Sesongstart på lørdag

Valestrand Hjellvik møter Dale til seriepremiere lørdag 13. april kl. 1500 på Furubakken Stadion. Kan A-laget gjenskape storseieren fra fjorårets møte mellom lagene? Da stod det tilslutt hele 8-3 på mål-tavlen. Det blir spennende å se hvilke 11 spillere Rayner Nygård slipper ut på kunstgresset i sin første seriekamp som A-trener for VH.

Oppkjøringsperioden
VHFK fikk en trøblete start på 2013-sesongen. Den ene treningskampen etter den andre måtte avlyses pga. dårlige baneforhold. Kanskje burde noen kamper blitt lagt til Vestlandshallen?
Noen treningskamper ble avviklet. Først ble det stortap 9-2 borte mot 3. divisjonslaget Tertnes. Da Askøy ikke klarte å stille lag ble det avtalt kamp mot et forsterket juniorlag fra Osterøy. Her sørget Thomas Røskeland for utligning i siste spilleminutt og reddet litt av æren på kunstgresset i Lonevåg.
Årets første kamp på Furubakken var NM-kvalik-kampen mot Lysekloster. Her ble det 0-3 tap, men VH holdt følge med fjorårets suverene seriemestre lenge.
Borte mot 3. divisjonslaget Bjarg ble det nok en smell (4-1)
I Osterøycupen på Hatland ble Fotlandsvåg oppskriftsmessig slått 4-1 og det var klart for finale mot Osterøy. De gulkledde gikk hardt ut og ville vise at de ikke var til å spøke med i årets sesong. Tjue minutter før slutt så det bekmørkt ut for Nygårds utvalgte. Osterøy ledet 4-1 og treneren satte inn på Øyvind Tysse igjen. Dette bar frukter og VH scorte 3 ganger før kampuret viste 90 minutter. Nok en gang var det Thomas Røskeland som reddet æren i siste minutt. Straffekonken vannt Osterøy 5-3

Treningsfremmøte har vært så som så i vinter med flere spillere ute med skader og andre gjøremål.
Nå er endelig Mats Solberg tilbake i trening og han fikk med seg begge kampene i Osterøy-cupen.
Jonas Hauge viste særdeles gode takter på Hatland og bør være en aktuell mann i seriepremieren mot Dale.
Øyvind Tysse er tilbake i VH-drakten og kan bli en viktig mann på topp i årets sesong.

Nye spillere 2013: Henrik Horsås gjør come-back, Øyvind Tysse tilbake fra Fotlandsvåg, Dennis Leuschner er ny mann på plass fra Kjøkkelvik. Han kan spille både back og en kantrolle. Daniel Johansen er tatt opp fra VHFK 2 sammen med Sivert Sørås og Kristian Birkeland. Trygve Bru Reigstad er tilbake etter militærtjeneste. Frank Hansen er også forhåpentligvis med for fullt i år.

Spillere i avgang: Magnus Garden går tilbake til NHH, Stig Hopsdal (klubb ukjent), Sigve Rørstad har gått til Lysekloster, Øystein Ygre Skorve er gått tilbake til Voss.

Møt opp på Furubakken på lørdag kl. 1500 og få med deg seriepremieren mot Dale.