Møter Sund på lørdag

Valestrand Hjellvik møter Sund SK lørdag 19. mai kl. 1500 på Hald Stadion. Motstandaren har kun fått med seg eitt fattig poeng på dei fem første kampane og vil nok gå ut i hundre på heimebane mot VHFK. Ta turen til Sotra i morgon og hjelp A-laget til nye poeng.

Dette er ein kamp VHFK er nødt å vinne hvis dei vil henga seg på laga i toppen av tabellen.
Sund SK ligg heilt sist på tabellen med ein målforskjel på 2-13 etter fem rundar. Det eine poenget dei har,  fekk dei i serieåpninga heime mot Sandviken. Etter den kampen har det blitt fire strake tap mot NBK, Telavåg, Lysekloster og Loddefjord.
Vi har stor tru på tre poeng til VHFK i denne kampen og håpar spelarane viser fram litt av taktene dei hadde i første omgangane mot Lyngbø og Loddefjord.

Gaute Hauge ferdig i klubben
Gaute Hauge har retunert til moderklubben, Voss og er uaktuell til morgendagens kamp. Dermed vart det eit kortvarig opphold for vossingen i VHFK. Han står bokført med 5 seriekampar og ein scoring i den svart/kvite drakta. Vi ønsker han lykke til vidare i Voss FK.

7. serierunde 4. divisjon avd. 2 lørdag 19. mai

TidHjemmelagBortelagTips
1400LaksevågLyseklosterDette blir enkelt for Lysekloster som vil ta sin 6. strake!
1400FrøyaLyngbøFrøya favoritter hjemme. Lyngbø med storseier sist, men her blir det vanskelig.
1400Brann 3NBKUmulig å si hvilket lag Brann 3 stiller med, men vi tror bortelaget fort kan ta med seg alle poengene her.
1500Sund SKValestrand HjellvikHer skal VHFK ha med seg tre poeng hjem igjen. Alt annet er katastrofe!
1500GneistLoddefjordGneist åpnet bra, men utrolige 2-15 på de to siste er svakt. Enkelt for Loddefjord i morgen.
1500DaleTelavågDale og Telavåg er de store overraskelsene sålangt. Dette er den 5. hjemmekampen til Dale i år og der er de sterke. Ny H ?