Knuste Sund 7-0

SUND/SOTRA: Valestrand Hjellvik knuste bunnlaget Sund SK hele 7-0 i dag, og dette er klubbens største borteseier siden slutten av 90-tallet. Stig Hopsdal(2), Magnus Garden(2), Magnus Opheim(2) og Simen Fjørtoft var målscorere i brakseieren på Hald Stadion.

VHFK stilte med debutant Henrik Nygård i mål, og i sin første kamp for A-laget holdt han buret rent. Magnus Bru Reigstad briljerte på midtbanen i sin første kamp fra start og var en av bortelagets beste spillere.
Simen Kallekleiv fikk også sin årsdebut etter langvarig skadeavbrekk. Godt å ha tilbake solide Kallekleiv i midtforsvaret.

Magnus Opheim, som har slitt med lite spilletid, grep sjansen da han ble valgt fra start og var et stadig uromoment for Sund sine forsvarere. Opheim noterte seg for årets to første fulltreffere.
Stig Hopsdal har funnet storformen og prikket også inn to fulltreffere. I tillegg var han en viktig spiller i oppbyggingen av angrepene med sine presise pasninger og dødballer.

Stjernespiss Magnus Garden fikk en omgang i dag, og det holdt såvidt til to scoringer også på han. Dermed er Garden oppe i 6 mål på fem kamper i år og topper scoringstabellen i klubben. Det hadde vært moro å se hvor mange mål det kunne blitt på Garden i dag hvis han hadde spilt hele kampen. Han pådro seg gult kort i 1. omgang og trener Nilson Viegas var redd han skulle få det røde om han hadde fortsatt. Det kunne se ut som om Garden hadde dommeren litt etter seg da han ble avblåst bare han tok borti motspillerne.

Alberto Kogano fikk sitt første innhopp i VH-drakten og gjorde sine saker svært bra på venstrekanten. Han vartet opp med tekniske finesser og gode innlegg. Det blir nok flere kamper på denne gutten.

Kampfakta
Sund SK - Valestrand Hjellvik 0-7 (0-5)
0-1 Stig Hopsdal 11`
0-2 Magnus Opheim 21`