Klatret til 4.plass

Valestrand Hjellvik avsluttet sesongen med stil og feide Sandviken av banen med 3-1 seier. Samtidig vann bunnlaget Sund 5-3 over Brann 3. Dermed var 4. plassen på tabellen sikret. Det kan bety at VHFK blir med i Norgemesterskapet 2013. I årets cup var det de 4 beste i hver avdeling i 4 divisjon som fikk kvalik-plass til NM. Det blir også mest sansynlig lokaloppgjør på Furubakken neste sesong. Hvis kretsen setter opp VHFK og Osterøy i samme avdeling vel og merke.

En lang og tung sesong er over. I dagens kamp på Furubakken takket trenerduoen Tennebø og Viegas av etter en sesong i klubben. Nå står Rayner Nygård klar til å ta over ansvaret for Valestrands stolte menn.
Det begynte svært bra for VHFK i dag. To raske scoringer i 1. omgang av toppscorer Magnus Garden og Kristoffer Bognøy sørget for 2-0 ledelse til pause. 2. omgang ble en transport-etappe for hjemmelaget. Et kvarter før slutt hamret Magnus Bru Reigstad inn 3-0 før Sandviken fikk et trøstemål helt på tampen av kampen.
Vi gratulerer VHFK med en solid 4. plass i serien.