Klubbkveld på Kjellarn

Det er klart for superlørdag den 24. mars med kamp mot Hovding på Furubakken kl. 1300 og klubbkveld på Kjellarn om kvelden. Det blir musikk av Chilli frå Askøy som har spesialisert seg på VHFK sine eigne songar. Sett av datoen i kalenderen og møt opp til KICK OFF, 24 mars.

Invitasjon til Kick Off - 2012
Det er en STOR GLEDE å annonsere at VHFK arrangerer KLUBBKVELD på KJELLARN lørdag 24.mars.
Dette blir årets KICK OFF samling i regi av klubben og vi er veldig fornøyd med å kunne fortelle at CHILLI (alias VHFK supporterband) stiller med sitt fantastisk LIVE repetoar denne kvelden.
 Cover i døren er kr. 100,- som går direkte til VHFK!
Husk også på at det beste vorspielet denne dagen blir å se VHFK v Hovding på Furubakken Fort kl. 13.00!
Dette blir en super lørdag og vi ønsker med dette ALLE velkommen til årets første klubbkveld av godt gammelt merke!

Styret i VHFK