Historisk seier

FURUBAKKEN, VALESTRAND: Valestrand Hjellvik tok sin første seier i 3. divisjon i dag. Fem minuttar før slutt tok gjestane frå Sotra ledelsen. Så starta VHFK ein vanvittig sluttspurt og snuoperasjon som gav to scoringar dei siste fire minuttane. Først var ein Sotraspelar uheldig og stupheada i eige mål før Frank Hansen fann ein åpning like før slutt og breidsida inn seiersmålet.

Skjold - Stord 3-1
Sterk hjemmeseier til Skjold over Stord på fredag.

Fyllingen - Staal Jørpeland 4-0
Så kom tapet for seiersvante Staal. Ikke overraskende var det Fyllingen som påførte storfavoritten årets første tap. Vi tror Fyllingen vil følge Staal helt inn i kampen om opprykk.
Fyllingen opp på tabelltopp med dette resultatet, men hvis Brann 2 knuser Askøy med 5 mål overtar de tabelltoppen på mandag.

Os - Djerv 1919  4-1
1-0 Preben Borgen 1`
1-1 Marius Hellvik 9`
2-1 Stian Lunde 34`
3-1 Stian Lunde 79`
4-1 Christer Olsen 90`
Oppskriftsmessig av Os som er på vinnersporet igjen etter at de tapte mot Øystese forrige runde.

Åkra - Øystese  0-3
0-1 Espen Bjørkevoll 11`
0-2 Espen Bjørkevoll 49`
0-3 Nils Gunnar Thomle 82`
Øystese holdt nullen for andre gong på rad og nærmer seg topplagene. Fyllingen, Brann 2 og Staal Jørpeland må regne med kamp om opprykksplassen fra Øystese.

Valestrand Hjellvik - Sotra SK 2-1
0-1 Steffen Lie Skålevik 85`
1-1 Selvmål 86`
2-1 Frank Hansen 90`
(Før kampen)
To lag som har fått en elendig start på sesongen møtes til bunnoppgjør på Furubakken. Valestrand går forbi både Djerv 1919 og Sotra med seier. Sotra med godt tak på VHFK dei siste åra. Viktig for VHFK å tette forsvaret mot de raske spissene til bortelaget. Sotra er kjent for å komme med masse folk i boksen når innleggene fra sidene kommer og her har VHFK slitt i de seneste møtene mot blåtrøyene. Vi så det samme gjenta seg i treningskampen i vår og håper Joens menn har lært av tidligere feil mot dette laget. Viktig med 3 poeng nå!
Helgardering.
(Etter kampen)
Valestrand Hjellvik best i dagens oppgjør. Laget vart snytt for straffe i åpningsminutta og produserte fleire brukbare sjanser i kampen.  Sotra såg slitne ut og var ikkje i nærheten av samme kvalitet som dei hadde sist lagene møttes. Bortelaget tok ledelsen mot slutten etter ein vanvittig soloprestasjon. Ein Sotraspelar dribla og tråkla seg gjennom det som var av VH-spelarar før han la inn foran mål. Der var det enkelt for Skålevik og setta ballen i mål.
Valestrand Hjellvik gjekk direkte i angrep og utligna minuttet etter scoringen. Ein Sotraspelar satte ballen i eget mål på vakkert vis. Like før slutt fossa VH i angrep på venstrekanten og inne foran mål fann innbyttar Frank Hansen vegen til nettmaskene. Fortent seier til Valestrand Hjellvik som har starta klatringa på tabellen. No er både Sotra og Djerv 1919 bak oss. Blir det 3 nye poeng mot Askøy neste helg?

Brann 2 - Askøy (tirsdag kl 1900)
Brann sine nestbeste bør vinne dette. Usikkert om de får med noen fra A-troppen pga streik. Kanskje Bentley spiller hvis ikke han er i streik da. Sikker H!

To mål av Kjetil Kalve og 1 mål av stortalentet Kristoffer Knudsen Larsen. Opdal holdt nullen med hjelp fra Amankvah i midtforsvaret

Haugesund 2 - Kopervik 1-4
Her har vi troen på at alle poengene havner i Kopervik. Sikker B
Sterk borteseier av Kopervik. To mål av Eirik Aksnes.
Sjå scoringer fra kampen her.

Neste bortekamp er lørdag 28. mai kl 1600 mot Askøy.
Vi følger kampen direkte i vårt Live-senterClick Here