Superjentene vann finalen

Vi gratulerer Valestrand Hjellvik sine jenter 13 som i dag knuste Søreide 8-2 i KM-finalen i Vestlandshallen. Ved pause var stillingen 3-2, men i 2. omgang slo jentene til for full maskin. Laget har lagt bak seg ein fantastisk sesong som vart krona med kretsmesterskap i dag.

VHFK sine Jenter 13 møtte Samnanger i KM-Semifinale på Furubakken Stadion søndag 11. november. Superjentene var overlegne og vant tilslutt hele 12-2. Nå er de klare for finale mot Søreide som spilte 2-2 mot Bulken i den andre semifinalen. Søreide gikk til finale på flest cornere i kampen. Finalen spilles i Vestlandshallen lørdag 17. november kl. 1400

Jentene har hatt ein imponerande sesong. Først vann dei avdelingen sin i vårsesongen. Dette førte til opprykk og tøffare motstand på høstsesongen. For å væra godt rusta til høstkampene reiste laget til Sogndal-cup og møtte motstandere som var både ett og to år eldre. Laget tok like godt pokalen med seg heim  att til Valestrand. På lørdag var det seriefinale mot Bjarg. Trur du superjentene klarte det? 
Seriefinale mot Bjarg.
På lørdag var det klart for seriefinale mot Bjarg. Før kampen hadde VH-jentene overtaket på tabelltoppen med to poengs forsprang til motstanderen. Dermed ville VHFK sine jenter bli historiske med uavgjort i siste kampen.  Trener Ove Håland samlet laget til frokost hjemme i Bullaåsen kl. 0800, før de reiste til Stavollen for å sikre seriegullet. Kampen endte 2-2 og jubelscenene kunne starte. 
Seriegullet vart feira med matøkt på Peppes Pizza og kino. 
Høstsesongen gikk altså over all forventning med 8 seire, en uavgjort og ett tap. Målforskjellen ble imponerende 63-16 på 10 kamper. 
Enda mer imponerende blir det når man tenker på at de fleste av motstanderlagene er en årsklasse eldre. VHFK jenter 13 består nesten bare av jenter 12- spillere. Nå blir det KM-sluttspill på jentene.
Vi gratulerer superjentene med en super sesong så langt. 

KM-sluttspill jenter 13
Valestrand Hjellvik Jenter 13 møter Samnanger i KM-Semifinale 11. november kl. 1400 på Hagabotnane Gress. NB!!! Denne kampen er flyttet til Furubakken Stadion. Tidspunktet er uendret. Vinneren av denne kampen møter vinneren av Søreide - Bulken i Vestlandshallen. Tidspunkt for finalen er ikke klart.