Vhfk-Loddefjord

Opprykk

Hei alle sammen

Nå begynner inntrykkene av kampen og sette seg. Vi gjorde ingen strålende kamp på lørdag, men vi viste en klubbfølelse som vi kan være stolte av. Mange ville nok gitt opp når laget ligger under 0-1 med 3 min igjen av ordiner tid. Men vi sto på til dommeren blåste av, og ble belønnet med opprykk.

Først har eg lyst til å takke alle spillere som har vært med og bidratt i år. Ikke alle har spilt like mye, men har vært til uvurderlig hjelp i kampen vår om opprykk til 3. div. 2011. Uten disse spillerne som har vært fra 15 mann og opp, hadde vi aldri klart opprykk. Da hadde treningssituasjonen vår ikke vært god nok, så eg håper alle dere går med hevet hode i den visshet at dere har like mye ære som de som har spilt mest. Dere har stort sett vært en fornøyelse å jobbe med. Det har nok vært ganger eg ikke har elsket dere, men vi har stort sett jobbet godt mot samme mål. Det er ganger eg tenker, hvorfor holder du på med dette Jo. Men så tenker eg meg om, og finner ut at eg treffer folk eg genuint er glad i gjennom det å trene dette laget. Og når man er så heldig å kunne treffe kamerater 4 ganger i uken, og få betalt for det, ja da er man en heldig mann J

Eg har vel sjelden vært så kry som eg var nå på lørdag når lagene skulle ha innmarsj før kampen, og en såg det folkehavet av lokale kjentfolk. Som var der fra heile Øyne og heiet på mitt lag. Da ble eg litt rørt,  men bare litt; eg er jo Conan. Når eg nå i ettertid har sett tv 2 og Vtv og fått sett den enorme glede som folk viste på våre vegne, ja da har eg fortsatt en liten klump i magen. Og oddsen for at eg kommer til å skryte av dette om 10 år er liten. Ja eg kommer til å fremheve meg sjøl, for eg har gjort en god jobb. Og det skal ingen få ta fra meg. Men eg har ikke gjort det aleine, eg har hatt trofaste folk med.

Torgeir Rud har betydd mye for meg i disse årene, som trener for Vhfk. Han har gjort en stor jobb som spiller og hjelpetrener. Men han får sine min i rampelyset som spiller. En annen person som ikke får så mye oppmerksomhet utenfor laget er Håvard. Håvard er en som har betydd mye for min utvikling som trener. Han er kunnskapsrik og ærlig, han sier i fra når han er uenig med meg, noe han er litt for ofte (så der har han litt å gå på). Men han har mye av æren for at laget vårt fungerer sportslig og sosialt. Ronny Håland har hatt ansvaret for Keeperne i år, og vi har alle sett hvordan det har gått. Både Robert og Kristian har hatt solid fremgang. Godt jobbet Ronny

Så til Bunkersen, aldri har vel noen lag vært så heldige som vårt. Og få denne støtten i nesten hver kamp i 4 div, er ubeskrivelig. Problemet er at fenomenet ikke kan ta slutt, pga at det er hjerte og sjelen til klubben. Så eg takker dere ydmykt for disse årene. Det er bare en liten ting eg er sur for. Det var over 1000 stk på kampen, eg hadde vert på studio og pumpet meg opp og var dødsklar til å endelig få vise min fantastiske kropp for et stort publikum. Eg hadde øvd inn nye triks etc. Men ikke en gang kom sangen, ME VIL SJÅ MUSKLENE DINE.

VTV er også en gjeng med folk som jobber godt med tv og hjemmeside. Når ikke det er oppe og går, er det et stort savn. Dere er en veldig viktig faktor når vi skal på spillerjakt. Mye pr kåte folk ute i verden.

Så en liten kampbørs

Robert 8