Knepent tap

Valestrand Hjellvik tapte 1-0 for Stord i dag. Stillingen til pause var 0-0, men i andre omgang vart fjorårets 2. divisjonslag for sterke og satte inn vinnarmålet. VHFK kjempa med nebb opg klør for ein utligning, men det vart nok eit tap på Joens menn. Vi hadde Live-dekning fra kampen. Gå inn på Stord - VHFK Live til høyre i menyen under A-lag herrer og les hendelser under kampen<br /><br /> Vi har sett litt på den 5. serierunden og gir deg tippetips på alle kampane.

Fredag kl. 1900:
Askøy - Haugesund 2 H 3-1
Vi trur på hjemmeseier til Askøy i denne kampen. Askøy har møtt gode lag og tapt med hederlige siffer. Haugesund ligg i toppen, men viste svakhetstegn forrige runde mot Sotra. Det er klart for årets første tap for tippeligalagets rekrutter. Haugesund 2 er det svakeste laget VHFK har møtt sålangt.
Lørdag kl. 1600
Stord - VHFK  U  1-0
Bunnkamp mellom fjorårets 2. divisjonslag og 4. divisjonslag. Katastrofal start på sesongen for begge lag. Vi trur på ein jevn kamp og poengdeling. VHFK forsatt uten Are Bryhn. Dette svekker midtbanen og det kan bikke mot en hjemmeseier, men vi tror og håper på poeng.

Øystese - Os  B  2-0
God sesongstart for Os etter nedrykket. Tar sin 4. strake seier i morgen. Utrolig sterkt å slå Kopervik hele 3-0 forrige runde.
Øystese er ferdig med Staal, Fyllingen og Kopervik i en knalltøff seriestart som til nå kun har gitt 3 poeng mot Djerv 1919. vi trur det blir eit nytt tap i morgen, men laget kan overraske og slå til mot Os. Jevn kamp!

Sotra - Brann 2  H  2-5
vi har klokketru på Sotra denne runden. Brann 2 har de siste rundene stillt med lite kvalitets spillere fra A-troppen, men likevel vist gode resultater. I morgen møter de veggen motg seierssugne unggutter fra Sotra.

Søndag kl 1600
Djerv 1919 - Fyllingen B
Her bør det bli enkel match for Fyllingen som møtte Sogndal i cupen på torsdag. Laget hang lenge med i den kampen og bør slå dumpe kandidatene Djerv 1919. Hjemmelaget jakter i likhet med VHFK sine første poeng, men de kommer ikke på søndag.

Staal Jørpeland - Skjold H
Blir nok en knepen hjemmeseier, men før eller senere går også Staal på et tap og det kan komme mot Skjold som fikk en noe heldig seier over VHFK sist runde. Har de marginene med seg denne helgen også? Vi tror ikke det og satser på hjemmeseier.

Mandag kl. 1800
Kopervik - Åkra
Vi har tro på at Kopervik finner igjen vinnerformelen og tar 3 poeng mot Åkra.
Sikker H!