Knepent tap mot Gneist

Nok et ettmålstap for jentene denne sesongen, denne gangen ble det 0-1 tap for Gneist.

I store deler av første omgang var det Gneist som hadde overtaket. Trøkket og gutsen fra Fotland-kampen var borte. Men etterhvert spiller vi oss inn i kampen. I andre omgang bølget det frem og tilbake, og i sluttminuttene var Sigrid bare centimetre fra å utligne, men dessverre endte ballen i stolpen.

Selv om det ender med tap, er det lyspunkt. Vi slipper inn bare ett mål mot et godt lag (Fotland tapte 8-0 for samme laget). Midtforsvaret vårt gjør en solid jobb. Gneist kommer til få sjanser gjennom kampen, og de få gangene de slipper gjennom, er vår offensive og gode keeper på plass og ordner opp. I tillegg ser vi at vi oftere og oftere klarer å etablere eget spill og angripe som et lag.

Men det er også ting som må ordnes på. Vi må vinne flere dueller, vi må sloss hardere, vi må ønske å få ballen, vi må bevege oss smartere uten ball og pasningene må bli mer presise. 

Nå er det heldigvis en spillefri uke før vi møter Nordre Fjell den 19. mai kl. 20.00 på bortebane. Da er det på tide med en seier!