Trenaren fornøyd

FURUBAKKEN/VALESTRAND: Trenar Nilson Viegas er stort sett fornøyd med det han kallar ei grei gjennomkjøring mot Baune onsdag kveld. Trass i 1-4 mot bylaget er det ingen grunn til panikk meiner han.

-Vi er midt i en periode der vi tester ut forskjellige ting, og prøver spillere på forskjellige plasser. Vi fikk prøvd en del ting mot Baune, og det er mye positivt å hente fra denne kampen selv om vi taper, seier Viegas til vhfk.no dagen etter sesongens første tap.

Viegas seier vidare at det er viktig at vi ikkje trur vi er uovervinnelige. -Vi er fullt klar over at vi kommer til å variere i prestasjoner i denne perioden, og det er samtidig viktig at ingen tror vi er uslåelige. Det er positivt å se at spillerne fortsetter å spille ball, og gjøre det vi har trent på, selv om det kommer mål imot.

Trenaren er positiv når han omtalar unggutane Kogano, Reigstad og Simon Hauge, og trekker i tillegg fram Pål Tufta sin innsats i si nye midtstopparrolle.
-Det er gøy å se at de yngste gjør det bra. Viktig at de får prøve seg, og de gjør store framskritt, skryt VH-trenaren.

-Pål er en solid spiller som vet hvordan en spiss tenker. Han viser at han også kan gjøre en god jobb som stopper.

Viegas har ingen panikk sjølv om Baune scorar fire mål på Furubakken. -De er ikke bedre enn oss, og scorer to mål på to sjanser etter pause. Nå er det to uker til neste kamp, og da skal vi være ferdige med testingen. Da får vi se mer hvor vi egentlig står, avsluttar han.

Kampfakta

Valestrand Hjellvik - Baune 1-4 (1-2)
Furubakken
0-1
1-1 Kristoffer Bognøy
1-2
1-3
1-4