Siste nytt om klubben

VH har trekt Gutter 16 laget<br /> VHFK på Facebook<br /> Nytt supporterutstyr tilsalgs i sentrum lørdag 9.april<br /> B-laget startar opp med trening <br /> VHSK info<br />

Gutter 16
VHFK har trekt Guttelaget frå serien. Etter nøye vurdering er nok dette den beste løsningen. Det er desverre for lite spelarar til å opprettholda dette tilbudet. No blir spelarane fordelt på andre lag i distriktet som Hovding og Osterøy.

VHFK på Facebook

VHFK har no egen side på Facebook. Trykk på linken under for å komme til siden som allerede har 212 medlemmer. Her får du siste nytt om klubben med mer.
VHFK på Facebook

VHFK og VHSK stand i sentrum
Lørdag 9. april kl. 1100 kan du kjøpa det siste innan supporterutstyr i klubben. Er du rask kan du sikra deg det nye skjerfet som VHSK solgte under seminaret i februar i Kongshall. Rykter fortel at det kun er rundt 30 skjerf igjen for salg.
Klubben har også slått på stortromma i år og stiller med skjerf, vimpler og huer mm.
Ta turen til Valestrand Sentrum på lørdag og gjer deg klar til sesongstart på Furubakken to dagar seinare då Haugesund 2 kjem på besøk. Forhåpentlegvis kan du og kjøpa sesongkort på Furubakken.

B-laget sesongåpnar på Furubakken
Torsdag 7. april kl. 1830 startar B-laget opp med trening. Det blir mykje fotball og sosialt lovar dei. Tre dagar seinare er det klart for sesongåpning på Furubakken. Få med deg vorspielet til A-lagskampen på mandag då B-laget møter Krabbetor 2 på søndag kl. 1800 til årets første seriekamp på Furubakken.

VHSK info
Meld deg inn i supportarklubben og få gode rabattar på alt supporterutstyr i klubben. Medlemskapet kostar kr. 150 for enkeltpersonar eller 300.- for familiemedlemskap.
Alle nye medlemmer får klistremerke, medlemskort i plast, rabatter på supp.utstyr, scoringsvarsling på mobil.  Fleire tilbud utover sesongen.
Valestrand Hjellvik SK har fått nye internettsider. Her finn du info om medlemskap og siste nytt om A-laget.
www.VHSK.NET