel på betre superlativar! Coaching i verdensklasse! Heldigvis har han so passa bakkekontakt at han aldri vil la denne suksessen gå til hovudet og i staden heldt fram med å jobba hardare og hardare.

For eg ville rodd 500 sjømil

Og eg ville rodd 500 sjømil te

For å bli den mann som rodde ettusen sjømil for eit Opheim mål

Magnus Opheim (Magnus Opheim)