Garden matchvinner

Valestrand Hjellvik vant 2-1 over Sandviken på Stemmemyren onsdag kveld. Hjemmelaget tok ledelsen tidlig i kampen, men Stig Hopsdal utlignet på frispark før pause. VH leverte en svak første omgang med mye feil i de bakre rekker. Etter pause ble kortpasningspillet lagt igjen i garderoben og det ble produsert målsjanser på løpende bånd.

Etter en times spill på Stemmemyren fikk Magnus Garden ballen inne i feltet. Han lot seg ikke be to ganger og tverrvendte og banket ballen i nettet. Dermed hadde VHFK snudd kampen.
I denne perioden burde VH punktert kampen, men Sandvikens keeper var i det umulige hjørnet, og på overtid holdt samme mann på å ødelegge seiersfesten for VH. Sandviken får corner noen minutter på overtid og keeper blir sendt frem i angrep. Han får ballen inne i feltet og skyter, men Skorve i VH-buret får slått til ny corner. Nok en gang er det hjemmelagets keeper som får tak i ballen og denne gangen redder VH på streken.
Dermed vinner VH 2-1 over et svakt Sandviken. Her burde seieren vært mye større.

Sandviken - VHFK 1-2 (1-1)
Kampstart: 20.00
Bane: Stemmemyren