Høstsesongen starter lørdag

Ferien er over for A-laget til Valestrand Hjellvik. På lørdag går turen til Dale der VH møter tabelljumboen til høstens første seriekamp. Kampen starter kl. 1500 og det blir ingen live-dekning av kampen. Ta turen til Dale og hjelp laget til viktige poeng.

Dale tok sin første seier like før ferien da Trio ble slått 3-2. Lørdagens motstander ligger helt sist på tabellen og savnet av fjorårets scoringsmaskin, Tony Tysnes er merkbart. Laget står bokført  med kun 13 nettkjenninger så langt. Dette er klart dårligst i vår avdeling.
VHFK spilte treningkamp mot Hovding forrige uke og vant hele 6-0 mot naboene fra andre siden av fjorden.
Kan vi få årets andre borteseier på lørdag? VHFK har ikke vunnet på bortebane siden NBK ble slått 2-1 i starten av mai. VHFK trenger en seier for å komme seg opp på øvre halvdel av tabellen.