Vhfk-Laksevåg 1-1

Vi har nå spilt 7 kamper i årets sesong, vi er fortsatt ubeseiret. Men eg og spillerne føler at vi har mer inne en vi får ut i kamp

Vi kan selvfølgelig velge å grave oss ned, og si at alt vi gjør er en sakndale og heilt feil. Men det har eg ikke tenkt å gjøre, vi fungerte helt greit første 25 min av 1 omg. Og skapte flere gode muligheter i denne perioden, ved Magnus (2), Trygve og Mons. + mange død baller. Resten av omg sliter vi mer, men slipper bare til en sjanse i mot. Starten av 2 omg er også bra, vi får straffe og vi scorer + at vi har en kjempe sjanse ved Kristoffer. Men derfra og ut er vi svake, vi får stor strek i laget og fungerer ikke offensivt. Og vi roter vek gode overgangs muligheter ved pasnings feil eller valg. Uten om målet vi slipper inn som vi laget selv, har de to gode lang skudd. Laget vi møtte har 3 seiere og en uavgjort på de 4 siste kampene. Og kan ikke sammenlignes mot Laksevåg laget i fjor.

Når dette er sagt er verken eg, eller spillerne fornøyd med det vi presterer. Og vi har tenkt å stå sammen, og jobbe hardt for å forbedre prestasjonene våre.

Kristian 5

Rayner god i starten, men faller av 5

Kalle ok 5

Torgeir ikke helt der du skal 5

Joachim du er fra himmel til helvete på kort tid 5

Øyvind svinger i prestasjonene, fra det geniale til helt feil fokus 5

Morten var klasse første 25 min, for så og falle av 6

Tom viser vilje og tel, men går tom 6

Kris jobber og sliter, men sitter igjen med lite 5

Magnus kommer nok en gang til sjanser, men er avhengig av å sitte de snart. Og må jobbe bedre sammen med spiss makker  5

Trygve starter med å være bevegelig, men blir dessverre skadet 5

Mons kommer til en stor sjanse 5

Jonas får ballen for lite 5

Are har vert syk og kom ikke inn i kampen 4

Oddvar kom inn i en vanskelig periode for oss, men med den fysikken skal du ikke tape en duell. 5

Bunkers jobber bra i starten, men blir mest opptatt av å skifte trener etter hvert. (litt Real Madrid over dette) 6

Jo har ikke helt fått ut potensialet i laget, og skal å må jobbe hardere for å få det til 5

Grand Prix festen får en rein 10, det var knall gøy. Selv om favorittene ble utsatt for taktisk stemming.

Vi har nå 14 kamper uten tap i serie og 34 kamper på rad med mål. La oss gjøre alt vi kan for at den statistikken blir bedre på lørdag

Mål Tom Målgivende Mons

målpoeng