Uavgjort mot Øygard

Valestrand Hjellvik spelte i dag uavgjort 1-1 mot 3. divisjonslaget Øygard. Øyvind Thomassen stod for VH sin scoring på frispark. Dermed har a-laget spelt uavgjort mot to lag frå 3.divisjon siste veka. Dette lovar godt...

-Vi burde faktisk vunne denne kampen og, seier Pål Tufta til vhfk.no i kveld. Han meiner altså at laget fort kunne slått både Austevoll og Øygard. Rayner Nygård nikkar bekreftande til Tufta sitt utsagn. Han hadde forøvrig ein flott blåveis. Om den kom i dagens kamp eller tidlegare er uvisst.

Rayner Nygård skreiv nyleg under livstidskontrakt med Valestrand Hjellvik. Dermed kan Valestrand-supportarane gleda seg over å sjå Nygård på Furubakken i mange sesongar framover. Han er ein av dei mest retunerte spelarane Joen har i stallen sin og han blir ei svært viktig brikke i kampen om opprykk til 3. divisjon.

-Vi er svært glade for å ha Rayner i klubben vår. Han er ein motivator og forbilde for unge spelarar i klubben vår seier formann Ove Håland i ein kommentar.

Kamprapport fra trenar Jo Solberg:

Kampen gikk på en litt glatt bane, og det satte sitt preg på spillet. Vi var ikke så bra som mot Laksene, men gjorde en ok kamp

Robert Eikeland 6,5 (bra i feltet)
Simen Kallekleiv 5
Kalle Fiskå          5
Torgeir  Rud       7
Joachim Solberg 6
Morten Frøland  6
Rayner Nygård   6
Kris Bognøy       5,5
Tom Sivertsen   5
Pål Tufta            5