Utslått

Valestrand Hjellvik sitt cup-eventyr er over før det har begynt. I bortekampen mot 4. divisjonslaget Varegg møtte dei svarte og kvite eit robust og hardtkjempande lag. VH prøvde å få i gang finspelet, men dårlige mottak og svake avleveringer satte en stopper for dette. VH klarte aldri å styre denne kampen, men vart liggande bakpå og var alltid for sein i duellane. Vi gratulerer Varegg med ein sterk 3-1 seier.

Oppdatert Resultatservice 1. Kval. runde NM 2011
Onsdag 6. april kl. 1800 startar kampen om årets kongepokal for VHFK. For første gong i historien er Valestrand Hjellvik med i Norgesmesterskapet. Motstandar i første kval. runde er Varegg og kampen går på Stemmemyren Kunstgress. Vil du gjera kampen ekstra spennande kan du for første gong tippa på VHFK på Norsk Tipping sin langodds. Dei heldt Varegg som favorittar med 1.95 i odds, mens du får 2.10 på VH-seier. Kamp nr. 40 i oddsprogrammet. Husk å ordna gratrosandelen til VHFK på tippekortet ditt viss ikkje du har gjort det allereide.Møt opp til årets første kamp for A-laget og hjelp dei vidare i NM 2011. Med seier over Varegg og seier i 2. kvalrunde er sjansane store for å møta Brann på Furubakken i starten av Mai.
Vhfk.no sender sjølvsagt Live-dekning av kampen så hvis du ikkje har muligheten til å ta turen til Stemmemyren i Sandviken kan du få med deg høgdepunkta her på nettsida.
VHFK stiller med fullt mannskap til kveldens kamp seier ryktene.

Varegg - Valestrand Hjellvik(3-1)  H-1.95 U-3.80 B-2.10 Kampen igang
1. kval.runde Norgesmesterskapet 2011
Stemmemyren Kunstgress
Kampfakta:
1-0 Birkeland 6`
1-1 Magnus Opheim 19`
2-1                         55`
3-1                         67`
Kampen Live:
D
et nermer seg innmarsj. Wesselengens Bataljon står klar til å lede an innmarsjen med ekte buekorpstromming. Det er klart for NM! Cup er cup! VHFK i sine splitter nye Adidas-drakter. Et praktfullt syn.
1 Kampen i gang. Regn i strie strømmer i åpningsminuttet.
4 Ingen som har tatt initiativ de første minuttene
6 Mååååååååååål! Varegg - VHFK 1-0 Langskudd fra 20 meter
7 Frispark VH 20 meter! Skuddet går tilside for mål
13 Jevnt på Stemmemyren. Vh avsluttet nettopp et fint angrep
15 En Varegg spiller bruker hånden i egen 16-meter, men dommer blåser ikke.
17 Småampert utpå. Varegg trøkker skikkelig til i duellene og VH-supporterne roper på kort.
19 MÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅL! Varegg - VHFK 1-1 Magnus Opheim
19 Nydelig angrep som havner hos Opheim som løfter ballen over keeper fra to meters hold.
21 VTV sliter med batterikapasiteten. Ingen filming for øyblikket
24 Are Bryhn får beskjed om å samle laget fra Jo solberg. Varegg presser, men Robert Eikeland tar det som kommer.
27 Corner Varegg
28 VTV oppe og går igjen. Gjekk ikkje glipp av mykje der.
29 VH kontrer, men pasningene mellom Opheim og Bognøy blir for upresist.
31 Corner Varegg. Heading over.
35 Frispark VH, 30 meter. Torgeir Rud stusser, men keeper får avverget.
37 Alexander Lenning hinker av banen.
38 VH spiller for øyeblikket med 10 mann.
39 Frispark til VH. Svakt utført.
40 Bytte VH. Alexander Lenning ut og Tom Sivertsen inn.
44 Farlig skudd ifra Varegg sniker seg like over.
45 Dommer blåser til pause.

---PAUSE---

46 Andre omgang er i gang.
47 Frispark til VH. Are Bryhn skyter utenfor
48 Gult kort til Kristoffer Bognøy
50 Corner til Varegg, går rett i nettveggen
51 Pål Kjetil Tufta skyter like over mål
52 Varegg bytter
53 Frispark til Varegg, skuddet avverget
54 Frispark til VH i litt farlig posisjon, Dommer stikker av med ballen. Skuddet går inn i feltet men Varegg blokkerer angrepet.

55 Måååååååål! Varegg - VHFK 2-1. En utrolig scoring for hjemmelaget. Etter mye svakt keeper- og forsvarspill klarerer Simen Kallekleiv rett i en Vareggspiller og i mål.
57 Frispark til Varegg. Gult kort til Joachim Solberg.
60 Frispark til VH. VH får endå et frispark i farlig posisjon men keeper redder.
62 Frispark til VH.
66 Frispark til Varegg. Går høyt inn i feltet og ender tilslutt over dødlinja
67 Måååååååål! Varegg - VHFK 3-1 Den burde Keeper Eikeland tatt.
69 bytte for VH. Pål Tufta ut  Mats Solberg inn.
73 Gult kort til Mats Solberg.
Bytte VH Magnus Opheim ut, Jonas Hauge inn.
80 Stor sjanse for Varegg etter en liten keeper tabbe, men ballen går utenfor
82 Gigant sjanse for VH. Først går ballen i stolpen før en forsvarer redder på streken.
85 Frispark til VH. Svakt utført
87 Gult og rødt kort til Kalle Fiskå. Gult Kort til flere VH spillere. Nå får VH-spillerne svi for at ikke dommeren har slått ned på  tøffe tacklinger og etterslenger fra Vareggspillerne under kampen. Ser ut til at dette har fått utarte seg litt for lenge og nå er dommer i ferd med å miste kontrollen her.
89 Gult kort til en Varegg spiller.
90 Frispark til VH i siste minutt. Mye klabb og babb inne i feltet før Varegg rydder unna. Varegg kontrer.
95 Frispark til VH.
96 Corner til VH.
96 Kampen er slutt

----Kampen er slutt---